Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
samo miss zda kok je padla
jaz nisem mogla verjet... verjetn jo še zdaj rit boli 

-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Luškana je
Sem ful vesela za njo in za malo promocije Slo

Sem ful vesela za njo in za malo promocije Slo

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Priznam, da nism spremljala...čestitam ji pa ker je najlepša evropejka

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Meni ej ona ful huda, samo nisem pa pričakovala, da bo tako visoko prišla. Me pa prav zanima kako je naše bivše misice pobiralo of foušljivosti, sploh kakšno super Iris Mulej, pa Sanjo Grohar
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
jemina napisal/-a: Me pa prav zanima kako je naše bivše misice pobiralo of foušljivosti, sploh kakšno super Iris Mulej, pa Sanjo Grohar
Saj je bila Iris leta 2002 tudi kar uspešna na svetovnem izboru Miss Universe (mislim, da je dobila celo neko nagrado za najlepšo postavo al kaj že, pa delala je v Ameriki potem), Sanja pa itak nikoli ni bila Miss Universe, tako da ne vem, kaj bi imela ona s tem

-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
cukr8 napisal/-a:jemina napisal/-a: Me pa prav zanima kako je naše bivše misice pobiralo of foušljivosti, sploh kakšno super Iris Mulej, pa Sanjo Grohar
Saj je bila Iris leta 2002 tudi kar uspešna na svetovnem izboru Miss Universe (mislim, da je dobila celo neko nagrado za najlepšo postavo al kaj že, pa delala je v Ameriki potem), Sanja pa itak nikoli ni bila Miss Universe, tako da ne vem, kaj bi imela ona s tem...
Osebno mi je Tjaša ful bolj všeč kot Iris, .... Sanje je pa sploh ni za primerjat, konkretno kr ene 5 stopenj nižji razred ... se strinjam z Jemino, da more une tko foušarija žret, ....
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Men je ful simpaticna, ze takoj ko so jo izbrali sem bila vesela, ampak nisem pa pricakovala tako visoke uvrstitve. Pac, ker sem ze navajena, da obicajno ne dosegamo taksnih uvrstitev.
Glede tega, da je prisla tako visoko zarad Rogaske. Se mi kr smilis, da to napises. Pa kaj zdaj ce jo ti poznas in ni "pametna"? Nekomu drugemu se pa ti ne zdis. Pa tud ce tebi ni simpaticna se ne pomeni, da imajo ostali isti okus, kot ti.
Glede tega, da je prisla tako visoko zarad Rogaske. Se mi kr smilis, da to napises. Pa kaj zdaj ce jo ti poznas in ni "pametna"? Nekomu drugemu se pa ti ne zdis. Pa tud ce tebi ni simpaticna se ne pomeni, da imajo ostali isti okus, kot ti.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Lastovica napisal/-a:Meni se je zdela lušna, ampak včeraj na SVET-u je bla pa kot eno shirano strašilo.
Se strinjam, prav grozna je bla ... pa lase je mela ful čudne, kot da bi mela ful uničene ... Sej drugač je ok, sam men je presuha glede na to kak je vlka, res zgleda kot ena prekla kar mi je ful grdo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm zanjo navijala k je biu slovenski izbor..mi je bla najbl huda..sam tko k sm zdej pogledala tale posnetk s studia..mi pa res ni nč posebnga..smpa vesela da se je uvrtsila tko visoko pa tko mau spromovirala slovenijo na tak način 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov