Mirna Reynolds

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 12. Nov. 2006 14:47

Ja punce,100 ljudi 100 ćudi.Eni so debeli,drugi suhi d so že skor prozorni k jih vidš pa nč ne vidš.Glede Myrne-tud meni ni všeč,ampak edini komad k mi ga je nrdila v redu,je njen Zdravnik.Briga me,če se boste pačle,sam morte vedt,da nas je velik na svetu k smo takšni in drugačni.Pač ženska ma vrjetn v genih debelost in nikoli ne bo suhica.Je pa tko,zakaj bi se človek izogibal hrane,če jo ima rad in jo obožuje?Sama ne maram suhic,zato ker ful pazijo nahrano.Recimo,jem pico suhica pa jabolko in jogurt,z velikimi očmi požira mojo pico,a ko ji to ponudim,odkloni.Kao,da je sita,a v resnici bi pico pojedla v momentu.Ok,če pazi na linijo,prav nimam nič proti.Ampak bolj bi blo da bi spoštovale njeno vztrajnost in značaj,ne pa njeno debelost(miss piggy,itd.).Ja,fak,vsaj ena ¨bajsa¨ k ji je ratal na sceni.
Vas pa vprašam:Zakaj bi morali po vaših komentarjih biti v svetu slavnih samo popolni ljudje?
Nobody is perfect,so I'm nobody! :D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 12. Nov. 2006 15:28

Boris iz ex Bara?! on je tak popoln moski, dobr da je gej da nam keri fous :lol:
ona je pa tut kr neki...mene ne mot ce jo je mal vec, samo poj se j treba temu primern oblact :?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 12. Nov. 2006 15:49

adry23, se strinjam.. zakaj bi jo mogl zdj usi neki zaničvat, če je mal bl močna... poje še zmer dobr... nekaterim je všeč, nekaterim ni... j*** ga, tko to je... nimamo vsi istiga okusa... drgač se pa tud z inno strinjam, mirna bi se lh oblačla svoji postavi primerno... ampak če ji tko paše, pa prou...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 12. Nov. 2006 15:56

Ja saj v bistvu ni nič narobe če je močnejša, in tud nihče ne zahteva da bi mogli bit vsi pevci lepi, popolni itd. Saj ni ne prva ne zadnja in ne edina pevka ki je malo močnejša.
Je pa res da bi se dalo kaj lepšega naredit z nje - tu mislim predvsem obleko, pa tud s frizuro kdaj mimo vdari (spomnimo se na mms). Drugač ma pa še vedno super glas, pesmi pa pač tak ... enim so všeč enim ne. Mi pač tukaj sam svoje mnenje povemo pa malo kritiziramo, nikakor pa ne zahtevamo same popolnosti. Saj me tud nismo popolne.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 12. Nov. 2006 16:49

Osebno mi je Mirna daleč stran od lepotnih idealov, če je pa komu všeč, pa tud prov ... Sej okusi so različni ... :)
Glede njene muske - kriza, polom. Sej sta s Kumerjem tm nekje ... On ma Banano, ona pa Muco, haha. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Nov. 2006 18:53

*purple bitch* napisal/-a:tle se usi zgražajo, pol pa k u kšnm diskaču/klubu zavrtijo njen komad pa vsi skačejo in vrskajo, vsi navdušeni...
Tut to je res. Gotovo zarad nasih komentarjev joka celo pot do banke.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Nov. 2006 13:54

Mahagonij napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:tle se usi zgražajo, pol pa k u kšnm diskaču/klubu zavrtijo njen komad pa vsi skačejo in vrskajo, vsi navdušeni...

prekleto je res :?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2006 14:44

*purple bitch* napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Sam kaj pa boš naredu v diskaču? Protestirala in težila, da naj ugasnejo to muzko? Ne moreš tko. Pač mal pojamraš in densaš naprej. Zarad ene roza kepe si pa že ne bom žura pokvarla :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Nov. 2006 15:02

jemina napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Sam kaj pa boš naredu v diskaču? Protestirala in težila, da naj ugasnejo to muzko? Ne moreš tko. Pač mal pojamraš in densaš naprej. Zarad ene roza kepe si pa že ne bom žura pokvarla :lach:

šla boš nekam, kjer ne vrtijo mirne :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2006 16:24

Ja sam jo itak v vsakem diskaču s komercialo vrtijo. Zakaj nebi šla nekam samo razadi eneg komada. Ti to delaš? :lach:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Nov. 2006 19:15

ne :lach:
ampak se pa ne pritožujem tolk nad mirno...men je komad Zdravnik čist hud :D (ko sem pjana :wink: )
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2006 19:45

*purple bitch* napisal/-a:ne :lach:
ampak se pa ne pritožujem tolk nad mirno...men je komad Zdravnik čist hud :D (ko sem pjana :wink: )

no sj to je pa men tudi :oops: ampak samo, ko sem pjana :lach:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
avril
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a avril » 14. Nov. 2006 19:54

No sicer vseh komentarjev nisem brala, tako da upam, da ne ponavlam že večkrat povedanega.

Torej, komad kot komad je čist vredu, sploh v diskaču. Sj glas majo vsi vredu. In glede glasovnih sposobnosti tud ne bi mela nobenih pripomb pr njej.

Je pa drugače, če gledaš spot - te kr mal mine. Pa ne zarad tega, da bi mela tako obupno postavo, moti me kako se pači. Ne vem a hoče bit s tem bolj erotična al kaj....
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 14. Nov. 2006 20:47

sem bla dans na semaforju pa en auto za mano ena blonda ful neke krili not, pa gledam v vzratno, pa not štefko pa mirna. ma pa tak smesn auto jajcno runem hjundaj kupe :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2006 22:02

¤MajC¤ napisal/-a:sem bla dans na semaforju pa en auto za mano ena blonda ful neke krili not, pa gledam v vzratno, pa not štefko pa mirna. ma pa tak smesn auto jajcno runem hjundaj kupe :D

sj v tem je že bivšo prevažov :lach:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov