Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
meni ta deklina ne potegne. preveč je temna in obraz ima res nekako predolg. je pa res, da ima lep nasmeh. njeni zobje povsod izstopajo - ima res bele zobe. morda pridejo toliko do izraza, ker je tako temna. ali pa je morda kaksno beljenje v igri, ampak dvomim. lep nasmeh ma skratka in pa visoka je
OT: če pa lahko nekaj poimenujem z besedo obupno je pa to prav gotovo obleka nine o. kje ta najde take cunje mi pa res ni jasno?
OT: če pa lahko nekaj poimenujem z besedo obupno je pa to prav gotovo obleka nine o. kje ta najde take cunje mi pa res ni jasno?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ninine oblekce so ponavadi delo Petra Thaler-ja. Men je samo ke pa sem kakšna všeč.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
anoyel napisal/-a:
men je pa huda oblekca, sam une hlače delujejo k največje gate. če bi ble mal manjše bi bla pa huda. material mi je pa čist hud
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ajoj, kot kak transvestit je v faco!
Itak da je dosti višja od Osenarca, ene 10 cm najmanj.
Drugače pa Tamara Popovič, ki je kao spremljevalka, je pa hodila z mano na srednjo...
Itak da je dosti višja od Osenarca, ene 10 cm najmanj.
Drugače pa Tamara Popovič, ki je kao spremljevalka, je pa hodila z mano na srednjo...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Joj, meni tudi zmagovalka ni všeč... Se strinjam z izjavami glede 'drag queen' izgleda ...
Ampak se mi zdi nekam znana... Mislim, da je bila pred leti na sliki v rubriki revije Smrklja, kjer so predstavljali srednje šole (kot dijakinja Gimnazije Poljane, se mi zdi )... Pa enkrat je bila na naslovnici Jane... Lahko pa sem jo pa zamešala s katero drugo
Ampak se mi zdi nekam znana... Mislim, da je bila pred leti na sliki v rubriki revije Smrklja, kjer so predstavljali srednje šole (kot dijakinja Gimnazije Poljane, se mi zdi )... Pa enkrat je bila na naslovnici Jane... Lahko pa sem jo pa zamešala s katero drugo
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
In največja katastrofa je ta, kako promovirajo krzno. Se vidi, da so navadne kokoši s konjskimi frisi brez ščepca soli v glavi .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov