Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Pa sej tud obleka ni bla tko blazno grozna. Grozno je to da je šla eno ubogo mačko matrat. Kar je mela oblečen je blo marilyn monroe stil al pa tko kej. Pomoje se folk tud ne bi ob to pojavo tolk obregnu, če je ne bi muca polulala, ker s tem je pogrnila na celi črti. Ampak javnosti ni bad ker se je muca od strahu polulala, javnost je zgrožena nad poscano obleko - kriminal.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
mene sploh ne moti da je bolj močna...sam njen stil oblačenja je pa obupen
jst delam v meku in je enkrat pršla tja jest z enim tipom...in je bla na moji blagajni...in je bla res grozno oblečena
usi so gledal direkt vanjo
k res sploh ne morš vrjet 

jst delam v meku in je enkrat pršla tja jest z enim tipom...in je bla na moji blagajni...in je bla res grozno oblečena

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
peach27 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
jaz pa mislim, da ni tolk problem v njenih kilogramih, saj pa poznamo veliko tipov, ki majo radi "če je na ženski kaj za primit" ...hihi celo domen kumer v intervjuju to priznava
...in si kar nisem mogla pomagat da jih nisem takoj povezala v trojčka, njo njega in steffania...
jaz je pa v faco ne morem gledat
pa saj če bi se normalno obnašala, je folk ne bi tako obravnaval kljub izgledu, ampak to nažiranje v mcdonaldsu s tem ....štefom
razpad...

jaz je pa v faco ne morem gledat

DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
jah kaj pa vem....men je ona cist kul...tud nevem kok mocna pa spet ni....sej ce se normalno oblece kr dobr zgleda....sam tko kt je bla na mmsu oblecena pa itak da pol se bol bunkica zgleda....kiksnla je sam tko pac je.....sej bo bols 

-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 22. Avg. 2009 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Kakorkoli že, tale Mirna je meni res, ampak res, antipatična že iz časov Foxic (skupaj z vsemi ostalimi iz te skupine). Sama s sebe dela šemo. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov