Mirna Reynolds

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 10. Avg. 2006 13:48

jagodka85 napisal/-a:
shania napisal/-a:Tule na svoji spletni strani ma pa kr lepe fotke
http://www.mirna.si/

to je ona??? :eek: :eek:

ha ha...če je katera slučajno še dvomla v zmožnosti računalniške obdelave posnetkov. pomoje se je še računalnik vmes pokvaru zarad tok zahtevne naloge.
sej vem da sem nesramna, ampak sorry, kera razlika! mene bi blo sram take fotke na internet dat in rečt da sem to jst!?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 10. Avg. 2006 14:04

Dobr mene njena pstava niti ne mot to mi je popolnoma vseno...mot me pa njeno obnašanje, stil oblačenja....skratka vse ostalo... :D
rinca čist nič nisi nesramna...ker sem tudi jaz prepričana da je imela vmes prste fotomontaža :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 10. Avg. 2006 14:11

Ja ja sej to stil oblačenja. Čisto nič ni narobe, če si malo bolj okrogel, sam se moreš znat temu primerno oblečt. Obnašanje pa itak... :roll:
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 10. Avg. 2006 16:18

če bi mene tolk računalniško obdelali, bi js zgledala še boljše :D pa sem v resnici katastrofa :wink:
My dreams are my reality...
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2005
Kraj: krško

Neprebrana objavaNapisal/-a tinna19 » 11. Avg. 2006 6:48

že že...ampak tudi zožali so jo!!! ker glede na njeno postavo bi mogla dati dol 15 - 20 kg (po moje), da bi bila takšna!!!! samo je bila pa baje v tisetem obdobju res mal bolj "suha" - baje zaradi spota!! zdaj je kar precej obilna - čeprav mene ne motijo močni ljudje - ampak ona mi je prav antipatična!!!

baročni angelček :lol:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 11. Avg. 2006 7:09

tinna19 napisal/-a:že že...ampak tudi zožali so jo!!! ker glede na njeno postavo bi mogla dati dol 15 - 20 kg (po moje), da bi bila takšna!!!!

Ja, saj shujšala je res takrat - še po raznih revijah so bili članki o njeni uspešni dieti, pa nasvete je dajala itd. Ampak tole je res še stvar obdelave fotografij, hehe :cyclop: ...

Joj, ampak samozavestna pa je; na njeni strani npr. lahko preberemo: 'Iz prikupne deklice je odrasla v zapeljivo mlado žensko...'. :eek: Hm, meni ni nikoli delovala ne kot prvo ne kot drugo :/ ...
Babangida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Babangida » 11. Avg. 2006 16:40

malazvezdica napisal/-a:
Bageera napisal/-a:Men ni všeč ne ona, ne Tanja Žgoljar al kaj je že tista oranžna punca iz foxic.

:rofl: tista je Tanja Žagar.

Men je pa Žagar zelo luštna, ter simpatična. Pa še komunikativna je. Mediji pa itak svoje naredijo.
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 11. Avg. 2006 20:29

Ah Mirna :rolleyes: Me res zanima, če ma ona sploh kakega fana. Za koga se še trudi...?
Se pridružujem večini mnenj na forumu. Ženska je res prava bunka. Kr neki se ven meče skos, na tisto debelo telo obleče čist neprimerene cote, pa tista muca, na Novo sama kliče, da jo slikajo, ko se na nekem WCju zalizuje z babo... Jao :boese:
Glede tistih slik so pa 10000% popravljene. Sm 1x nekje brala, da je mogla plačat ne-vem-kake vsote, da jo je ena ženska na slikah retuširala. Halo, itak da nikol ni bla tak suha. (Če bi bla, bi na to dokazovale tud kake druge, nepopravljene fotke. Sploh pa je v resnici še groznejša ko drugač.)
...
Uporabniški avatar
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ME to YOU » 11. Avg. 2006 22:06

MiLLy napisal/-a:Ah Mirna :rolleyes: Me res zanima, če ma ona sploh kakega fana. Za koga se še trudi...?

Za Steffania pa Kumra :rofl:
Boys are my favourite thing to study!
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 12. Avg. 2006 8:50

Glede tistih slik: Gledala sm par mescov nazaj na e+ ko je razalagala da so čist zmontirane slike oz. popravljene. V oddaji je bla še vedno bunka na slikah pa zgleda kokr tok suha... Men slike niso všeč ker to sploh ni ona ampak montaža... Ne rečem kšn mozolček skrit al pa kej, ne pa 30kil dol dat.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Avg. 2006 9:50

ME to YOU napisal/-a:
MiLLy napisal/-a:Ah Mirna :rolleyes: Me res zanima, če ma ona sploh kakega fana. Za koga se še trudi...?

:lol: te trije so res super par :rofl: ona s svojo muco, on pa z svojo banano, stefanio pa še ne vem, pač paše zraven :D
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 12. Avg. 2006 10:02

shania napisal/-a:
ME to YOU napisal/-a:

:lol: te trije so res super par :rofl: ona s svojo muco, on pa z svojo banano, stefanio pa še ne vem, pač paše zraven :D

:rofl: steffanio je pa sam lučka zravn, da unadva vidta, kam gresta :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 12. Avg. 2006 10:04

shania napisal/-a: te trije so res super par :rofl: ona s svojo muco, on a z svojo banano, stefanio pa še ne vem, pač paše zraven

Ja, Steffanio je pa predpogoj oz. mentalni krivec vseh teh domislic... Besedila o bananah, mucah, zdravnikih ipd. so zrasla na njegovem zeljniku :wink: ...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 12. Avg. 2006 12:51

omg, ta mi gre pa tako na živce, da mi bolj ne more it :roll:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Avg. 2006 13:21

:D :rofl: čakam še samo duet od teh dveh :D divjala sva kot pes in mačka, nemogoče je, zdravnik, muca, prepovedana, do portoroža... A jim čmo mi napisat duet :D kak remix vseh teh pesmi.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov