Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mikaela
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
- Kraj: ljubljana
bravo,to je pač resnica,ali pa če lepše napišemo,vsa dekleta iz republik bivše juge so si podobna,ne moreš jih zgrešit.,kot da jim na čelu piše odakle so....uršy napisal/-a:Nikakva je - taka k vsaka ta druga čefurka na cesti.
smejka
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ledenka napisal/-a:Ste vidle kako obleko so ji izbrali?
Katastrofa! Že nošeno od Žive Vadnov na miss sveta!! Pa tako grdo! Pri vseh kreatorjih in njihovih oblekah, mora punca nosit že nošeno, pa še na taki veliki prireditvi! A ni sramota? Tisti, ki te izbore spremljajo, bodo to tudi opazili.
Tej izbori v Sloveniji so vedno slabši!
Na Dalilinem mestu, bi si šla sama kupit eno obleko v Emporium.
Sicer nisem o tem nč videla, sam je pa res grozn če ji dajo nošeno obleko. Mislm, glede na to, kolk gre denarja za vse skupi, bi lah pa še tok zravn dal, da bi ji eno oblekco dobil.. Sam če se ona ne pritožuje, pol pa okj..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
limonca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
mikaela napisal/-a:bravo,to je pač resnica,ali pa če lepše napišemo,vsa dekleta iz republik bivše juge so si podobna,ne moreš jih zgrešit.,kot da jim na čelu piše odakle so....uršy napisal/-a:Nikakva je - taka k vsaka ta druga čefurka na cesti.
No če si pa že tko proti dekletom iz bivše juge, pa vsaj pravilno slovensko piši.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Dejte no... Sej je kul da vam ni všeč pa to, sam ni pa treba pol v slabo luč dajat bivšo jugo...
. Sej pomoje je tud tle gor velik punc z bosne oz. kjerkolu pa jim to ni lih sedlo zdejle...

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
La*Perla napisal/-a:danes sem jo videla na naslovnici Lepe&zdrave. Sej body je fenomenalen, samo njen obraz mi pa res ni všeč
La*Perla jst sm jo tut na reviji vidla in to na točno tej, ne vem njen obraz mi ni ne vem kako ušeč, sam useen ne mormo človeka sodt po zunanjosti

This too shall pass.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov