Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
jz sm jo vidla v petek v Cityparku! na wc-ju smo skupi čakale, tako da sem jo lahko malo bolj premerila... po moji (strokovni )oceni je velika ene 163 cm, v kilogramih pa se kar pošteno bliža 80ki
malo bo treba
malo bo treba
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
ko je ona men grozna. Prov groteskna mi deluje. Pol pa še kumer pa Štef zraven. Sveta trojica. Tko so grozni. Nje res ne štekam. Shujša, da ma res hudo postavci, da zgleda res huda, pol se pa spet nažira, da je še bll slon kot prej. ko bi se vsaj oblečt znala svoji postavi primerno bi blo že velik vreden
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
sAdie napisal/-a:
kdaj je blo pa to posneto? ce je nikjer nic ni
kera fotomontaža
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Trubadurka napisal/-a:jz sm jo vidla v petek v Cityparku! na wc-ju smo skupi čakale, tako da sem jo lahko malo bolj premerila... po moji (strokovni )oceni je velika ene 163 cm, v kilogramih pa se kar pošteno bliža 80ki
malo bo treba
Jz sm jo dostkrat na šoli vidla.. Sam to je par let nazaj, takrat je bla še foxica.. Taka kmečka mi je, že od nekdaj.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov