Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
laram napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:*missy* napisal/-a:meni je ta ženska tak antisem mislila da bom bruhala, ko je dala tist sluzast odgovor, ki je tipičen za praznoglave (nekatere) misice... po moje je mela to naučeno, sam čakala je, kdaj se bo pojavlo takšno vprašanje, da bo lahko uporabla ta odgovor.....
![]()
![]()
je pa res ja...
Kakšen je bil njen ta pripravljeni odgovor ...![]()
ja, da bi slovenijo postavla za najpomembnejšo državo in bi se vsi zgledovali po nam ker smo tako velikega srca...

bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
Prevč naučena kaj bo povedla...ko Venezuelke ko hodjo v šole za misice...prav tk se obnaša..prevč umetno..pa njena kolena so grozna... 

-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz sm pa dans ponovitev vidla.. Mah, ta Dalila mi gre še zmer na živce oz. njen način govora, glas.. grr... (je bla lih prej ene oddaja k je bla notr)..
Pa Zrnec-u ni šlo tok to vodenje tlele.. Na Viktorjih pa drgje je ful boljši..
Edina fora k sm si jo zapomnla s tle je uno enotedensko jadranje po Piranskem zalivu..
Pa Zrnec-u ni šlo tok to vodenje tlele.. Na Viktorjih pa drgje je ful boljši..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
KranCk si pa veliko povedal.. pa še marsikej zanimivega sem razbrala iz tvojega posta..
No ja meni se ta dečvice zdi taka.. čist easy.. najboljša mi je bila sicer izjava da je žirijo očarala s svojo graciozno hojo..( L-O-L ) ampak ok..tudi to je mogoče očitno

No ja meni se ta dečvice zdi taka.. čist easy.. najboljša mi je bila sicer izjava da je žirijo očarala s svojo graciozno hojo..( L-O-L ) ampak ok..tudi to je mogoče očitno

-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
La*Perla napisal/-a:vedno bolj ko gledam po revijah to našo Miss Universe, vedno manj mi je všeč.. nevem no, jaz osebno bi rajši izbrala luškano Marinko Čančar, ki je bila res lepa in neki posebnega.
Marinko pa poznam .. lani še je bla dijakinja SEŠ Maribor

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
manck - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow
Luna C napisal/-a:La*Perla napisal/-a:vedno bolj ko gledam po revijah to našo Miss Universe, vedno manj mi je všeč.. nevem no, jaz osebno bi rajši izbrala luškano Marinko Čančar, ki je bila res lepa in neki posebnega.
Marinko pa poznam .. lani še je bla dijakinja SEŠ Mariborsimpatična punca
men je bla marinka toook simpatična...pa še fletna..ona je bla tud moja favoritka
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Sm opazla en fenomen pr vseh teh misicah, in sicer, vsakič ko kero prašajo, kakšni so njeni cilji, reče, da bi bla uspešna poslovna ženska. Sj s tem ni nč narobe, sam, ne vem, a se vam zdi, da sploh vejo kaj povejo?
Je en novinar enkrat prašu eno misico, kako bo to, da je zmagala, izkoristila, kakšna poslovna priložnost je to zanjo? In kaj je rekla?
"jah...mmmm....ne vem.....trlalalaa..."
Prou resno, po moje ne vejo kaj govorijo, sam da se dobr sliš.
Je en novinar enkrat prašu eno misico, kako bo to, da je zmagala, izkoristila, kakšna poslovna priložnost je to zanjo? In kaj je rekla?
"jah...mmmm....ne vem.....trlalalaa..."
Prou resno, po moje ne vejo kaj govorijo, sam da se dobr sliš.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Ste vidle kako obleko so ji izbrali?
Katastrofa! Že nošeno od Žive Vadnov na miss sveta!! Pa tako grdo! Pri vseh kreatorjih in njihovih oblekah, mora punca nosit že nošeno, pa še na taki veliki prireditvi! A ni sramota? Tisti, ki te izbore spremljajo, bodo to tudi opazili.
Tej izbori v Sloveniji so vedno slabši!
Na Dalilinem mestu, bi si šla sama kupit eno obleko v Emporium.
Katastrofa! Že nošeno od Žive Vadnov na miss sveta!! Pa tako grdo! Pri vseh kreatorjih in njihovih oblekah, mora punca nosit že nošeno, pa še na taki veliki prireditvi! A ni sramota? Tisti, ki te izbore spremljajo, bodo to tudi opazili.
Tej izbori v Sloveniji so vedno slabši!
Na Dalilinem mestu, bi si šla sama kupit eno obleko v Emporium.

Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov