Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sofia DANCE VIP - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2006
Gledala sem e+ kjer je bila gostja miss universe 2006
Bla je tako dolgočasna, ni se ji dal govorit in se je grdo pačla. poleg tega pa še grozn važna. odgovarjala je pa sam z da pa ne. haloo
Bla je tako dolgočasna, ni se ji dal govorit in se je grdo pačla. poleg tega pa še grozn važna. odgovarjala je pa sam z da pa ne. haloo

Take dance. Add music.
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
nogica napisal/-a:bejbika napisal/-a:Aneta dost maš ... dej strež naprej v horse pubu, ker ti gre bolje kot vsa tale lepotna scena
Verjemi, da jo bomo še kje vidl, ker je bil njen prvi stavek po prireditvi takle: "Ej punce, katero lepotno tekmovanje je naslednje"?
Aneta bo po vsej verjetnosti v finalu za Lepo sosedo (če ne zarad druzga,
pa pač zato, da jo avdicija porine naprej), se je pa prijavila tud na miss športa...

Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Sofia DANCE VIP napisal/-a:Gledala sem e+ kjer je bila gostja miss universe 2006
bla je groznaaa, res podn....
nc od nc od komuniciranja ...
pa sploh mi lustna ni
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
ANSAF napisal/-a:Sofia DANCE VIP napisal/-a:Gledala sem e+ kjer je bila gostja miss universe 2006
bla je groznaaa, res podn....
nc od nc od komuniciranja ...
pa sploh mi lustna ni
Obupna je bla...ful ni znala nč povedat al se pa pošalit, skos je bla resna pa tm je sedela kot da je lesena...pa čist nč ni luštna v obraz :unknown:
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Prvi del pogovora na E+ se mi je zdeu še ok... Ampak potem, ko jo je o zasebnem življenju in nazivu sprašvala... Tist je biu pa podn, je Jelena več povedla kot pa ona... Itak je še verjetno živčna in se mora ulaufat. Ampak prvi vtis pa... Nič posebnega... 

Waiting in the queue oh whoopee doo
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
halo??kaj pa je bilo še v direktu resničnega??čeprav je tupa....to je res...
uu..pa ne malo.... 

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov