Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
girlie napisal/-a:sofia83 napisal/-a:, med drugim tud Almo iz Bara.
omg
ja ta je pa pr vsaki svinjski procesiji poleg
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
men je pa najlepša Katja, najbolj naravna!
Maša P. je tko kot ena barbika čist mi je out čist umetna,Alma mi je že tk antipatična od zmeraj, sploh nima lepega obraza, Nina M. mislim ej to je pa katastrofa-adijo.
Klavdija ma take oči da se je ustrašiš ponoči,Manca zver mi pa tud taka presrana deluje, sploh mi ni lepa.
Maša P. je tko kot ena barbika čist mi je out čist umetna,Alma mi je že tk antipatična od zmeraj, sploh nima lepega obraza, Nina M. mislim ej to je pa katastrofa-adijo.
Klavdija ma take oči da se je ustrašiš ponoči,Manca zver mi pa tud taka presrana deluje, sploh mi ni lepa.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Men je pa zlo všeč Admira Muratovič. Papoznam jo in je res lepa punca. Sej kdaj pa je izbor'???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja men je nina tud fajn, njen fant pa tud... no sj nevem ce sta sploh se skp... k se ze neki cajta nismo slisal..
je ful optimisticna punca...
te zdj so mi pa mim, res mim... ena k je izpadla hod na naso solo... ja isuse boze... punca ma barbi nalepke na mobitelu, na puscici na zvezkih... jaoooo...
je ful optimisticna punca...
te zdj so mi pa mim, res mim... ena k je izpadla hod na naso solo... ja isuse boze... punca ma barbi nalepke na mobitelu, na puscici na zvezkih... jaoooo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
_Le`Ona_ napisal/-a:saarah napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a:
Hm...ena je že odpovedala finale...
kera?
Vesna Čerče....baje zarad zdrav.razlogov
Jaaa, jaaa...pomoje se je ustrašla Alme...huda konkurenca
natty_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
nina je meni tud zelo simpatična, zdi se mi tak sonček, zmeraj je nasmejana
če so almo ''spustili'' na Miss Hawaian Tropic majo pa že res krizo glede izbora tekmovalk, a se jih premalo prijavi pa začnejo potem vabit ''medijsko znane osebnosti''
če so almo ''spustili'' na Miss Hawaian Tropic majo pa že res krizo glede izbora tekmovalk, a se jih premalo prijavi pa začnejo potem vabit ''medijsko znane osebnosti''
Live every day like it is your last
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov