Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
cukr8 napisal/-a:Eh, spet se je prijavilo cel kup 'starih znank', npr. Aneta Salihović, Nataša Pinoza, Ramona, Lašičeva, Petrova, če se ne motim... Kovačevičeva je pa pred par leti sodelovala pri akciji na TV Paprika, kjer so izbirali 'modele'...
Za Leo sem pa jaz tudi navijala, hehe
Petrova je mlajša sestra lanske finalistke Kristine...
Ja, pa stari znanki lepotnih tekmovanj sta še Leonella in Martina Ilijaš...
sm pa presenečena, da je Aneta izpadla že takoj na začetku...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
sofia83 napisal/-a:Uf, men je pa tale Pinoza dost zoprna, že na Supermodelu par let nazaj, k je pršla v finale, mi je bla kr neki. Tak obraz ma, k da bi jo privlekl iz starih revij za make-up iz 80-ih. Men res ni všeč ...
Haha.

This too shall pass.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:Uf, men je pa tale Pinoza dost zoprna, že na Supermodelu par let nazaj, k je pršla v finale, mi je bla kr neki. ...
Aha, saj je na Supermodelu prišla med prve tri al kako že... Ampak takrat mi je bila bolj všeč... Že na Miss Slovenije me potem ni pritegnila... Moti med predvsem njena postava oz. bolje rečeno konstitucija, ki se mi ne zdi preveč graciozna in 'missovska'

Hehe, nje se tudi spomnim, kako je pred nekaj leti stala zraven mene na neki avdiciji s svojimi prvimi slikami... Črno-bele, v beli srajci ob drevesih pri nekem gradu, se mi zdi

-
*Selena* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
evonja napisal/-a:jst sem pa navijala za tisto k je bla pol miss planeta,drgač pa zmagovalka ni tok slaba,upam sam da se ne bo tko osebno spremenila kork dalila dragojević,čist je drugačna,vem iz uradnih virov
Kako se je pa Dalila spremenila?
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
tjaskaaa napisal/-a:moja sošolka je tle bla..Leonela Levak iz Črnomlja..pa nisem vidla kaku ji je šlo,ker sm lih finale ujela..a so slikce kje na netu?
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 9:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
ok za kreacijo sm js za tadrugo
sm pa včeri mal preklapljala in sm gledala če mi kera pade v oči in je na koncu prav tale Nataša zmagala, za katero sm mislila da bo... drugač mi je bla pa tud prva spremljevalka (mislm, tista na zmagovalkini desni) všeč, sam mal ponesrečeno frizurco je mela, s temi prameni navitimi

sm pa včeri mal preklapljala in sm gledala če mi kera pade v oči in je na koncu prav tale Nataša zmagala, za katero sm mislila da bo... drugač mi je bla pa tud prva spremljevalka (mislm, tista na zmagovalkini desni) všeč, sam mal ponesrečeno frizurco je mela, s temi prameni navitimi

-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jela napisal/-a:Jz sm pa glih za zmagovalko navijala.
jaaaa, jst sm tud za njo navijala. Še nabolš med vsemi je bla
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
juj juj nism utegnu učeri gledat, sm biu na eni večerji.. bom si pa natančno dons ponovitev ogledu, kaj jim ni blo jasn daj no.10 samo med prvih 10 pršla c-c jaka rozman poka poka.
miss universe 2007 se morm z melanijo zment, da men licenco da
miss universe 2007 se morm z melanijo zment, da men licenco da

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov