Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:v tanovi Novi se lupčka s stefaniom...se je men zdel, da more bit eki ed njima
Ja super, pol pa lahko tekmujeta kdo je bolj obupen
sj to je baje že zanikala, da je kaj med njima. Men drugač na uni sliki ne zgleda kot da se lupčkata, ampak kot da ji nekja na uho govori
pomoje sta se kr lupčkala, ker je to že kr dost sumljivo da so nonstop skupej..domenček jo pomoje že nebi
angel....v službi mam to novo, tko da žal ne morm poskinirat...
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
legally blonde napisal/-a:malazvezdica napisal/-a:Včeraj je bila skupaj z Domnom pa Štefom na e+, so predstavili svojo pesem pa videospot. Joj, še zdej mi ni jasno kje so se ravno ti trije skupaj našli.
http://24ur.com/bin/video_show.php?EPLU ... a=16136811
To sm pa slucajno gledala na tv-ju. Kok so pa te obupni Njihov najnovejsi spot, k so ga pokazal - o groza, se fredi miler ma bolse spote
Reggaeton
tale Domen misl, da je naredu hud komad. Jst se na njegovem mestu ne bi delala sramote in se hvalila, da je reggaeton
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
čist smešn videospot, pa tko preveč staromoden
So pa tut men bolj komiki, kot pa glasbeniki, čeprav Mirna zelo lepo poje
So pa tut men bolj komiki, kot pa glasbeniki, čeprav Mirna zelo lepo poje
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
katarincaa napisal/-a:So pa tut men bolj komiki, kot pa glasbeniki, čeprav Mirna zelo lepo poje
Že mogoče, da lepo poje, samo v tem videospotu je pa kot kakšna ku***. Nikoli mi ni bila nič posebnega, tukaj je pa prav za bruhat.
Za dežjem pride blato...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Čebela19 napisal/-a:katarincaa napisal/-a:So pa tut men bolj komiki, kot pa glasbeniki, čeprav Mirna zelo lepo poje
Že mogoče, da lepo poje, samo v tem videospotu je pa kot kakšna ku***. Nikoli mi ni bila nič posebnega, tukaj je pa prav za bruhat.
pa ne noooo! sej ni kot k**ba! kake maš ti! sam groteska in zajebancija je na marilyn monroe ... men ni všeč mirna! ampak, ta beseda je pa huda no
My dreams are my reality...
- Green_freaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2006
- Kraj: Dolenjska
Hehe...Men je p kr zanimiva tale njihova pesmca k jo pojejo...Dobr so priredil... Pa lih tapravi 3je so se najdl...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Mislim, da se Marilyn Monroe kar fajn v grobu obrača zdej, ker Mirna tudi, če se trudi bit sexy zgleda res ena slaba karikatura. Mah.. ne morem rečt, da ma zdej nek super glas.. Prej bi rekla, da ima zelo pouprečn glas, ki je tudi zelo neiztopajoč. Razn, da je na videz grozna (upoštevajoč tudi stil oblačenja), ni na njej nič posebnega.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Vceraj je bila pr Marjotu in mi je bila grozna ma ne samo ona tudi stefan pa domen kumer.
Pa pesaem domaca.kr neki.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ok, pesmi ne bomo komentiral k je naša domača..priredba od lojzeta k je itak car..k je bil bliz mene dumu
mirno pa bomo komentiral..ku en buhtel je bla tam, kao marylin monroe..pa se je tm zvijala ku nevem kaj..ja dej no, fuj mirna!
mirno pa bomo komentiral..ku en buhtel je bla tam, kao marylin monroe..pa se je tm zvijala ku nevem kaj..ja dej no, fuj mirna!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Deepsea Princess napisal/-a:Vceraj je bila pr Marjotu in mi je bila grozna ma ne samo ona tudi stefan pa domen kumer.
To kar sm ucerej pr mariotu vidla se mi je pa zdel ZALITEV Lojzetu Slaku in norcevanje iz slovenske kulture...zalostno
poleg tega nism dojela kaj imajo skupnega Tito, M.Monroe, Elvis pa pesem... dokaz, da lahko cist vsak brez posluha, brez izobrazbe ali cesarkoli u slo postane taka zvezda
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov