Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Nadine napisal/-a:o hudo, haha, kr manca zmagala! sj prov, k ona je res lušna! pa tud tko je ful prjazna.
sam kaj je fora da sta dve zmagovalki?
Uf..meni pa Manca ni všeč.....jaz pa sm bla med temnolaskami za Nado in Katjo....No, Admira pa mi je še kr simpatična...
Ampak ta Manca...
Zadnjič spremenil _Le`Ona_, dne 19. Dec. 2005 0:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men od blondink ni bla nobena posebej simpatična, verjetno že zarad tega, ker jih je vsako leto več, in vsako leto se jih več prijavlja na take izbore.
Mi je bila pa ful všeč Nada.
Mi je bila pa ful všeč Nada.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
zato jer je ena na podlagi lepote( ), ena pa na podlagi vez zmagala :runterdrueck:
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Dve sta zato, ker vsako državo v Las Vegasu lahko zastopajo 4 tekmovalke... in da bi blo več šans pol izberejo dve. Da bi pa štiri izbral, bi bil pa pomoje prevelik strošek
The key is, never stop doing what you love!
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Men je bla Manca Zver ze na miss slo favoritka. Ne vem zakaj se nekateri pritozujejo ker bejbe ne zmagajo na enem tekmovanju, potem grejo pa takoj na drugega. Sej to je njim point, nagrade pa kamera. Imajo zeljo po izpostavljanju in biti v srediscu pozornosti. Kako bos to bolje spelala, kot da se prijavis na tekmovanje, in te tam vsi gledajo. Sej to je na nek nacin njihov job. Jst itak ne stekam profila take zenske, stekam pa to da ce nekje ne rata, gres drugam.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men tale manca ni niti M od mis, ampak mi je pa Z, V, E in R od zver ... ne vem zakaj sam mi res ni všeč, že tm na mis se je neki v ospredje rinla, tuki se pa spet ... ne vem no ... sej vsaka ma pač svoj okus ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
A lahko samo poveste, kaj je narobe z Osenarjevo, ko usta odpre? Meni je pa vsec odprtost in gobcnost. Kaj je tako neinteligentnega zinila?
Drugace sta mi bile pa prejsne 2 ful bolj luskane, kot te dve.
Mah, meni je se vedno najboljse tekmovanje Fotomodel, ker so mi tam punce se najbolj vsec
*od nine tipa pa se jaz poznam
Drugace sta mi bile pa prejsne 2 ful bolj luskane, kot te dve.
Mah, meni je se vedno najboljse tekmovanje Fotomodel, ker so mi tam punce se najbolj vsec
*od nine tipa pa se jaz poznam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov