Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js drgač tega sploh ne spremljam! mi je kr neki! sam se mi je zdelo ful znano ime in priimek od admire in sm vidla slico! sj jo nism takoj prepoznala k je čist druga k je blond!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
saarah - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2005
- Kraj: ljubljana
*teyci* napisal/-a:Ljubljančanka napisal/-a:Mene pa to ni nč zmotil,pač vprašal so jo,če bi Alma prišla tolk daleč,če nebi bla Alma iz Bara,pa je rekla,da ne,ker bi mogla prej še shujšat in it malo v fitnes.Sej je res!
Je bla pa še dost prijazna,ker Alma s svojim ksihtom,ni za na lepotna tekmovanja.
aha, glede tega se delno strinjam s teboj...da z njeni obrazom ni za lepotna tekmovanja ker je nikakva, ampak glede tega da bi pa mogla shujšat alma pa mi je ta njena izjava dvignla tlak...sebe naj raje pogleda.
a mi lah ena plis pove kera za boga je rekla,da mora alma shujšat!?!?!?!?!?!?
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Nina Osenar je to rekla.
-
saarah - Komunikatorka
*teyci* napisal/-a:Ljubljančanka napisal/-a:Mene pa to ni nč zmotil,pač vprašal so jo,če bi Alma prišla tolk daleč,če nebi bla Alma iz Bara,pa je rekla,da ne,ker bi mogla prej še shujšat in it malo v fitnes.Sej je res!
Je bla pa še dost prijazna,ker Alma s svojim ksihtom,ni za na lepotna tekmovanja.
aha, glede tega se delno strinjam s teboj...da z njeni obrazom ni za lepotna tekmovanja ker je nikakva, ampak glede tega da bi pa mogla shujšat alma pa mi je ta njena izjava dvignla tlak...sebe naj raje pogleda.
ja,no in za kaj se pol ljubljančanka 'pizdi' da je 'glih ta prava to rekla' za almo!?!??!?! sj nina pa res nima celulita pa ni močna tko kot nej bi bla alma?!?!?
a lah ena pove kdaj si loh prenos ogledam?
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
saarah napisal/-a:*teyci* napisal/-a:Ljubljančanka napisal/-a:Mene pa to ni nč zmotil,pač vprašal so jo,če bi Alma prišla tolk daleč,če nebi bla Alma iz Bara,pa je rekla,da ne,ker bi mogla prej še shujšat in it malo v fitnes.Sej je res!
ja,no in za kaj se pol ljubljančanka 'pizdi' da je 'glih ta prava to rekla' za almo!?!??!?! sj nina pa res nima celulita pa ni močna tko kot nej bi bla alma?!?!?
a lah ena pove kdaj si loh prenos ogledam?
Prenosa si ne moreš ogledat, lahko pa si ogledaš posnetek....
Slednji bo to sredo ob 21. na Prvi TV

Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Alma nima postave niti face za na lepotna tekmovanja (Salome tip obraza ma), tko da je bla na tekmovanju izključno zarad tega ker je Alma iz Bara...in Nina je čist prov brez dlake na jeziku to povedala...
...Nina ni najbl brihtna, zna pa jezik dobr otresat, ma hud geštel in je zlo sexi...in Alma se temu niti približa ne...kake je kwasla na finalni oddaji Bar...kup me za 500 SIT na štaantiiih varjanta... :unknown:
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Saarah!
Kaj se jaz pizdim??
Mal si falila,še enkrat preber kaj sem jaz napisala.Men je Nina Osenar ful dobra baba in tud simpatična mi je s svojimi izjavami.Sploh ne vem od kje teb,da se jaz kaj pizdim
??
Kaj se jaz pizdim??
Mal si falila,še enkrat preber kaj sem jaz napisala.Men je Nina Osenar ful dobra baba in tud simpatična mi je s svojimi izjavami.Sploh ne vem od kje teb,da se jaz kaj pizdim

-
saarah - Komunikatorka
saarah napisal/-a:*teyci* napisal/-a:aha, glede tega se delno strinjam s teboj...da z njeni obrazom ni za lepotna tekmovanja ker je nikakva, ampak glede tega da bi pa mogla shujšat alma pa mi je ta njena izjava dvignla tlak...sebe naj raje pogleda.
joj,se opravičujm,ljubljančanka!!!! sam k sm prvič citirala obe,sm zgleda napačn si ime prebrala....no,pol pa teyci prav,da nej nina raj sebe pogleda....pa me je mal zmedl...zakaj....to je vse!!!

ej kaj pa prouzaprou nina dela na tlp-ju?k nism gledala! a bo vsako oddajo zdj al kako?sm pa slišala da se anja rebek poslavlja...mejbi bojo pa nino dal namest nje,hehe

-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Mimi_M napisal/-a:Nina je men ful dobra, dans sm gledala ponovitev TLPja, ko je imela eno božično oblekco, kok je bla huda!
Alma pa pomoje res nima postave za - poudarjam - razna lepotna tekmovanja, face pa še manj...
Se strinjam. Tako za Nino kot za Almo

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
obe miss hawaian tropic sta mi bedne! tale nina (lanska) je bla zadnč u kavalu z enmu starejšmu moškmu... kkrkol ni fletna... pa tale letošna tut ne,nč jošk nima pa presuha je (usaj une fotke k sm jst vidla so ble take) jej jej 

J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov