Miss Universe [ZT]

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 30. Maj. 2007 21:47

jst teh množičnih lepotnih tekmovanj sicer ne spremljam kaj preveč, sam tole je pa res lep uspeh! bravo Tjaša!!!

tuki je pa nesrečni padec miss USA... :?
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 020840.php
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 30. Maj. 2007 21:51

ma dej boga :? in pole se še naprej smejčka :)
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 30. Maj. 2007 23:38

A ste vedli, da je Japonska prvič zmagala v 48 letih na tem tekmovanju? ful čudno, ker se mi zdijo sicer Japonke fuuuul lepe ženske. Tko graciozne in čutne in mistične....no hvala bogu, da vsaj zdaj.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Maj. 2007 23:44

mash@ napisal/-a:A ste vedli, da je Japonska prvič zmagala v 48 letih na tem tekmovanju? ful čudno, ker se mi zdijo sicer Japonke fuuuul lepe ženske. Tko graciozne in čutne in mistične....

Men se tud zdijo Japonke ful lepe, tole zmagovalko sm pa sam na eni sliki vidla tak da je ne morem neki ful ocenit. Sam tisti padec od Američanke ... ful kruto, boga no, čeprav je delovala čist kot da ni blo nč, ampak zihr ji je blo ful neprijetno, itak. :? Drugač pa sm ful presenečena da se je končno ena naša tak visoko uvrstila, res ful dobr, sicer mi je bolj kot ne vseen ker teh lepotnih tekmovanj itak ne spremljam, ampak vseen vela pohvalit tole Tjašo (sej je Tjaša? :lol: )
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 31. Maj. 2007 6:51

ma ne vem... meni se zdi, da je Tjaša prišla tako daleč, ker je Rlogaška prispevala tiste kipce za zmagovalke...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 31. Maj. 2007 7:29

jah, če tko gledaš bi lah pršla tut že kdaj prej slovenka naprej, potemtakem. glede na to da je trump lastnik licence pa njegova žena slovenka... vsak si lah vse po svoje interpretira :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 31. Maj. 2007 7:59

Kaj pa, če je zmagala le zato, ker je Rogaška prispevala nagrado za zamgovalko ... saj veste, politika pa to. :) Saj je Američanka tudi vedno med finalistkami na vseh tekmovanjih. :D
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 31. Maj. 2007 8:28

*Laura* napisal/-a:ma ne vem... meni se zdi, da je Tjaša prišla tako daleč, ker je Rlogaška prispevala tiste kipce za zmagovalke...

Ah dej dej 7 leta nazaj je Nency prispevala kopalke za celotni izbor miss sveta pa naša nikoli ni nikamor prišla.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Maj. 2007 8:29

kaj pa, če je slučajno pršla med finalistke zarad sebe in ne zarad rogaške pa ne vem koga še? ker je lepa pa pametnga se mi tud zdi.
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 31. Maj. 2007 8:36

Končno ena luštna naša missica, visoko uvrstitev si res zasluži. Ful sm vesela za njo. Zgleda da gre tuki res za združitev lepote in pameti :cool:
...
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 31. Maj. 2007 8:39

kakor koli punce... pa jo katero od vas sploh pozna? jaz vem nekaj stvari o njej, pa se mi ne zdi ravno ''pametna''... žal. sploh pa je za moje pojme ful presuha. so ble punce, ko niso prišle med prvih 15 in so mi ble bolj simpatične...
drugače pa ja, ratalo ji je, iz kakega koli razloga že...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 31. Maj. 2007 8:53

se mi zdi, da ste jo vsi bolj zdej opazl ko je dosegla en rezultat... prej ko je bla pa samo miss universe slovenia pa pač ne...

men je sicer taka povprečna misica... za slo razmere (glede na to kaj vse smo že mel za missice :twisted: ) je pa kr lepa... kaj ma v glavi pa nevem... itaq je pa to LEPOTNO tekmovanje... :wink:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 31. Maj. 2007 9:27

*Laura* napisal/-a:sploh pa je za moje pojme ful presuha. so ble punce, ko niso prišle med prvih 15 in so mi ble bolj simpatične...

se strinjam... men se tud ne zdi nč posebnga... sej je lušna, ampak čist na povprečen način... daleč od tega, da bi bla neka seksapilna lepotica :?
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 31. Maj. 2007 9:40

Mah polovica teh z našo vred, ki so prišle med 15 mi niso bile všeč. Naša sicer luškana, ampak med tistimi babnicami sploh ne. Ena blond, ki je niso izbrali, je pa v prvi vrsti stala, takoj za izbranimi, je bila recimo za moje pojme že 100x lepša od naše in od ta druge blond, ki so jo izbrali. Al pa Danka, čist brezvezna. Da je Japonka zmagala pa tud ne vem zakaj. Men je bila všeč Brazilka, Venezuelka pravzaprav tudi, samo me je motil umeten nos, pa Angola mi je imela full lep obraz in lase.

Aha, mislm da je bla tale bjonda una, k mi je bila ful bol všeč Švica:
http://www.missuniverse.com/delegates/2 ... -gown.html

Čeprav tukaj, mi je pa naša luštna: http://www.missuniverse.com/delegates/2 ... -002p.html

Sem pa tudi jaz pomislila, da je bila naša izbrana zarad Rogaške. A Nancy je dala svoje kopalke za Miss Universe al Miss sveta? Ker je bilo ful nekih Japonskih sponzorjev tukaj in se mi je zdelo potem čist verjetno, da je Japonka zaradi tega tudi zmagala.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 31. Maj. 2007 10:24

Ljubljančanka napisal/-a: Ena blond, ki je niso izbrali, je pa v prvi vrsti stala, takoj za izbranimi, je bila recimo za moje pojme že 100x lepša od naše in od ta druge blond, ki so jo izbrali.

ja to biondo sem tud jst opazla in mi je bla tud dost bl všeč od naše
The secret of success is consistency of purpose.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov