Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *chocholate*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2006
sam da si upa mačka prnest na odr in pol pričakuje da bo muc čist mirn!?men se zdi to mučenje živali!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Citiram kar Rihanno...S.O.S please someone help me is not healthy...
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pa dobro a se lahko ne delate norca iz njene teže. Malce ozkogledni ste.
Veste koliko pevk je oz. koliko medijsko izpostavljenih oseb ni ravno suhih, če ne že na meji anoreksičnosti.
Ženska pač fura tak stil pa dejte se malce brzdat s tem "grozno-nagraužna-zavaljena-pujsasta-debela-..." stilom pisanja.
Pomislite kako se počutijo ženske z močnejšo postavo ob prebiranju takih komentarjev.
Veste koliko pevk je oz. koliko medijsko izpostavljenih oseb ni ravno suhih, če ne že na meji anoreksičnosti.
Ženska pač fura tak stil pa dejte se malce brzdat s tem "grozno-nagraužna-zavaljena-pujsasta-debela-..." stilom pisanja.
Pomislite kako se počutijo ženske z močnejšo postavo ob prebiranju takih komentarjev.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Drugač bi jo oblekli, drugač namazali in drugačno frizuro bi ji lahko nardil, pa bi se manj govoril o tem, kakšna je. Odkar je nastopila na MMS, letijo same kritike glede njene debelosti in oblačenja. OK, sej verjetno je imela stilista za nastop na MMS, ki ji je predlagal vse to.. Sam.., res ne razumem - kje je tuki kanček okusa?? Pol pa še taka pesem.., da ne govorim o tekstu A sploh lahko kej pohvalimo?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tamala` napisal/-a:Pa dobro a se lahko ne delate norca iz njene teže. Malce ozkogledni ste.
Ženska bi bla lahko tud s tako postavo huda, če bi se znala uredit svoji teži primerno. Je veliko žensk z njeno postavo, ki izgledajo reeeeeeeeeeeeeeeeees hude, ker se pač znajo obleči, kar pa za njo nebi nogel reči nobeden
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
Eno je da komentirate njen outfit drugo pa da spravite skupaj stavek v smislu kok je zalita in oh in sploh.
Ne rečem, da to ni bil stilski kiks. Sam lahko pa rečemo da marsikatera slovenska "estradnica" ni fajn oblečena po zaslugi stilistov ki imajo popolnoma svojo vizijo in se ne ozira na to kako bo oseba izgledala.
Kaj čmo... dosegla pa je svoje. O njenem nastopu na MMS se še kako zelo govori.
Ne rečem, da to ni bil stilski kiks. Sam lahko pa rečemo da marsikatera slovenska "estradnica" ni fajn oblečena po zaslugi stilistov ki imajo popolnoma svojo vizijo in se ne ozira na to kako bo oseba izgledala.
Kaj čmo... dosegla pa je svoje. O njenem nastopu na MMS se še kako zelo govori.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
am no ko sm vidla te slikce so me malo presenetle...na nekaterih jo sploh nism prepoznala
hehe drgač pa glede reklame...se strinjam z jemino...če ne bi bila taka se je zihr ne bi zapomnile pa imele toliko za prekomentirat... tako imamo vsaj nekaj za delat
hehe drgač pa glede reklame...se strinjam z jemino...če ne bi bila taka se je zihr ne bi zapomnile pa imele toliko za prekomentirat... tako imamo vsaj nekaj za delat
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
njej bi pomoje skinny jeans ful pasale!
(sm se spomnila, ker sem si ravno dons ene nove ubodla)
(sm se spomnila, ker sem si ravno dons ene nove ubodla)
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
Jemina a imaš mogoče to slikco? Jo lahko sem prilimaš...ker me zanima, čeprav ti čist verjamm, kr primerna obleka, make up pa frizurca naredi lahko čist drugačnega človeka...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov