Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Mirna je bla na MMS res čist čudna s tisto trajno in obleko za nosečnice. Drgač mi je pa one pesem o dohterju ful dobra.
Glede izgleda se mi zdi, da je niti ne morem kej preveč kritizirat, ker bi se dal najt še kakšno SLO pjevalko, ki zgleda obpuno. Bi rekla, da se trudi bit izvirna. Tak zlo se trudi, da ste ji na Cosmopolitanovem forumu podaril celo temo in do zdej popisal 12strani Think about that. So eni, ki jih ni za prehvalt in so drugi, ki jih je nemogoče bol skritizirat. Oboji pa požanjejo največ pozornosti.
Glede izgleda se mi zdi, da je niti ne morem kej preveč kritizirat, ker bi se dal najt še kakšno SLO pjevalko, ki zgleda obpuno. Bi rekla, da se trudi bit izvirna. Tak zlo se trudi, da ste ji na Cosmopolitanovem forumu podaril celo temo in do zdej popisal 12strani Think about that. So eni, ki jih ni za prehvalt in so drugi, ki jih je nemogoče bol skritizirat. Oboji pa požanjejo največ pozornosti.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
*ninika* napisal/-a:Jaz pa morem priznat, da sem slišala njeno novo pesem, ki mi je kr dobra. Poje jo z Rockn bendom, vsaj mislim da. Je pa priredba pesmi V dolini tihi.
Men je ql.
a ne poje to s Kumrom ?? vsaj men se je tko zdel, no... pa sj u bistwu nima veze
-
*ninika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2005
firegirl napisal/-a:*ninika* napisal/-a:Jaz pa morem priznat, da sem slišala njeno novo pesem, ki mi je kr dobra. Poje jo z Rockn bendom, vsaj mislim da. Je pa priredba pesmi V dolini tihi.
Men je ql.
a ne poje to s Kumrom ?? vsaj men se je tko zdel, no... pa sj u bistwu nima veze
nisem ziher sam men se zdi, da vsi trije skupaj pojejo.....sam jaz sem Kumra pozabla napisat
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
jst sem jo pa dans vidla na papriki, pa se mi je zdela še širša kot na MMSu... ampak kukrkol grooza. sej bi bilo vse vredu, če bi imela dober glas, če ga im a ga pa skriva za idiotskimi komadi
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
mimi.k napisal/-a:Nov parček: Mirna Reynolds in Steffanio?
Nova piše, da sta Mirna Reynolds in Steffanio (ex Game Over) sveže zaljubljen par.
Ja baje Jst sem se tok presmejala zraven.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
mimi.k napisal/-a:Nov parček: Mirna Reynolds in Steffanio?
Nova piše, da sta Mirna Reynolds in Steffanio (ex Game Over) sveže zaljubljen par.
a si ni mogel katere druge dobit, ki on vsen mi ni ravno tak napačen kot mirna eh no jaa...me prav zanima kolk časa bo to trajalo
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Js sem včerej gledala E+, kjer je bla gostja tale Mirna... in je povedala, da s Seffaniom nista par če ji gre verjeti...
pa njen nov spot za pesem muca so premierno zavrteli (not nastopa Boris iz ex-BARa)
videospot pa je sneman v Steffaniovem stanovanju
pa njen nov spot za pesem muca so premierno zavrteli (not nastopa Boris iz ex-BARa)
videospot pa je sneman v Steffaniovem stanovanju
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov