Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ej Nogica, kdo je naredu obleke za mis Universe? Je bla Maja Štamol, al sem jaz nekaj pomešala? 

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No pol pa ne... Sem zmešala, ker je včeraj bla Maja Štamol na agenciji in je rekla, da naj bi se najbrž nosilo obleke od mis universe med drugim, pa sem mislila, da je vse ona nardila.
Drugač bom pa jaz tut baje spoznala mis universe čez par tednov, pa vam pol povem, če mi je v živo všeč.

Drugač bom pa jaz tut baje spoznala mis universe čez par tednov, pa vam pol povem, če mi je v živo všeč.

- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Applebitecc, tko je kot je že Mlekec napisala- 16 različnih kreatorjev je naredil tiste oranžne obleke in eno od le-teh bo Nataša nosila na svetovnem izboru.
Je pa vmes tudi kreacija Maje Štamol, sam men ni všeč, pa tut hodi se v njej dost težko.
Aja, Natašo bos spoznala? No, prou, ti kr poroči kako bo, samo ti že zdej povem, da je bolj tiha in zadržana punca.
Tu je pa slikca obleke od Maje:
Ja, vrjetn misliš Hano. Sam ona je meni FUL fajn. Mi je bla sicer velik bolj všeč na supermodelu leta 03, sam tut tuki je bla fajn. Pa, ona je full suhcana, kako to govoriš?!?

Je pa vmes tudi kreacija Maje Štamol, sam men ni všeč, pa tut hodi se v njej dost težko.
Aja, Natašo bos spoznala? No, prou, ti kr poroči kako bo, samo ti že zdej povem, da je bolj tiha in zadržana punca.

Tu je pa slikca obleke od Maje:

cosmy napisal/-a:na fdv-ju, novinarstvo... a že veš, kero mislim
Ja, vrjetn misliš Hano. Sam ona je meni FUL fajn. Mi je bla sicer velik bolj všeč na supermodelu leta 03, sam tut tuki je bla fajn. Pa, ona je full suhcana, kako to govoriš?!?

Zadnjič spremenil nogica, dne 19. Feb. 2006 22:50, skupaj popravljeno 2 krat.
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
to make us proud.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
nogica napisal/-a:Ja, men je tut moja najbolj všeč in velja za favoritko. Sam res prav iztopa, ker je bogata in pomoje je ta direkt najboljša za na svetovni izbor
Se strinjam...ampak jst si Pinoze v tej obleki ne predstavljam...
Men osebno so čist sfalil letošnjo zmagovalko...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Ohoho hej Fungi
Ja morm komentirat, če je pa tok fajn, pa še spomine obujam
Drgač sm pa super in ti?
Si dobila msg ane ... Sm ti ga mogla nujno poslat in komentirat
:)
Drži seee :bussi:

Ja morm komentirat, če je pa tok fajn, pa še spomine obujam

Drgač sm pa super in ti?
Si dobila msg ane ... Sm ti ga mogla nujno poslat in komentirat

Drži seee :bussi:
you've gotta try a little bit harder.
to make us proud.
to make us proud.
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
nogica napisal/-a:cosmy napisal/-a:na fdv-ju, novinarstvo... a že veš, kero mislim
Ja, vrjetn misliš Hano. Sam ona je meni FUL fajn. Mi je bla sicer velik bolj všeč na supermodelu leta 03, sam tut tuki je bla fajn. Pa, ona je full suhcana, kako to govoriš?!?![]()
Ja ta pravo misliš. Ja sej drgač je suha, sam po televiziji pa ni glih najbolj zgledala... mal preveč bleda polt, pa men se je zdelo, da ji ne pašejo kopalke... in vse to skupaj, pa slaba postavitev luči, pa mi je zgledalo, da je bolj okrogla v ta zadnjo kot nekatere druge

ja, drgač je prijazna pa to tud na faxu, sam za moje pojme preveč zafnana!
Peek-a-boo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]