Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
dej pokaži se ti dej, ker me res zanima kako izgleda nekdo ki da take bistroumne izjave (in takih je tle gor veliko) 

-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Te ženske tle niso nč kej posebnga. Nobena mi ni tisto VAU, ne morm seveda zdej rečt da so grozne (no, se tud najde kak tak biser
), ampak morš vedet da s profesionalnim make-upom in uštimano frizuro bi lahk 1/3 punc tu na forumu zgledalo kot te tule. Men so ene že na teh slikah, kjer so res u nulo uštimane, čist povprečne al pa še celo to ne, tak da si lahk predstavljam da brez make-upa res ne morjo bit neke strašne lepotice. Včasih ko gledam ktero tako kandidatko za miss, si prav mislim da je važn sam da je punca vlka in da ma dobro postavo, pa je že lahk neka wannabe missica - kot da obraz sploh ni pomembn.

Zadnjič spremenil no angel, dne 17. Maj. 2008 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
no angel napisal/-a:Včasih ko gledam ktero tako kandidantko za miss, si prav mislim da je važn sam da je punca vlka in da ma dobro postavo, pa je že lahk neka wannabe missica - kot da obraz sploh ni pomembn.
Poglej si jih za foro v prenosu pa boš videla kaj je to ni dobra postava

Najlepša dekleta so drugje..te pa pač skušajo pritegniti pozornost in ujeti neko titulo ki naj bi jim pomagala v prihodnjem življenju

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Js sm eno od teh že večkrat vidla, ker se moja kolegica druži z njo in tud v živo ni tko švoh, kot so nekatere ''lepotice'', ko te potem kap, ko jih vidiš.
Sicer pa men tk al tk ni jasno zakaj še vedno zbirajo te fore (miss nevem česa use), ker itak nikol nikamor ne pridemo (z izjemo lanske miss universe). Isto je pri evrosongu in vsem tem šmornu, čist po nepotrebnem vržen stran denar.
Važno, da se potem pediatrična bolnišnica že gradi 10 let in še kr nč ni iz tega.
Sicer pa men tk al tk ni jasno zakaj še vedno zbirajo te fore (miss nevem česa use), ker itak nikol nikamor ne pridemo (z izjemo lanske miss universe). Isto je pri evrosongu in vsem tem šmornu, čist po nepotrebnem vržen stran denar.
Važno, da se potem pediatrična bolnišnica že gradi 10 let in še kr nč ni iz tega.

-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
the big red machine napisal/-a:dej pokaži se ti dej, ker me res zanima kako izgleda nekdo ki da take bistroumne izjave (in takih je tle gor veliko)
A to je name letelo?

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
V obraz mi je najlepša Renata Humar - sam pa ni glih suha.
Maja Tripunovič pa je sam peroksid.
Me je pa presenetila poza Klare Kobe
(glej ta nasmeh in energijo
)

Maja Tripunovič pa je sam peroksid.
Me je pa presenetila poza Klare Kobe

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ulala, sm šla prou pogledat te famozne fotke in če so te bejbike tut u živo take kt tm, pol je izraz miss universe rahlo (!) pretiran. Dopuščam možnost, da jim fotografije delajo krivico.
Use nekam rozno blede, neskladnih postau (nekdo je mal nevešč postavitve pred kamero), to, da mi pa u ksiht nobena ni lušna je pa itak že klasika (al se ponaulajo ene in iste face, al so totalno pouprečne al pa, khm, ne preveč lepe).
Redko kera mi je na takih in podobnih izborih (kolkr sm tega u cajtngih al pa tle zasledila) u uč padla ...
Use nekam rozno blede, neskladnih postau (nekdo je mal nevešč postavitve pred kamero), to, da mi pa u ksiht nobena ni lušna je pa itak že klasika (al se ponaulajo ene in iste face, al so totalno pouprečne al pa, khm, ne preveč lepe).
Redko kera mi je na takih in podobnih izborih (kolkr sm tega u cajtngih al pa tle zasledila) u uč padla ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Predstavitev enega dekleta:
največja želja ji je iti na sprehod s pingvinom...je pretirano natančna zato rešuje križanke in igra pikado
Grem raje gledati shreka naprej
največja želja ji je iti na sprehod s pingvinom...je pretirano natančna zato rešuje križanke in igra pikado

Grem raje gledati shreka naprej

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov