Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 395 prispevkov
• Stran 26 od 27
•
Prejšnja
1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Naslednja
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js poznam to Dašo in morm rečt da sm bla kr presenečenak sm jo vidla na tem tekmovanju. Je zlo prijazna punca, sam za miss hawaian tropic si jo pa nikol neb predstavljala...mogoc ce bi sla za kašno miss universe.... pa tut tko namazana je cist drugacna kot u real life...čist drugačna...
Live your life like you want
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
To je zdaj odgovor Hrvatiča na Nerminine obtožbe..
http://www.zurnal24.si/miss-hawaiian-tr ... /vip/85340
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
SSarchy napisal/-a:To je zdaj odgovor Hrvatiča na Nerminine obtožbe..
Ojej. Boga Nermina. Že tko je rekla da je dost v minusi, zdej pa še tole. Ker če bodo šli na sodišče bo definitvno zmagal Hrvatič ker ma denar in vpliv. Ah krneki.
Ok dobr ne rečem da 100% verjamme Nermini,sam se pa bolj nagibam k temu.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
ŽuŽa napisal/-a:*ka!a* napisal/-a:tale Daša je moja pararelka in morem rečt, da je zlo zlo uredu punca
Sej tud zgleda taka prjazna pa uredu; sam ne vem deluje mi kr mal preveč nedolžna za tako tekmovanje.K pnavad so zmer zmagole tuki kakšne joškaste afne, ki so se pol slekle za playboy..ta Daša mi pa sploh ne deluje afna-še dobr .
tut jaz jo poznam..je ful uredu pa skoz pozitivna osebica..vesela sm zanjo
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ah...kdo za vraga je Nermina in kdo Daša?
To so pač ene frače, ki so se odločile, da bi pa šle poizkusiti srečo na miss hawaian ne vem kaj...in osvojile titulo in s tem dokazale okolici, da pa so one "uradno" lepe in poželjenja vredne.
Obesiti titulo s katero so se okronale na steno v dnevno sobo, da bo vsakdo vedel, da v tem stanovanju ali hiši živi in biva miss hawaian.
Moj pogled na tele miss ne vem česa so dosti svojevrstni in izbor miss sveta je prej neki smešen neuspeli poizkus iz tega narediti neko atrakcijo in ljudem zanimivo kakor kaj drugega.
To so pač ene frače, ki so se odločile, da bi pa šle poizkusiti srečo na miss hawaian ne vem kaj...in osvojile titulo in s tem dokazale okolici, da pa so one "uradno" lepe in poželjenja vredne.
Obesiti titulo s katero so se okronale na steno v dnevno sobo, da bo vsakdo vedel, da v tem stanovanju ali hiši živi in biva miss hawaian.
Moj pogled na tele miss ne vem česa so dosti svojevrstni in izbor miss sveta je prej neki smešen neuspeli poizkus iz tega narediti neko atrakcijo in ljudem zanimivo kakor kaj drugega.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Obesiti titulo s katero so se okronale na steno v dnevno sobo, da bo vsakdo vedel, da v tem stanovanju ali hiši živi in biva miss hawaian.
Jah saj kaj pa je point teh miss nevemčesa maškarad; dokazovanje ženske da je 'dovolj ženska'. Ženske tekmujejo z drugimi ženskami glede 'biti' - torej biti dovolj ženska, v smislu zadovoljiti partnerjeve želje. Podobno kot se moški dokazujejo z Guinnessovimi rekordi, ženska obesi lento v znak lastne potrditve. Meni se zdi bolno.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
g00fy_qa napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Obesiti titulo s katero so se okronale na steno v dnevno sobo, da bo vsakdo vedel, da v tem stanovanju ali hiši živi in biva miss hawaian.
Jah saj kaj pa je point teh miss nevemčesa maškarad; dokazovanje ženske da je 'dovolj ženska'. Ženske tekmujejo z drugimi ženskami glede 'biti' - torej biti dovolj ženska, v smislu zadovoljiti partnerjeve želje. Podobno kot se moški dokazujejo z Guinnessovimi rekordi, ženska obesi lento v znak lastne potrditve. Meni se zdi bolno.
Mah guinnesovi rekordi so celo neki uspeh...ali moraš imeti neko telesno hibo, ki je noben drug nima ali pa doseči nekaj kar še nihče ni recimo.
Mogoče je pač za nekoga uspeh, da naredi 50.000km s prevali nazaj recimo...saj je edini, ki mu je to uspelo.
Ampak tudi tili prevali niso tako absurdni kakor hoditi po pisti in se umetno smejati in upati, da boš očaral komisijo...komisija je seveda strokovno izobražena in so res kapo dol...to so ponavadi predstavnik generalnega sponzorja kakšne avto hiše, bivša missica in kakšen kvazi estradnik tipa Artur Štern ali pa Erazem Pintar..in oni so imenovani kot strokovna žirija
Kako je sploh lahko človek ponosen nase, da ga tili trije izberejo za naj od naj za to in to leto. In potem ponosno hodi naokoli in misli da je pa zdaj to višek dosežkov in da se ji bodo odprla vrata v svet glamurja in estrade.
Vse skupaj mi smrdi skoraj tako hudo kakor top zvezde resničnostnih šovov, kjer se jim ljudje smejijo preko televizijskih ekranov in jim imajo za maskote ali pa celo postanejo njihovi oboževalci.
Oprostite ampak imeti 10.000 oboževalcev, kateri verjamejo, da je televizija resničnost in ne fikcija je zame osebno prej žalitev kakor kompliment.
No pa saj je cela estradna scena neka zablojena scena, ki se jo skuša prodati še bolj zblojenim ljudem(najbolj žalostno pri vsem skupaj je pa to, da jim uspeva..in da so naokoli ljudje, ki kupijo to kar jim oni prodajajo...to kupiti je simbolično rečeno)...in dokler bodo ljudje na tej stopnji zavesti ali razmišljanja in delovanja se bodo pojavljali taki resničnostni šovi in bo Murko zvezda in bodo missice neki simbol lepote v današnjem svetu...in bodo blazno ponosne na svoje dosežke.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
men je dejansko skoda za Nermino..Dasa mi pa sploh ne potegne
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 395 prispevkov
• Stran 26 od 27
•
Prejšnja
1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov