Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 432 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
renatka_ napisal/-a:Pa kak je lahk tak nagravžna, da je mela takrat tisto mačje scanje še do jutra (after party) na sebi. Bi se pa ja lahk šla spreoblečt, pa ponavadi majo itak še kaka druga oblačila zraven na takih stvareh. Sjeos mujo no.
Renatka, to tudi meni ni jasno, pa tko se dela lepo, potem pa se nosi naokoli z mačjim scanjem na sebi. :unknown:
Misli pozitivno....
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
to je mučenje živali... aaa, kok bi jz to mirno tepla... če bi bla pa namest njene mačke, bi jo pa popraskala čist

-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
tulipanka napisal/-a:jagodka85 napisal/-a: to je mučenje živali... aaa, kok bi jz to mirno tepla... ]
ja no..sej jo je sam v narocju mela...tok mucila je spet ni
lol, to je že res... sam kk lh mačka prnese nekam, kjer je res vroče pod vsemi žarometi.. pa joj no... ne more mačke prnest na svoj nastop

- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
čudakinja, še v foxi teens je bla grozna, zdej pa še bl
ampak v spotu za dohtarja je bla pa suha, kaj ji pomaga fotomontaža, če se pol kaže naokol, je pa res da si marsikdo ne bi upal na sceno če ni suh. ampak da jo je mačka poscala~~>

ampak v spotu za dohtarja je bla pa suha, kaj ji pomaga fotomontaža, če se pol kaže naokol, je pa res da si marsikdo ne bi upal na sceno če ni suh. ampak da jo je mačka poscala~~>

nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Grozna je. Pa dejansko tudi mene ne bi motilo da je debela, sj ni treba da same anoreksičarke plešejo naokol, sam grozn je predvsem njen attitude. Enostavno je nadležno gledat nekoga, ki se pretvarja da je nekaj, kar niti pod razno ni. Bejba ma očitno v glavi, kolk je ona huda, kolk je ona jackica, skoz neki glumi, se promovira po cajtngih na vse možne načina, skratka, fuj.
Namest da ga tam po Mariboru pije pa kadi nej se rajši spravi na fitness pa aerobiko, nej neki nardi iz sebe, da bo vsaj mela razlog, da se nosi.
Čist tko, za primerjavo - sj recimo Nuška Drašček tud ni ravno suha, mogoče je še malo močnejša kot Mirna, samo se mi pa vedno ful dobr obleče in ji dejansko celo paše, da je taka, kot je.
Namest da ga tam po Mariboru pije pa kadi nej se rajši spravi na fitness pa aerobiko, nej neki nardi iz sebe, da bo vsaj mela razlog, da se nosi.
Čist tko, za primerjavo - sj recimo Nuška Drašček tud ni ravno suha, mogoče je še malo močnejša kot Mirna, samo se mi pa vedno ful dobr obleče in ji dejansko celo paše, da je taka, kot je.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
že tako mi gre na jetra, ampak nad nastopom, obleko in make-upom na mms-ju sm se pa tolk zgrozila, da sploh ne znam opisat tega občutka kako mi je antipatična. kr srh me spreletava, ko je gledam. še ena marilyn monroe wanna be.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
ni mi všeč kar poje ker je čedalje bolj prikrito-odkrito seksualna in to tisto nagravžno (on je najlepši od zdravnikov, želela sem dotikov bljaaah) sam je pa res da ma zelo lep glas, pa da zna zelo dobr pet v živo. naj gre raj med šansonjerke 

življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
drgač pa fak no, bolj močna je pa kaj.............sej ni edina ko kdaj s stilom kiksne,sam ker je bol močna takoj vse opazite.............ne sam pluvat
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Prvi neprebran prispevek • 432 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov