Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
urszika
Sam pomoje ma res še iz Foxy Teens. Ker dvomim, da bi zdej se kje dobila take čevlje in obleko. Pa un črn bolero al karkol je že, je tud čist mim usekala.

Sam pomoje ma res še iz Foxy Teens. Ker dvomim, da bi zdej se kje dobila take čevlje in obleko. Pa un črn bolero al karkol je že, je tud čist mim usekala.
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Jao, kakšna je ta ženska!
Kot da se ne bi videla, kakšno postavo ima in potem nase navleče obleke, ki njeni postavi sploh ne pašejo. Naj se obleče svoji postavi primerno. Njene glasbe pa ne poslušam, tako da ne morem komentirati (vse tiste pesmi, ki sem jih do zdaj naključno slišala, so se mi zdele povsem brezvezne in že stokrat slišane iz drugih ust). In ta temna barva las ji sploh ne pristaja.

You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Tale zenska bi bila grda tudi, ce bi imela :unknown:
Ker ji nekak vedno rata bi med hujsimi.
Prejsni stil ala Anna Nicole Smith al kaj se je trudla bit eno leto na MMS je bil totalno adijo, zdaj pa tudi ce gre k nevem keremu frizerju pa ne vem h keri kozmeticarki pa v konci fazi tudi k Fabjanu, dvomim, da se da kaj pomagat
Ker ji nekak vedno rata bi med hujsimi.
Prejsni stil ala Anna Nicole Smith al kaj se je trudla bit eno leto na MMS je bil totalno adijo, zdaj pa tudi ce gre k nevem keremu frizerju pa ne vem h keri kozmeticarki pa v konci fazi tudi k Fabjanu, dvomim, da se da kaj pomagat

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
SasoP napisal/-a:Mene pa tale njen nov look, zelo spominja na Derendo.
po čem že?

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
nov spot je naredila...
tu pa je ful lušna. se ji vidi, da je shujšala, pa nasploh ji temna barva dobro pristaja...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov