Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jagodka85 napisal/-a:shania napisal/-a:Tule na svoji spletni strani ma pa kr lepe fotke
http://www.mirna.si/
to je ona???
ha ha...če je katera slučajno še dvomla v zmožnosti računalniške obdelave posnetkov. pomoje se je še računalnik vmes pokvaru zarad tok zahtevne naloge.
sej vem da sem nesramna, ampak sorry, kera razlika! mene bi blo sram take fotke na internet dat in rečt da sem to jst!?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Dobr mene njena pstava niti ne mot to mi je popolnoma vseno...mot me pa njeno obnašanje, stil oblačenja....skratka vse ostalo...
rinca čist nič nisi nesramna...ker sem tudi jaz prepričana da je imela vmes prste fotomontaža
rinca čist nič nisi nesramna...ker sem tudi jaz prepričana da je imela vmes prste fotomontaža
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Ja ja sej to stil oblačenja. Čisto nič ni narobe, če si malo bolj okrogel, sam se moreš znat temu primerno oblečt. Obnašanje pa itak...
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
že že...ampak tudi zožali so jo!!! ker glede na njeno postavo bi mogla dati dol 15 - 20 kg (po moje), da bi bila takšna!!!! samo je bila pa baje v tisetem obdobju res mal bolj "suha" - baje zaradi spota!! zdaj je kar precej obilna - čeprav mene ne motijo močni ljudje - ampak ona mi je prav antipatična!!!
baročni angelček
baročni angelček
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
tinna19 napisal/-a:že že...ampak tudi zožali so jo!!! ker glede na njeno postavo bi mogla dati dol 15 - 20 kg (po moje), da bi bila takšna!!!!
Ja, saj shujšala je res takrat - še po raznih revijah so bili članki o njeni uspešni dieti, pa nasvete je dajala itd. Ampak tole je res še stvar obdelave fotografij, hehe ...
Joj, ampak samozavestna pa je; na njeni strani npr. lahko preberemo: 'Iz prikupne deklice je odrasla v zapeljivo mlado žensko...'. Hm, meni ni nikoli delovala ne kot prvo ne kot drugo ...
- Babangida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
malazvezdica napisal/-a:Bageera napisal/-a:Men ni všeč ne ona, ne Tanja Žgoljar al kaj je že tista oranžna punca iz foxic.
tista je Tanja Žagar.
Men je pa Žagar zelo luštna, ter simpatična. Pa še komunikativna je. Mediji pa itak svoje naredijo.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Ah Mirna Me res zanima, če ma ona sploh kakega fana. Za koga se še trudi...?
Se pridružujem večini mnenj na forumu. Ženska je res prava bunka. Kr neki se ven meče skos, na tisto debelo telo obleče čist neprimerene cote, pa tista muca, na Novo sama kliče, da jo slikajo, ko se na nekem WCju zalizuje z babo... Jao
Glede tistih slik so pa 10000% popravljene. Sm 1x nekje brala, da je mogla plačat ne-vem-kake vsote, da jo je ena ženska na slikah retuširala. Halo, itak da nikol ni bla tak suha. (Če bi bla, bi na to dokazovale tud kake druge, nepopravljene fotke. Sploh pa je v resnici še groznejša ko drugač.)
Se pridružujem večini mnenj na forumu. Ženska je res prava bunka. Kr neki se ven meče skos, na tisto debelo telo obleče čist neprimerene cote, pa tista muca, na Novo sama kliče, da jo slikajo, ko se na nekem WCju zalizuje z babo... Jao
Glede tistih slik so pa 10000% popravljene. Sm 1x nekje brala, da je mogla plačat ne-vem-kake vsote, da jo je ena ženska na slikah retuširala. Halo, itak da nikol ni bla tak suha. (Če bi bla, bi na to dokazovale tud kake druge, nepopravljene fotke. Sploh pa je v resnici še groznejša ko drugač.)
...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Glede tistih slik: Gledala sm par mescov nazaj na e+ ko je razalagala da so čist zmontirane slike oz. popravljene. V oddaji je bla še vedno bunka na slikah pa zgleda kokr tok suha... Men slike niso všeč ker to sploh ni ona ampak montaža... Ne rečem kšn mozolček skrit al pa kej, ne pa 30kil dol dat.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
ME to YOU napisal/-a:MiLLy napisal/-a:Ah Mirna Me res zanima, če ma ona sploh kakega fana. Za koga se še trudi...?
Za Steffania pa Kumra
te trije so res super par ona s svojo muco, on pa z svojo banano, stefanio pa še ne vem, pač paše zraven
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
shania napisal/-a:ME to YOU napisal/-a:MiLLy napisal/-a:Ah Mirna Me res zanima, če ma ona sploh kakega fana. Za koga se še trudi...?
Za Steffania pa Kumra
te trije so res super par ona s svojo muco, on pa z svojo banano, stefanio pa še ne vem, pač paše zraven
steffanio je pa sam lučka zravn, da unadva vidta, kam gresta
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
shania napisal/-a: te trije so res super par ona s svojo muco, on a z svojo banano, stefanio pa še ne vem, pač paše zraven
Ja, Steffanio je pa predpogoj oz. mentalni krivec vseh teh domislic... Besedila o bananah, mucah, zdravnikih ipd. so zrasla na njegovem zeljniku ...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
omg, ta mi gre pa tako na živce, da mi bolj ne more it
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov