Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Jest bom kr lezba ratala
loooooooooooooooooooooooooooooool
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tak videz ko na zgornji sliki jo sam postara
Najbolj primerna beseda pa je: GROTESKNO. Malo samokritičnosti, prosim!
Najbolj primerna beseda pa je: GROTESKNO. Malo samokritičnosti, prosim!
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
najboljš je blo ko se ji je mačka polulala na MMS:) pa kako lahko bogo živalco muči tam gor na odru
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
V videu Zdravnik je punca še kar...
V vsem kar je novejšega, pa zgleda - kako bi rekla - cheap. Sploh s kodri in živo rdečo šminko - bljak.
V vsem kar je novejšega, pa zgleda - kako bi rekla - cheap. Sploh s kodri in živo rdečo šminko - bljak.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
OK tale spot in cel prirejen komad V dolini tihi je pa živa groza
Pa ni mi jasno kako so Slaki dopustil tako predelavo, no če so sploh jo.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
orion lady napisal/-a:OK tale spot in cel prirejen komad V dolini tihi je pa živa groza
Slaki pa nimajo nic pri tem. Pesem je namrec narodna. Bi pa verjetno res moral biti Ansambel Lojzeta Slaka EDINI, ki to pesem javno izvaja, ker je vecina ostalih izvedb milo receno poraznih.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
No nisem vedla. Jest jo poznam v izvedbi Slakov in ta se mi zdi edino prava. Dobra mi je edino še Perotova izvedba, ker ne odstopa od "originala".
Samo tole je sramota za glasbo kar so tile primerki.
Samo tole je sramota za glasbo kar so tile primerki.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ma mimo je, da mi je slabo. Skoz ima roza oblekce, pri tem pa mi ni treba posebej omenjati, da je debela in sploh ne more shujšati (baje je Domen Kumer rekel, da ne bo prej z njo sodeloval pri enem spotu preden ne shujša za določeno št. kg ), bele blond laske ima vedno nakodrane (ceneno, yuck) in še močne kosti ima, kar se opazi, ko obuje kake čevlje z visoko peto. Hjoj, nič pametnega. Besedila pesmi in melodije pa ima vsaj tako slabe kot je videti.
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ela85 napisal/-a:meni pa je ta komad svetoven. dobro priredbo so naredili! no, video je pa druga pesem... sploh ne ustreza komadu.
men tud v dolini tihi čist fajn v ušesih sede mogoč ker je nekej druzga, mal bolj melodična in poskočna...videospot je itak kr neki....
on pa pač kukr sama želi, ji želim tud jst...mogoče se mal preveč dela norca sama iz sebe, ker nekje res izpade čist preveč cenena...
ampak dobr, za razliko od časov ko je pela v fokytins skupini, je danes prava lepotica..tam je bla pa skos namaškarana..pa tiste čupe
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Na teh fotkicah (meni) zgleda kot ena kur***a oz. zelo zanemarjena ženska (še zdaleč od ženske ampak ok)...sej razumem da je to Net TV pa da tak noben ne gleda tega, sam vseeno, mal bolj bi se pa res lahko uredila za na TV.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov