Mirna Reynolds

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 26. Feb. 2007 18:43

sAdie napisal/-a:...in danes mi je blo dolgcas...vzgem TV in kaj vidim - Mirno na net tv :lach: slike so bolj slabe, ker sem v zadnjem trenutku laufala s telefonom okol TVja :lach:

Slika
Slika
Slika

Kot, da bi iz 80ih ušla
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 26. Feb. 2007 21:03

:rofl: :rofl: :rofl: Tole pa jest čutm do Mirne.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 27. Feb. 2007 22:41

pa res je čudn rjava... ful naravno zgleda ta barva :roll:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 28. Feb. 2007 0:24

*smokvica* napisal/-a:...sej razumem da je to Net TV pa da tak noben ne gleda tega, sam vseeno, mal bolj bi se pa res lahko uredila za na TV. :roll:

ej čuj, pa jaz sem to gledla :evil:

in to celih 5 min

:rofl: :rofl: ma grozna je, da o obnasanju ne govorim
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 28. Feb. 2007 11:31

Men se pa zdi, da ji ta imidž vseeno bolj paše, kot pa tisti kodrčki + roza oblekica + roza šminka. Kar se pa obnašanja tiče, se mi pa zdi, da je kr kul, še posebej se dobro obnese kot gostja kakšne oddaje, intervjuja. Je pa res, da tega na net tv nisem gledala, tko da ne vem, če so bli tuki kakšni ekstremi. :)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 22. Jul. 2007 18:20

Pa je za nami še en mms in še en vroč nastop naše prelepe mirne :D Evo ene slikce, vsakič se ob njenih pesmih in nastopih res lahko nasmejem, ne vem a ta punca dela norca sama s sebe ali kaj.

Slika
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinki » 23. Jul. 2007 8:01

Men ženska enostavno ni ql.
Uporabniški avatar
pikapolonica444
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikapolonica444 » 02. Avg. 2007 22:31

NAJNOVEJŠA NOVICA: mirna se je odločila, da ne bo več pela, od zdaj naprej bo samo še tekstopiska! (revija Nova)

ji je cigu na glavo padu, da si je prišla gor, da to pač ni za njo oz. da ona pač ni za to? al ji je kdo lojtro prnesu? :D

najjača je pa bla lani na mms, k jo je maček poscau! :D :D :D
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 03. Avg. 2007 9:04

pikapolonica444 napisal/-a:NAJNOVEJŠA NOVICA: mirna se je odločila, da ne bo več pela, od zdaj naprej bo samo še tekstopiska! (revija Nova)

ji je cigu na glavo padu, da si je prišla gor, da to pač ni za njo oz. da ona pač ni za to? al ji je kdo lojtro prnesu? :D

najjača je pa bla lani na mms, k jo je maček poscau! :D :D :D

Se ena globokoumna besedila torej :roll:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 03. Avg. 2007 10:28

Ja, je izjavla da ji je bilo najtežje priznat sami sebi, da bo prenehala s pevsko kariero (kariero?? :rofl: ) Kot kaže, se nas je usmilila z mucami macami in nevemševsečem.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Avg. 2007 12:24

Kok je pa to kej res pa tud ni nč za verjet tej Novi zadnje čase. Dober primer je ta, ko so prejšnji teden napisali da se Špelca rada ponoči poda v skrivne kotičke z njenim fantom kopat pod zvezdami lalala. Je bla par dni nazaj na Papriki - Pesem poletja in je rekla, da se je letos samo enkrat kopala. Mislm kr neki no, pač če ne vejo kaj bi napisal se pa neki zmisljo.
Mirna je bla pa tud na Pesem poletja, je bla čist taka kurasta kokr pač je ona ;D
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 03. Avg. 2007 12:27

Pesem poletja, to je to na papriki ko en mali delcek pesmi predvajajo ne? Joj katastrofa, lih prej sem vidla Mirno.. Pa kaj ona ne zna nic druga oblect ko take ogabne oblekice, ki jo naredijo se 10× bolj debelo?!?!? :eek: Kaj te je to?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Avg. 2007 12:29

Ja vsak zapoje 3 pesmi, potem pa folk glasuje katera od teh treh tekmuje za Pesem poletja. Pri njej je zmagu Motor al neki tazga je naslov. Na motor, brez zavor...obljubil mi je krog in pomaranči sok lalala pa take :rofl:

Ja oblečeno je mela neko črno oblekco, ki sploh ni bla tok grozno sfaljena. Bolj grozn je blo to, da je bla ženska brez modrca, kar jst vedno in vedno smatram za popolnoma neokusno! Razen pri košarci a, ki je pa ona definitivno nima.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 03. Avg. 2007 12:31

Angel girl napisal/-a:Ja vsak zapoje 3 pesmi, potem pa folk glasuje katera od teh treh tekmuje za Pesem poletja. Pri njej je zmagu Motor al neki tazga je naslov. Na motor, brez zavor...obljubil mi je krog in pomaranči sok lalala pa take :rofl:

Ja oblečeno je mela neko črno oblekco, ki sploh ni bla tok grozno sfaljena. Bolj grozn je blo to, da je bla ženska brez modrca, kar jst vedno in vedno smatram za popolnoma neokusno! Razen pri košarci a, ki je pa ona definitivno nima.

V njenem primeru je po mojem mnenju taka oblekica totalno mimo.. Enostavno nima postave za take cote :eek: A modrca tut ni mela? No tolko pa se nisem poglabljala :D
Se pa strinjam.. zelo neokusno :roll:
SMRKETA SARA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a SMRKETA SARA » 03. Sep. 2007 12:42

Ok, priznam, tudi meni je bila totalno mimo, ker sem jo imela za afnasto in glupo. Ampak potem sem naletela na njen blog, na www.radionet.si ( Mirnin blog ) in iz radovednosti prebrala.. Pa me je cisto potegnila noter s svojim pisanjem in sem prebrala vse! Ej, punca sploh ni napacna. Skesano sem si priznala, da je punca zelo zabavna, brihtna in custvena! In predvsem iskrena, kar je pohvalno! Morate to prebrat, pa jo boste spoznale v cisto novi luci. Meni je prav vsec, pa sem kozlala preden sem to prebrala! Niti ne motijo vec njeni kg.. Saj pa tudi me nismo popolne a ne?! :)

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov