Mirna Reynolds

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Sep. 2006 23:46

||MuCkAa napisal/-a:TUKAJ

am zakej to men noče predvajt?? :roll:
Green_freaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2006
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Green_freaK » 22. Sep. 2006 7:51

Tale Mirna je s solo kariero čis u temo užgala :D Izgleda obupno, pesmi ma pa še bolj obupne :roll: Če se je že podala v to bi lahko prvo kot prvo vsaj mal shujšala..Se vam ne zdi?? :willnicht:
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 22. Sep. 2006 9:34

pa sej ni point pevske kariere v postavi - oz vsaj naj ne bi bil..itak vemo kakšno je stanje..

mislm, da je blo že ene parkrat rečen in da se vsi strinjamo, da bi z drugačnim stilom oblačenja dost drugače izpadla. ok, pač ne moremo bit vsi popolni in najlepši..ampak loh se pa potrudimo se oblačimo postavi primerno in nardimo čist drugačen vtis..
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 22. Sep. 2006 9:52

Njena postava me čisto nič ne moti, tudi oblačenje me ne briga, moti me samo skrajni debilizem njenih tekstov in glasbe.

Tako da mi ni ne boljša ne slabša kot recimo Turbo Angels, Skuter, ... in kar je še takih, pa čeprav so v nulo zrihtani in z idealnimi postavami.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Sep. 2006 10:54

v tanovi Novi se lupčka s stefaniom...se je men zdel, da more bit eki ed njima :D
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 22. Sep. 2006 14:02

*purple bitch* napisal/-a:v tanovi Novi se lupčka s stefaniom...se je men zdel, da more bit eki ed njima :D

ja to sem vidla na naslovnici, če se ne motim...kaj pa piše zravn? a lahk skenirš, slikš... pa daš gor??

drgač glede tega k je rekla kr.ena so mi vsen Turbo Angels 100x boljši k ona, Skuter pa tud :D pa ne zaradi postave, style...pač pa pesmi :) je pa tudi res da style naredi sam še "popolno" podobo zravn vsega :D
verjamm da če bi mi ble pesmi všeč me nit ne bi zanimalo kaka je vizualno... ;)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Sep. 2006 14:02

*purple bitch* napisal/-a:v tanovi Novi se lupčka s stefaniom...se je men zdel, da more bit eki ed njima :D

Ja super, pol pa lahko tekmujeta kdo je bolj obupen :D

sj to je baje že zanikala, da je kaj med njima. Men drugač na uni sliki ne zgleda kot da se lupčkata, ampak kot da ji nekja na uho govori :!:
Uporabniški avatar
malazvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a malazvezdica » 04. Okt. 2006 17:19

Včeraj je bila skupaj z Domnom pa Štefom na e+, so predstavili svojo pesem pa videospot. Joj, še zdej mi ni jasno kje so se ravno ti trije skupaj našli. :lol:

http://24ur.com/bin/video_show.php?EPLU ... a=16136811
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 04. Okt. 2006 18:57

Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 04. Okt. 2006 18:59

choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.

Jaz pa mislim da niti ni tolko neznana. Saj je prej že pri Foxy teens pela. Kakorkoli no ... všeč pa res ni veliko ljudem, vsaj ne na tem forumu. ;)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 04. Okt. 2006 19:03

pomojm da tut ni neki ful neznana... že kokr se jo po zobeh vlači se jo pozna... vrjetno zarad svoje kilaže dobi več pozornosti kt bi jo drugače.

men ni simptaična...taka fake mi je...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 04. Okt. 2006 19:08

buffy-ann napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.

Jaz pa mislim da niti ni tolko neznana. Saj je prej že pri Foxy teens pela. Kakorkoli no ... všeč pa res ni veliko ljudem, vsaj ne na tem forumu. ;)
Ja no se mi zdi da prej, ko je bla v Foxy Teens je več judi vedelo za njo, zdaj ko pa ma solo kariero pa bol išče pozornost... Zdaj je kao mariborčanka in se nastavlja tam v Samsari pa zadnič se je baje na veliko lizarla z Domnom Kumrom sred plesišča :roll:
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 04. Okt. 2006 19:13

choco.cat napisal/-a:
buffy-ann napisal/-a:

Ja no se mi zdi da prej, ko je bla v Foxy Teens je več judi vedelo za njo, zdaj ko pa ma solo kariero pa bol išče pozornost... Zdaj je kao mariborčanka in se nastavlja tam v Samsari pa zadnič se je baje na veliko lizarla z Domnom Kumrom sred plesišča :roll:

Saj tu tak več ne veš kdo se s kom lizari ... sam še čakam da Kumra s Štefom nekdo zaloti.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 04. Okt. 2006 22:05

malazvezdica napisal/-a:Včeraj je bila skupaj z Domnom pa Štefom na e+, so predstavili svojo pesem pa videospot. Joj, še zdej mi ni jasno kje so se ravno ti trije skupaj našli. :lol:

http://24ur.com/bin/video_show.php?EPLU ... a=16136811

To sm pa slucajno gledala na tv-ju. Kok so pa te obupni :roll: Njihov najnovejsi spot, k so ga pokazal - o groza, se fredi miler ma bolse spote :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 04. Okt. 2006 22:16

ampak Boris :lach: kera faca je tip :D :D
I love SISLEY& RW

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov