Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ok, sej spet opravlamo, sam ona ma zmeraj tok brihtne izjave, da res ni...
Jo je pa gledal moj fotr na tv, k je bla pr E+ in mu ni blo nič jasno, kaj je zdej s to žensko narobe...

Jo je pa gledal moj fotr na tv, k je bla pr E+ in mu ni blo nič jasno, kaj je zdej s to žensko narobe...

-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Mene pa neke zanima. Vem, da ima Iris Mulej IQ 156, ampak vedno, ko gledam kak njen intervju al pa kaksen nastop (recimo oddaja Hribar), mi daje pa taksen vtis, kot da se do 50 ne zna prestet. Pa ne vem zakaj??
Ima se katera podobno mnenje??
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:Mene pa neke zanima. Vem, da ima Iris Mulej IQ 156, ampak vedno, ko gledam kak njen intervju al pa kaksen nastop (recimo oddaja Hribar), mi daje pa taksen vtis, kot da se do 50 ne zna prestet. Pa ne vem zakaj??
Men se predvsem zdi, da nima tistega pravega izražanja, ko odgovarja. Ne zna uporabljat besed.. Mi je pa vseen full lepa, pa dobre stvari zna šivat...

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
kiki* napisal/-a:men je mela čist kul odgovore na butasta vprašanja k ji je hribar zastavlov... pa punca zna sama neki narest ne da bi se tok u medije štulila tok k dremljca...
ql odgovore ja. Sam njen celosten nastop ne izkazuje neke pretirane inteligence. Ker Ziva Vadnov mi je pa cist neki druga. Ona ma pa ze nastop tak sproscen, da ful vredu izpade.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Lastovica napisal/-a:Mene pa neke zanima. Vem, da ima Iris Mulej IQ 156, ampak vedno, ko gledam kak njen intervju al pa kaksen nastop (recimo oddaja Hribar), mi daje pa taksen vtis, kot da se do 50 ne zna prestet. Pa ne vem zakaj??
Jaz.

-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
honeydew napisal/-a:visok IQ ne pomeni nujno dobro izražanje. Baje ima tudi še vedno tremo pred kamero.
Jst tut mislim, da nastopi na tv ne dajejo dejanskega odraza inteligence. Tko ko gledam izbore sem prišla do te ugotovitve...imamo tri vrste misic:
1. Simpatične in razgledane in nekatere celo zares intelogentne (reedkost, ampak ene par jih je), ki znajo tut javno nastopat kot npr. Živa Vadnov, Miša Novak, Rebeka Dremelj...
2. Nedefinirane glede inteligence, ker v javnosti ne znajo nastopat in ponavadi izpadejo tupo, npr. Nataša Pinoza, Iris Mulej...
3. Trape, ki niso pa niti najmanj razgledane ali pametne, ampak se za vsako ceno rinejo naprej - tut če se se jim cela Slovenija reži (žal jih je največ) a la Alma Brđanović, Manca Zver in razne missice cheap izborov.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov