Miss Hawaian tropic

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 23. Dec. 2005 13:46

js drgač tega sploh ne spremljam! mi je kr neki! sam se mi je zdelo ful znano ime in priimek od admire in sm vidla slico! sj jo nism takoj prepoznala k je čist druga k je blond!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 23. Dec. 2005 16:43

*teyci* napisal/-a:
Ljubljančanka napisal/-a:Mene pa to ni nč zmotil,pač vprašal so jo,če bi Alma prišla tolk daleč,če nebi bla Alma iz Bara,pa je rekla,da ne,ker bi mogla prej še shujšat in it malo v fitnes.Sej je res!
Je bla pa še dost prijazna,ker Alma s svojim ksihtom,ni za na lepotna tekmovanja.

aha, glede tega se delno strinjam s teboj...da z njeni obrazom ni za lepotna tekmovanja ker je nikakva, ampak glede tega da bi pa mogla shujšat alma pa mi je ta njena izjava dvignla tlak...sebe naj raje pogleda.

a mi lah ena plis pove kera za boga je rekla,da mora alma shujšat!?!?!?!?!?!?
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 23. Dec. 2005 17:34

Nina Osenar je to rekla.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 23. Dec. 2005 18:41

Men sta obe čist out. :roll:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 25. Dec. 2005 14:42

men je pa nina po videzu čist simpatična... glede tega, da bi pa mogla alma shukšat pa nevem...če ne drugam saj u jezik :twisted:
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 25. Dec. 2005 19:56

*teyci* napisal/-a:
Ljubljančanka napisal/-a:Mene pa to ni nč zmotil,pač vprašal so jo,če bi Alma prišla tolk daleč,če nebi bla Alma iz Bara,pa je rekla,da ne,ker bi mogla prej še shujšat in it malo v fitnes.Sej je res!
Je bla pa še dost prijazna,ker Alma s svojim ksihtom,ni za na lepotna tekmovanja.

aha, glede tega se delno strinjam s teboj...da z njeni obrazom ni za lepotna tekmovanja ker je nikakva, ampak glede tega da bi pa mogla shujšat alma pa mi je ta njena izjava dvignla tlak...sebe naj raje pogleda.

ja,no in za kaj se pol ljubljančanka 'pizdi' da je 'glih ta prava to rekla' za almo!?!??!?! sj nina pa res nima celulita pa ni močna tko kot nej bi bla alma?!?!?

a lah ena pove kdaj si loh prenos ogledam?
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 26. Dec. 2005 0:26

saarah napisal/-a:
*teyci* napisal/-a:

ja,no in za kaj se pol ljubljančanka 'pizdi' da je 'glih ta prava to rekla' za almo!?!??!?! sj nina pa res nima celulita pa ni močna tko kot nej bi bla alma?!?!?

a lah ena pove kdaj si loh prenos ogledam?

Prenosa si ne moreš ogledat, lahko pa si ogledaš posnetek....
Slednji bo to sredo ob 21. na Prvi TV :!:
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 26. Dec. 2005 13:56

*teyci* napisal/-a:

Alma nima postave niti face za na lepotna tekmovanja (Salome tip obraza ma), tko da je bla na tekmovanju izključno zarad tega ker je Alma iz Bara...in Nina je čist prov brez dlake na jeziku to povedala...

...Nina ni najbl brihtna, zna pa jezik dobr otresat, ma hud geštel in je zlo sexi...in Alma se temu niti približa ne...kake je kwasla na finalni oddaji Bar...kup me za 500 SIT na štaantiiih varjanta... :unknown:
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 26. Dec. 2005 14:10

Saarah!
Kaj se jaz pizdim??
Mal si falila,še enkrat preber kaj sem jaz napisala.Men je Nina Osenar ful dobra baba in tud simpatična mi je s svojimi izjavami.Sploh ne vem od kje teb,da se jaz kaj pizdim :roll: ??
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 26. Dec. 2005 14:21

Nina Osenar - bejba 1A, prav tako Manca Zver. Go bejbe!!!! :D
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 26. Dec. 2005 14:25

Nina je men ful dobra, dans sm gledala ponovitev TLPja, ko je imela eno božično oblekco, kok je bla huda!
Alma pa pomoje res nima postave za - poudarjam - razna lepotna tekmovanja, face pa še manj...
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 26. Dec. 2005 15:16

saarah napisal/-a:
*teyci* napisal/-a:aha, glede tega se delno strinjam s teboj...da z njeni obrazom ni za lepotna tekmovanja ker je nikakva, ampak glede tega da bi pa mogla shujšat alma pa mi je ta njena izjava dvignla tlak...sebe naj raje pogleda.

joj,se opravičujm,ljubljančanka!!!! sam k sm prvič citirala obe,sm zgleda napačn si ime prebrala....no,pol pa teyci prav,da nej nina raj sebe pogleda....pa me je mal zmedl...zakaj....to je vse!!! :oops:

ej kaj pa prouzaprou nina dela na tlp-ju?k nism gledala! a bo vsako oddajo zdj al kako?sm pa slišala da se anja rebek poslavlja...mejbi bojo pa nino dal namest nje,hehe :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 26. Dec. 2005 18:14

saarah napisal/-a:
ej kaj pa prouzaprou nina dela na tlp-ju?k nism gledala! a bo vsako oddajo zdj al kako?

Ma sm samo tolk vidla, ko je tam zraven Ladota sedela, pa je bla ful huda, zmer je tko nasmejana in simpatična :razz:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 26. Dec. 2005 19:09

Mimi_M napisal/-a:Nina je men ful dobra, dans sm gledala ponovitev TLPja, ko je imela eno božično oblekco, kok je bla huda!
Alma pa pomoje res nima postave za - poudarjam - razna lepotna tekmovanja, face pa še manj...

Se strinjam. Tako za Nino kot za Almo :ja:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
euch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a euch » 26. Dec. 2005 19:52

obe miss hawaian tropic sta mi bedne! tale nina (lanska) je bla zadnč u kavalu z enmu starejšmu moškmu... kkrkol ni fletna... pa tale letošna tut ne,nč jošk nima pa presuha je (usaj une fotke k sm jst vidla so ble take) jej jej :?
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov