Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 395 prispevkov
• Stran 25 od 27
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Naslednja
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tina Gaber... Tu poglej.... http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3106321
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mislim, da že dovolj pove to, da je veliki večini ženska grozna. Edino kar je na njej ok, je njena postava.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
http://www.zurnal24.si/Ne-nespodobnim-p ... /vip/85101
Men se zdi, da kjerkoli ima ta ogaben Hrvatič prste zraven, je sama kurbarija..
Men se zdi, da kjerkoli ima ta ogaben Hrvatič prste zraven, je sama kurbarija..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Predvsem je zelo mlada.. Glede na Nerminino zgodbo si sploh ne upam predstavljat, kaj se bo njej dogajalo.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Yazmeen napisal/-a:Kera pa je ta nova?
Daša Podržaj
Men je Nermina na unem linku ful luštna, ker tam na izboru mi pa sploh ni bla. Pa z Adelom sta skupi
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
*ka!a* napisal/-a:tale Daša je moja pararelka in morem rečt, da je zlo zlo uredu punca
Sej tud zgleda taka prjazna pa uredu; sam ne vem deluje mi kr mal preveč nedolžna za tako tekmovanje.K pnavad so zmer zmagole tuki kakšne joškaste afne, ki so se pol slekle za playboy..ta Daša mi pa sploh ne deluje afna-še dobr .
Prvi neprebran prispevek • 395 prispevkov
• Stran 25 od 27
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov