Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Kot, da bi iz 80ih ušla
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
*smokvica* napisal/-a:...sej razumem da je to Net TV pa da tak noben ne gleda tega, sam vseeno, mal bolj bi se pa res lahko uredila za na TV.
ej čuj, pa jaz sem to gledla
in to celih 5 min
ma grozna je, da o obnasanju ne govorim
I love SISLEY& RW
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Men se pa zdi, da ji ta imidž vseeno bolj paše, kot pa tisti kodrčki + roza oblekica + roza šminka. Kar se pa obnašanja tiče, se mi pa zdi, da je kr kul, še posebej se dobro obnese kot gostja kakšne oddaje, intervjuja. Je pa res, da tega na net tv nisem gledala, tko da ne vem, če so bli tuki kakšni ekstremi.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pa je za nami še en mms in še en vroč nastop naše prelepe mirne Evo ene slikce, vsakič se ob njenih pesmih in nastopih res lahko nasmejem, ne vem a ta punca dela norca sama s sebe ali kaj.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
pikapolonica444 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
- Kraj: Celje
NAJNOVEJŠA NOVICA: mirna se je odločila, da ne bo več pela, od zdaj naprej bo samo še tekstopiska! (revija Nova)
ji je cigu na glavo padu, da si je prišla gor, da to pač ni za njo oz. da ona pač ni za to? al ji je kdo lojtro prnesu?
najjača je pa bla lani na mms, k jo je maček poscau!
ji je cigu na glavo padu, da si je prišla gor, da to pač ni za njo oz. da ona pač ni za to? al ji je kdo lojtro prnesu?
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
pikapolonica444 napisal/-a:NAJNOVEJŠA NOVICA: mirna se je odločila, da ne bo več pela, od zdaj naprej bo samo še tekstopiska! (revija Nova)
Se ena globokoumna besedila torej
Hello, 911. I''m on fire!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kok je pa to kej res pa tud ni nč za verjet tej Novi zadnje čase. Dober primer je ta, ko so prejšnji teden napisali da se Špelca rada ponoči poda v skrivne kotičke z njenim fantom kopat pod zvezdami lalala. Je bla par dni nazaj na Papriki - Pesem poletja in je rekla, da se je letos samo enkrat kopala. Mislm kr neki no, pač če ne vejo kaj bi napisal se pa neki zmisljo.
Mirna je bla pa tud na Pesem poletja, je bla čist taka kurasta kokr pač je ona
Mirna je bla pa tud na Pesem poletja, je bla čist taka kurasta kokr pač je ona
-
Pesem poletja, to je to na papriki ko en mali delcek pesmi predvajajo ne? Joj katastrofa, lih prej sem vidla Mirno.. Pa kaj ona ne zna nic druga oblect ko take ogabne oblekice, ki jo naredijo se 10× bolj debelo?!?!? Kaj te je to?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja vsak zapoje 3 pesmi, potem pa folk glasuje katera od teh treh tekmuje za Pesem poletja. Pri njej je zmagu Motor al neki tazga je naslov. Na motor, brez zavor...obljubil mi je krog in pomaranči sok lalala pa take
Ja oblečeno je mela neko črno oblekco, ki sploh ni bla tok grozno sfaljena. Bolj grozn je blo to, da je bla ženska brez modrca, kar jst vedno in vedno smatram za popolnoma neokusno! Razen pri košarci a, ki je pa ona definitivno nima.
Ja oblečeno je mela neko črno oblekco, ki sploh ni bla tok grozno sfaljena. Bolj grozn je blo to, da je bla ženska brez modrca, kar jst vedno in vedno smatram za popolnoma neokusno! Razen pri košarci a, ki je pa ona definitivno nima.
-
Angel girl napisal/-a:Ja vsak zapoje 3 pesmi, potem pa folk glasuje katera od teh treh tekmuje za Pesem poletja. Pri njej je zmagu Motor al neki tazga je naslov. Na motor, brez zavor...obljubil mi je krog in pomaranči sok lalala pa take
V njenem primeru je po mojem mnenju taka oblekica totalno mimo.. Enostavno nima postave za take cote A modrca tut ni mela? No tolko pa se nisem poglabljala
Se pa strinjam.. zelo neokusno
- SMRKETA SARA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2007
Ok, priznam, tudi meni je bila totalno mimo, ker sem jo imela za afnasto in glupo. Ampak potem sem naletela na njen blog, na www.radionet.si ( Mirnin blog ) in iz radovednosti prebrala.. Pa me je cisto potegnila noter s svojim pisanjem in sem prebrala vse! Ej, punca sploh ni napacna. Skesano sem si priznala, da je punca zelo zabavna, brihtna in custvena! In predvsem iskrena, kar je pohvalno! Morate to prebrat, pa jo boste spoznale v cisto novi luci. Meni je prav vsec, pa sem kozlala preden sem to prebrala! Niti ne motijo vec njeni kg.. Saj pa tudi me nismo popolne a ne?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov