Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
||MuCkAa napisal/-a:Se mi pa osebno zdijo dekleta iz tekmovanja Miss Universe dosti lepsa kot pa iz tekmovanja za Miss Slovenije
S tem se pa popolnoma strinjam..ko gledam izbor za Miss SLO, vcasih sploh ne morm verjet, kaksne punce tam tekmujejo

-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
A kdo mogoče ve kdaj bo kšna ponovitev (če sploh bo) 

-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
nogica napisal/-a:Aja, pa Dalila mi deluje kot kakšna una ženska iz mehiških telenovel
O jaaaa, ne bi mogla boljse povedat, ker res tako deluje

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Ledenka napisal/-a:Po mojem jih daje malo tudi trema na odru. A ti misliš, da bi ti ušla kaka pametna izjava pred kamerami, pod reflektorji, na odru, ko veš da te vsi ocenjujejo, pa si po možnosti še v kopalkah?
Če jih daje trema, pol niso za na oder. Sama se pa na odru res ne bi razkazovala v kopalkah, ker mi je to čisto mimo. Nimam nobene želje po razkazovanju.
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
opium napisal/-a:js bi pa bil bolj vesel ce bi mele vec na glavi in se manj v njej
ce slucajno kdaj pogledam kak izbor me zanima samo to kako punce zgledajo... govorijo loh pa kar hocjo, bmk.
mir na svetu
Ja, zdej si pa povedal bistvo teh tekmovanj. Bravo!
-
TOMCAT - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Čez vikend sem gledala, ko je imela en intervju - joj kako ženska grdo govori. Tak čudn piskajoč glas ima. Groza!! Vsako leto izberejo slabšo misico. Lanskoletna je bila ful boljša. 

Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
meni je ta ženska tak anti
sem mislila da bom bruhala, ko je dala tist sluzast odgovor, ki je tipičen za praznoglave (nekatere) misice... po moje je mela to naučeno, sam čakala je, kdaj se bo pojavlo takšno vprašanje, da bo lahko uporabla ta odgovor.....
je pa tista, ko je rekla da bi cel dan kupovala odgovorila še najbolj iskreno...in dobila najmanj točk
očitno se moraš delat da si zelo širokosrčen in te skrbi za cel svet....kr neki, ej

je pa tista, ko je rekla da bi cel dan kupovala odgovorila še najbolj iskreno...in dobila najmanj točk

očitno se moraš delat da si zelo širokosrčen in te skrbi za cel svet....kr neki, ej

bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Pa js sploh ne razumem teh punc, ki se prijavijo na tekmovanje za miss cesarkol ze. Ker vse poudarjajo mir in ljubezen, pa da denar ni tok pomemben in da je vazna notranjost ne zunanjost. Mislm kva pol delajo na lepotnih tekmovanjih????
Da sebi in svetu dokaze da je najlepsa in da dobi bogate nagrade???Mal se ne ujema...ne recem, izbor ta fotomodele je pa cist neki druzga.

-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
*missy* napisal/-a:meni je ta ženska tak antisem mislila da bom bruhala, ko je dala tist sluzast odgovor, ki je tipičen za praznoglave (nekatere) misice... po moje je mela to naučeno, sam čakala je, kdaj se bo pojavlo takšno vprašanje, da bo lahko uporabla ta odgovor.....

And I''ll take you for who you are
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
||MuCkAa napisal/-a:*missy* napisal/-a:meni je ta ženska tak antisem mislila da bom bruhala, ko je dala tist sluzast odgovor, ki je tipičen za praznoglave (nekatere) misice... po moje je mela to naučeno, sam čakala je, kdaj se bo pojavlo takšno vprašanje, da bo lahko uporabla ta odgovor.....
![]()
![]()
je pa res ja...
Kakšen je bil njen ta pripravljeni odgovor ...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov