Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ko sem bila jaz še v gimnaziji..mislim, da tretji letnik..je delala maturitetni tečaj pri nas...pa je bila takrat že mislim, da krepko čez 20...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
buckica7 napisal/-a:Sj drgač sm pa slišala, da je v njeni družini pristono nasilje (no kok gre Direktu za vrjet hehhe je tud vprašanje)
pr maši?!?
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
Latte napisal/-a:Eh pa sej Dalila je bla tut na moji šoli pa še 4. letnika sredne ni dokončalain to ti je nek vzor
sm o njej ne
men gre tko na k***c
in potem se je enkrat primerjala z iris mulej
budala
i love love
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No, jaz sem zdaj spoznala Miss Universe.
Mi je pa ful bolj všeč v živo kot na TV... Pa ne, da je ful lepša al pa kaj, sam neko tako energijo ma, nekaj je na njej, kar te pritegne... Res lušna punca, no.
Prva spremljevalka mi je pa glede na izgled poden...
Je pa tut misica nezafnana, vsaj kokr se je men zdelo... In ful prijazna, tok da... We love her!
Drugač pa nisem kaj govorila z njima, tok da kaj več nimam za komentirat.
Mi je pa ful bolj všeč v živo kot na TV... Pa ne, da je ful lepša al pa kaj, sam neko tako energijo ma, nekaj je na njej, kar te pritegne... Res lušna punca, no.

Prva spremljevalka mi je pa glede na izgled poden...
Je pa tut misica nezafnana, vsaj kokr se je men zdelo... In ful prijazna, tok da... We love her!

Drugač pa nisem kaj govorila z njima, tok da kaj več nimam za komentirat.

-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
evonja napisal/-a:Latte napisal/-a:Eh pa sej Dalila je bla tut na moji šoli pa še 4. letnika sredne ni dokončalain to ti je nek vzor
a si bla ti na roški?[/quote
Ja, na roški ja

Mah..ne vem no, Dalila je men lepa, sam ma pa tak kurast glas pa tako kurjo pamet, da bi ji najraj rekla: "dej prosim samo sedi in bodi lepa". Ampak lepa pa je, tuki nimamo kej filozofirat

How blind can you get and still have eyes?
-
*Selena* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:evonja napisal/-a:Latte napisal/-a:Eh pa sej Dalila je bla tut na moji šoli pa še 4. letnika sredne ni dokončalain to ti je nek vzor
a si bla ti na roški?
jst sm bla in sm vidla dalilo kako je "visoko" okol hodila in skakala vsa zrihtana. men je bla zmer lušna, pa še zdj mi je. najbrž je pa to tud vse ?
Sej tud po karakterju ni tok zlo slaba kokr nekateri misljo, ubistvu ne vejo dokler je ne spoznajo. Nosila se je pa vedno in se pomoje vedno tud bo, sam to ni več tok moteče ko jo poznaš..ubistvu se kr navadiš
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Pa jaz ne govorim o Dalili, ampak o tanovi, kje vi živite... Dalila sucks... 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov