Miss Hawaian tropic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
jst sem pa gledala v petek E+, kjer so jih sprasevali malo nasplosno o razlicnih temah ...
in podn od podna, kere nerazgledane zenske, od Alme pa do Zverove naprej in nazaj ....
in podn od podna, kere nerazgledane zenske, od Alme pa do Zverove naprej in nazaj ....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
cosmy napisal/-a:jap. Govoril se je za Almo, na konc je pa Admira tista
Mislm, če pa taka tekmovanja niso beda od bede...cel let se pripravljaš ne nekaj, kjer maš ful mal šans za zmago...pa lepotni popravki, prehrana, telovadba...Admira je rekla, da bo šla do izbora ene 50x še v solarij
Sorry, sam če je pa to vse česa so te ženske sposobne...pol pa tut boge. Sej pokazale so že, da je bolš, če so tih in se sam smehljajo...wau..jaki lajf
Alma ma pa tut za moje pojme itak velke joške, tko da povečanje...
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sicer ne vem, ce ravno sem spada, ampak treba je opozorit na Aneto Selihovic, ki se je po ta novem prijavla za Miss sporta
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
ANSAF - Debatorica
Bageera napisal/-a:A ste slišali, da Zverova kandidirala na jesenskih lokalnih volitvah Pri SDS za mestno svetnico
Ne, a resno ti to???
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
SSarchy napisal/-a:Sicer ne vem, ce ravno sem spada, ampak treba je opozorit na Aneto Selihovic, ki se je po ta novem prijavla za Miss sporta
Ma ta je itak usekana, ta se prjau na usak možn izbor, če bi biu izbor miss največja kura bi se še tja prjaula
Za Zverovo pa no comment
How blind can you get and still have eyes?
-
ANSAF - Debatorica
Bageera napisal/-a:Ja ne vem mami je dons men to rekla ne vem pa, kje je to slišala
ja, cist mozn...
itak je lahk zdej vsak k.... politik
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
oci Zver ne bo nc kandideru za zupana! ce je pa ze minister, jaoo.. oboje pa ne gre! pa direkt itak same lazi govori(80% notr je lazi). za manco pa zou neb vedla, sicer pa kaj bi blo tuki narobe, tud cime je kadideru za mestnega svetnika pri SDS.. men je pa kul
-
ANSAF - Debatorica
Nadine napisal/-a:oci Zver ne bo nc kandideru za zupana! ce je pa ze minister, jaoo.. oboje pa ne gre! pa direkt itak same lazi govori(80% notr je lazi). za manco pa zou neb vedla, sicer pa kaj bi blo tuki narobe, tud cime je kadideru za mestnega svetnika pri SDS.. men je pa kul
ne bi rekla, da Direkt laze.
Sej Pozar je res en Pozar, sam se pa malo prevec boji tozb, ce bi kaj neresnicnega pisal.
Tko da jst kr verjamem, da bi lahko to blo res.
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Bageera napisal/-a:A ste slišali, da Zverova kandidirala na jesenskih lokalnih volitvah Pri SDS za mestno svetnico
ja kaj pol je lahk že vsak mladič nek svetnik?ja no..vsak glih ne, se morš prou pisat
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
ANSAF napisal/-a:Nadine napisal/-a:oci Zver ne bo nc kandideru za zupana! ce je pa ze minister, jaoo.. oboje pa ne gre! pa direkt itak same lazi govori(80% notr je lazi). za manco pa zou neb vedla, sicer pa kaj bi blo tuki narobe, tud cime je kadideru za mestnega svetnika pri SDS.. men je pa kul
ne bi rekla, da Direkt laze.
Sej Pozar je res en Pozar, sam se pa malo prevec boji tozb, ce bi kaj neresnicnega pisal.
Tko da jst kr verjamem, da bi lahko to blo res.
Hehe, ti si pa zlo naivna punca
Direkt je en kup laži, natolcevanj in navadnega sranja. Mislim, tolk laži kot je v Direktu.. No commnet... Ampak še bolj zastrašujoče kot to, da Direkt sploh lahk izhaja je to, da ga folk dejansko bere in napisanemu verjame
Glede Mance pa.. Dvomim no, da je to res.. Za svetnika more človek met še kaj več ko sam vredu štel pa luštkan obrazek (čeprav bi se pr njej tud o tem dalo razpravljat..).. Kolko vem so kr strogi kriteriji da prideš not.. Sam če maš očija na pravem položaju pa je seveda vse možno.. Če je ona lahk svetnica... Pol pa res ne vem kam gre ta svet..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov