Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
angel_girl napisal/-a:Jemina a imaš mogoče to slikco? Jo lahko sem prilimaš...ker me zanima, čeprav ti čist verjamm, kr primerna obleka, make up pa frizurca naredi lahko čist drugačnega človeka...
Ne nimam je, nekje v enem časopisu je bla pa nevem kteram
-
*S* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
buffy-ann napisal/-a:Ja, tu pa res ne vem kaj so delali.... Mislim, al nima stilista, al ma pa zelo slabega. Se mi zdi, da so še večjo maskoto z nje nardili. V obraz je res polna ko luna v tej frizuri. Oblekla bi se pa tud lahko... drugače.
pomoje so se norca delal iz nje, to se mi zdi edina možna razlaga.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
pupa007 napisal/-a:ja če ji paše bit v polulani obleki pa tud prov...
...ja poscan bit je skor isto kot spit kozarc vode, ko si žejen...
*S* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
pupa007 napisal/-a:ja če ji paše bit v polulani obleki pa tud prov...
Verjetno so ful dovg iskal to obleko da bi bla popovna in da bi bla ful lepa v njej in ji bi pasala pa je ni hotla pol kr dol dat k bi čist pokvarla sceno pomoje si je bla ful ušeč.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
http://www.youtube.com/watch?v=HlouKfkLcd4 Evo vam posnetek
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Angel girl napisal/-a:Čeprov če gledam zdele ostale kako pojejo v živo tm k so posnetki na You tube pa sam Mirna ql K to je pa tema no, a pr nm res lahk vsak pride na MMS? Bedaaaaa
J ato sem tud jz opazla, da je ona ena zlo redkih, ki normalno poje v živo, pa res more bit profesionalka, da normalno odpoje, kljub temu da ima polulano oblekico.
Samo še malo boljša pesem, pa pojava, pol je pa zmagala
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
meni ni všeč. kak se je zredila (nočem biti nesramna, saj sem tudi sama močnejše postave, ampak jaz se ne spravljam na sceno), se mi zdi, da je bla še pred kratkim bol suha. sem pa slišala "novi" komad, poje ona, domen k., pa stefanio. ena znana ljudska pesem. ne morem se spomniti naslova. dober komad so naredli iz tega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov