Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
||MuCkAa napisal/-a:TUKAJ
am zakej to men noče predvajt??
- Green_freaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2006
- Kraj: Dolenjska
Tale Mirna je s solo kariero čis u temo užgala Izgleda obupno, pesmi ma pa še bolj obupne Če se je že podala v to bi lahko prvo kot prvo vsaj mal shujšala..Se vam ne zdi??
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
pa sej ni point pevske kariere v postavi - oz vsaj naj ne bi bil..itak vemo kakšno je stanje..
mislm, da je blo že ene parkrat rečen in da se vsi strinjamo, da bi z drugačnim stilom oblačenja dost drugače izpadla. ok, pač ne moremo bit vsi popolni in najlepši..ampak loh se pa potrudimo se oblačimo postavi primerno in nardimo čist drugačen vtis..
mislm, da je blo že ene parkrat rečen in da se vsi strinjamo, da bi z drugačnim stilom oblačenja dost drugače izpadla. ok, pač ne moremo bit vsi popolni in najlepši..ampak loh se pa potrudimo se oblačimo postavi primerno in nardimo čist drugačen vtis..
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Njena postava me čisto nič ne moti, tudi oblačenje me ne briga, moti me samo skrajni debilizem njenih tekstov in glasbe.
Tako da mi ni ne boljša ne slabša kot recimo Turbo Angels, Skuter, ... in kar je še takih, pa čeprav so v nulo zrihtani in z idealnimi postavami.
Tako da mi ni ne boljša ne slabša kot recimo Turbo Angels, Skuter, ... in kar je še takih, pa čeprav so v nulo zrihtani in z idealnimi postavami.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
*purple bitch* napisal/-a:v tanovi Novi se lupčka s stefaniom...se je men zdel, da more bit eki ed njima
ja to sem vidla na naslovnici, če se ne motim...kaj pa piše zravn? a lahk skenirš, slikš... pa daš gor??
drgač glede tega k je rekla kr.ena so mi vsen Turbo Angels 100x boljši k ona, Skuter pa tud pa ne zaradi postave, style...pač pa pesmi je pa tudi res da style naredi sam še "popolno" podobo zravn vsega
verjamm da če bi mi ble pesmi všeč me nit ne bi zanimalo kaka je vizualno...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*purple bitch* napisal/-a:v tanovi Novi se lupčka s stefaniom...se je men zdel, da more bit eki ed njima
Ja super, pol pa lahko tekmujeta kdo je bolj obupen
sj to je baje že zanikala, da je kaj med njima. Men drugač na uni sliki ne zgleda kot da se lupčkata, ampak kot da ji nekja na uho govori
-
malazvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
Včeraj je bila skupaj z Domnom pa Štefom na e+, so predstavili svojo pesem pa videospot. Joj, še zdej mi ni jasno kje so se ravno ti trije skupaj našli.
http://24ur.com/bin/video_show.php?EPLU ... a=16136811
Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.
Jaz pa mislim da niti ni tolko neznana. Saj je prej že pri Foxy teens pela. Kakorkoli no ... všeč pa res ni veliko ljudem, vsaj ne na tem forumu.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
pomojm da tut ni neki ful neznana... že kokr se jo po zobeh vlači se jo pozna... vrjetno zarad svoje kilaže dobi več pozornosti kt bi jo drugače.
men ni simptaična...taka fake mi je...
men ni simptaična...taka fake mi je...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja no se mi zdi da prej, ko je bla v Foxy Teens je več judi vedelo za njo, zdaj ko pa ma solo kariero pa bol išče pozornost... Zdaj je kao mariborčanka in se nastavlja tam v Samsari pa zadnič se je baje na veliko lizarla z Domnom Kumrom sred plesiščabuffy-ann napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.
Jaz pa mislim da niti ni tolko neznana. Saj je prej že pri Foxy teens pela. Kakorkoli no ... všeč pa res ni veliko ljudem, vsaj ne na tem forumu.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
choco.cat napisal/-a:Ja no se mi zdi da prej, ko je bla v Foxy Teens je več judi vedelo za njo, zdaj ko pa ma solo kariero pa bol išče pozornost... Zdaj je kao mariborčanka in se nastavlja tam v Samsari pa zadnič se je baje na veliko lizarla z Domnom Kumrom sred plesiščabuffy-ann napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Ta Mirna mi ni preveč všeč. Se mi zdi da se ful trudi da bi jo opazli, ampak dejansko malo ljudi ve za njo.
Saj tu tak več ne veš kdo se s kom lizari ... sam še čakam da Kumra s Štefom nekdo zaloti.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
malazvezdica napisal/-a:Včeraj je bila skupaj z Domnom pa Štefom na e+, so predstavili svojo pesem pa videospot. Joj, še zdej mi ni jasno kje so se ravno ti trije skupaj našli.
To sm pa slucajno gledala na tv-ju. Kok so pa te obupni Njihov najnovejsi spot, k so ga pokazal - o groza, se fredi miler ma bolse spote
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov