Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ma dej, bom jst plačevala take svetnike ki se grejo tega malo za šalo. No way! Itaq je že una Irglova v parlamentu na lepe oči, pa še lepa ni, da bom pa še take Zverine gledala, naa Joj kok me to jezi, k folk bo na konc še tolk neumen da bo dejansko glasoval, k so tok pasivni!Dooohhhhh....
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
jao ta Zverova. mislim kak te punce ni nič sram? njene izjave so že skor legendarne. zadnjič so jo v mladini dali na listo naj izjav, ko je rekla "moj ati noče verouka v šoli". jaz sem se rolala
kar se tiče njene borbe proti pedofiliji, si pa samo mislim naj zapre ta svoj lepi gobček, kr nima blage veze o čem nabija in preden bo spet zvezda kake konference v družbi svojih silikonskih prijatlc in gospoda Plemenitega, ji priporočam naj se nauči brat al pa še boljše, naj prebrano tudi razume da bo znala kaki stavek al pa dva povedat tut brez lista pred sabo. newem al naj se ji smejem al jokam.
kar se tiče njene borbe proti pedofiliji, si pa samo mislim naj zapre ta svoj lepi gobček, kr nima blage veze o čem nabija in preden bo spet zvezda kake konference v družbi svojih silikonskih prijatlc in gospoda Plemenitega, ji priporočam naj se nauči brat al pa še boljše, naj prebrano tudi razume da bo znala kaki stavek al pa dva povedat tut brez lista pred sabo. newem al naj se ji smejem al jokam.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Bageera napisal/-a:Ne vem, če ma ona kej silikonskega, mislim, druži pa se z Admiro Muratovič, (če se ne motim) ki ma silikonske joške
sla ji je za spodbudo.
Sam majo tele Admirine prijateljice res velik kesa, kr use si bojo dale povecat
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
ANSAF napisal/-a:Bageera napisal/-a:Ne vem, če ma ona kej silikonskega, mislim, druži pa se z Admiro Muratovič, (če se ne motim) ki ma silikonske joške
sla ji je za spodbudo.
Sam majo tele Admirine prijateljice res velik kesa, kr use si bojo dale povecat
To pa res...
No Zverova je pred kakim mesecem (za E+) rekla, da pa si ona ne bo dala povečat jošk, ker je še itak tko mlada, da ji bodo še rastli...Med drugim je dodala še, da ko bo rodila, se ji bodo itak povečali...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
_Le`Ona_ napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Bageera napisal/-a:
No Zverova je pred kakim mesecem (za E+) rekla, da pa si ona ne bo dala povečat jošk, ker je še itak tko mlada, da ji bodo še rastli
o fak
a lh take prbija
tole je pa res 2much
i love love
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
sanaya napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Bageera napisal/-a:
No Zverova je pred kakim mesecem (za E+) rekla, da pa si ona ne bo dala povečat jošk, ker je še itak tko mlada, da ji bodo še rastli
o fak
a lh take prbija
tole je pa res 2much
ja mislm kva pa je tuki narobe? men se zdi bols da je usaj naravna, kokr pa da bi si jih sla se ona povecat.sj zdj si kr use neki usaj zadovolna je sama s sabo in tko je prov!
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst tud ne vem zakaj naj bi blo to kakršnokoli prbijanje. A ni ona 18 šele stara? Itak da ji bojo še zrastle. Včasih zrastejo kar precej tudi po 23. letu,pa ne zaradi prenažiranja.Pri moji prijateljici je bilo tako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov