Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
No,no glavn, da ma vsak vedno kakšno negativno pripombo.Punca študira španščino in lepo govori španščino kako brihtna je pa močno dvomim, da kdo ve. Kaj, ko bi vsi skupaj enkrat raje čestitali, ker take uvrstitve naših punc na lepotnih tekmovanjih svetovnega merila že dolgo ni bilo. 

-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
danes je bila luškana na TLP 

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
DOra. napisal/-a: glavno je, da ona zna spanscino..pomoje se jo je pr nadaljevankah naucla
Ja saj, baje se je res takrat zanjo navdušila

Glede videza je meni precej všeč (še posebej postava), glede osebnosti je pa ne morem soditi, ker je ne poznam (poznajo pa moji starši njene starše že dolgo... madona, pa koga oni sploh ne poznajo

-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je pa Tjaša prov luštna...končno ena lepa blond lepotica, taka klasična, graciozna...ne pa kot ena zajkla
Ker tista Dalila npr. je bla pa men obupna...

Ker tista Dalila npr. je bla pa men obupna...

mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Telefonski šok
Tjaša Kokalj je po prihodu iz Mehike doživela šok: štiri tisoč evrov za telefonske pogovore.
"V Mehiki sem potrebovala bližino domačih ter fanta in edina rešitev je bila telefon.
Naredila sem napako in se nisem pozanimala o strošku klica."
Za poravnavo računa bo zdaj prodala svoj rabljeni avto. NOVA
no ja, itak je pa dobila ford fiesto za zmago...
ne morem verjet, da je to sploh mozno, sploh pa ce je res... mislm skype al pa msn tud obstaja?! pa se skype mas lahko na telefonu in se zastojn pogovarjas...
Tjaša Kokalj je po prihodu iz Mehike doživela šok: štiri tisoč evrov za telefonske pogovore.
"V Mehiki sem potrebovala bližino domačih ter fanta in edina rešitev je bila telefon.
Naredila sem napako in se nisem pozanimala o strošku klica."
Za poravnavo računa bo zdaj prodala svoj rabljeni avto. NOVA
no ja, itak je pa dobila ford fiesto za zmago...
ne morem verjet, da je to sploh mozno, sploh pa ce je res... mislm skype al pa msn tud obstaja?! pa se skype mas lahko na telefonu in se zastojn pogovarjas...
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz ne verjamem, da ravno 4 tisoč evrov..pa to je ja skoro milijon bivsih sit...Ne ga srat to se ja mors cele dneve menit pa se sploh niso taaaaaaaaaaaaaaak dragi klici iz amerike..Moji tud klicejo redno v Canado pa se dobro ne pogovarjajo nevem kolko ampak tisto cist osnovno pa niamo nikol vec kot 40e fon...
Nova pa kot revija...ves, da tam je pa vse za verjet...se sploh tisti smesni komentari nazadnje naslovnice glede Cecinega oprsja, ki je po njihovem mnenju in po mnenju strokovnjaka POCENI...ma valda njej to treba, ko je sam s koncertom v MB zasluzla 50.000 eurov...LOL
Nova pa kot revija...ves, da tam je pa vse za verjet...se sploh tisti smesni komentari nazadnje naslovnice glede Cecinega oprsja, ki je po njihovem mnenju in po mnenju strokovnjaka POCENI...ma valda njej to treba, ko je sam s koncertom v MB zasluzla 50.000 eurov...LOL
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
DOra. napisal/-a:Sn gledla ko je bla v oddaji Svet in ni delovala ravno najbol brihtna..glavno je, da ona zna spanscino..pomoje se jo je pr nadaljevankah naucla
koliko jaz vem, res ni najbolj brihtna.
poznam eno punco, ki tudi v Lj študira španščino (mislim,da je eno leto mlajša od Tjaše) in je rekla, da Tjaša v bistvu govori špansko tako trdo, da je to nemogoče

ni mi všeč. res mi ni všeč. sicer iz čisto os. razlogov... ampak... ne, vedno več ko zvem o njej, vedno manj mi je všeč. čeprav, ko sem jo videla, ko je zmagala, sem si mislila, da je veliko boljša...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
No danes bodo izbiral MIss univerze 2008. Kakšne se vam zdijo kaj tekmovalke?
http://www.missuniverseslovenia.si/fina ... _id_56.php
http://www.missuniverseslovenia.si/fina ... _id_56.php
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]