Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
*pupika* napisal/-a:Js sem včerej gledala E+, kjer je bla gostja tale Mirna... in je povedala, da s Seffaniom nista par če ji gre verjeti...
pa njen nov spot za pesem muca so premierno zavrteli (not nastopa Boris iz ex-BARa)
videospot pa je sneman v Steffaniovem stanovanju
to sm tud jst vidla ja...pa premierno so pokazal spot Muca...nism si mislna,da bom kdaj to rekla..ampak men je blo vse skup za bruuhat...ker cheap spot..faak..najbol ceneno mi zgleda tist k se ona zvija na postli k je pokrita s pinki satenom..zgleda k ena reklama za hot linijo...blek res..komad je pa tud hjooo ne znam povedat..konc bedn?nee to je premal..nč od nč ni no..od Hajdi
komad Moj kuža mi je bol kvalitetn k njen..in to dela ženska k je stara kolk že?hjooo...kuk se mi je zmerla s tem spotom..bleeeek manj jo gledam raj jo mam
Free your mind...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
hehe...
men je blo najbolj hecno, k jo je voditelca vprašala: kolk je plačala Seffaniu za režijo spota...
pa se je Mirna ogabno nasmejala in rekla: "hehe... midva s s teffaniem sva se to drugače dogovorila!"
hehe.... kake usluge mu je kej nudla za to
ja, ja...sej vem... smotana sem.... kaj morem, če mi pa gre na živceeee
men je blo najbolj hecno, k jo je voditelca vprašala: kolk je plačala Seffaniu za režijo spota...
pa se je Mirna ogabno nasmejala in rekla: "hehe... midva s s teffaniem sva se to drugače dogovorila!"
hehe.... kake usluge mu je kej nudla za to
ja, ja...sej vem... smotana sem.... kaj morem, če mi pa gre na živceeee
My dreams are my reality...
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
haha punce, jst tut gledala včeri E+ ona je pa men najbolj smešna na slovenski sceni, poleg Damjana Murkota s katerim bi bla onedva morda celo luškan par, on kot ena šunka bunka v roza oblekici s trajno na glavi pa oni pederček zraven....
Spot je res toooook cenen da glava boli :runterdrueck:
Pol pa še ta štef pa kumer...en bolj ogabn od druzga kao TRIO haha
Mirna=šunka, Štef=raper (wanabe fameus), Kumer (cigo k bi ga ostrigo)
Spot je res toooook cenen da glava boli :runterdrueck:
Pol pa še ta štef pa kumer...en bolj ogabn od druzga kao TRIO haha
Mirna=šunka, Štef=raper (wanabe fameus), Kumer (cigo k bi ga ostrigo)
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz tud ne zastopim v čem je problem če sta s Štefom par? Saj pa nista prva slovenska "estradnika", ki se rada vidita.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
tjaskaaa napisal/-a:od Hajdi
komad Moj kuža mi je bol kvalitetn k njen..
ampk res no...
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jemina napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:tjaskaaa napisal/-a:od Hajdi
ampk res no...
Tale je huda ja. Ne primejrat Moj Kuža opa tele Muce, ker moj kuža je bil moj najljubši komad iz otroštva
sej glih zato k tist je delala punčka stara ne vem kolk..ona je pa čez 20 pa je pod nivojem komada Moj kuža:?
Free your mind...
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Škoda ker nisem videla videospota.. se ga da kje videti?
Sicer pa, če je že pesem ogabna, kako je potem šele videospot...???
Res kr eno besedilo, ki je čist preveč dvoumno...in potem vidiš še žensko ki to poje.... te mine da bi sploh še kdaj TV prižgal.
Sicer pa, če je že pesem ogabna, kako je potem šele videospot...???
Res kr eno besedilo, ki je čist preveč dvoumno...in potem vidiš še žensko ki to poje.... te mine da bi sploh še kdaj TV prižgal.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
jemina napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:tjaskaaa napisal/-a:od Hajdi
ampk res no...
Tale je huda ja. Ne primejrat Moj Kuža opa tele Muce, ker moj kuža je bil moj najljubši komad iz otroštva
OT: meni tudi je bil najljubši komad iz otroštva... pa celo kaseto od Hajdi mam nekje, sam ne vem kje... am zdej jo bom zihr poiskala pa še enkrt poslušala...hvala k sme spomnla
glede videospota bi pa tud jaz rada ga vidla...mogoče ve katera kje?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
majaoko napisal/-a:sam k sm tale video vidla na E+, se mi pa zdi, da ona sploh ni tok napačna Uredu punca zgleda, mogoče jo mal preveč blatimo in govorimo čez njo!?
ja, tud men se tko zdi... ampak ok, kaj čmo... mal mormo opravlat drgač sm pa pogledala zdle tist del e+, k je bla ona not in mi je spot prou luškan
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov