Mirna Reynolds
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ok- hmm, na MMSu mi je bila obupna, predvsem njena podoba. Ja, škoda, da se je nazaj tako zredila, ampak sami odvečni kilogrami naj ne bi dekletu preprečevali, da zgleda privlačno in se lepo 'urihta'. Kaj so pa ona oziroma njen stilist (kdorkoli je pač izbral tist 'look'- oblekco, frizuro in make up- je za odstrel) mislili, pa... ? Kdo ve!
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
ciber_girl napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=HlouKfkLcd4 Evo vam posnetek
Angel girl napisal/-a:Ampak je pa "profesionalka" k je odpela normalno naprej,čeprov ji je neki toplega steklo po oblekci
am se strinjam... pa brez tistih navednic
pa glede une pesmice V dolini tihi? a ima kdo? jaz bi tud to rada slišala
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
js sm slišala ta komad..
kaj naj rečem - kul je, k so original pesmci dodal še eno kitico k jo zapoje Mirna...do tle use kul..
ma ko začne moški glas pet "mr lover, lover" in potem mix vseh komadov od mirne + kumra, sm skor umrla od smeha
nevem no, al se prou norca delajo iz teh narodnih pesmi pa čudn se mi zdi, da jim je Slak dau sploh avtorske pravice za tako sranje...
kaj naj rečem - kul je, k so original pesmci dodal še eno kitico k jo zapoje Mirna...do tle use kul..
ma ko začne moški glas pet "mr lover, lover" in potem mix vseh komadov od mirne + kumra, sm skor umrla od smeha
nevem no, al se prou norca delajo iz teh narodnih pesmi pa čudn se mi zdi, da jim je Slak dau sploh avtorske pravice za tako sranje...
-
no sej potem je vsej za smeh, če ne druzga, spravljanje v boljše volje
pa kak je naslov pesmice? v dolini tihi al so kej spremenili?
firegirl, pa kej si ti to slišala?
pa kak je naslov pesmice? v dolini tihi al so kej spremenili?
firegirl, pa kej si ti to slišala?
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Tris- V dolini tihi......komad je čist hud....sicer se delajo mal norca ampak je res kul varianta!!
Mirna Reynolds....moje mnenje, grooooozna baba...pretežka, preveč štirikotna je...oblekca iz MMS-a pa sploh ni za komentirat, v celoti je ena fajn popolnjena Hruška!!
Mirna Reynolds....moje mnenje, grooooozna baba...pretežka, preveč štirikotna je...oblekca iz MMS-a pa sploh ni za komentirat, v celoti je ena fajn popolnjena Hruška!!
-
joj zdej me pa res firbc matra... morm čimprej ga dobit...
pa hvala za naslov firegirl & katarincaa :bussi:
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
angel_girl napisal/-a:joj zdej me pa res firbc matra... morm čimprej ga dobit...
jaz ga imam, pa ti ga lahko pošljem na e-mail
-
jaaa katarincaa ti pišm ZS
hvala full :bussi:
hvala full :bussi:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov