Miran Rudan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne, tega ne ve samo on, to ve družina od nesrečne gospe (gospa je bila teta od moje mrzle sestrične - ja, bila -po nekaj mesecih kome je umrla) in očividci. Ga ni potrebno nič braniti, dejstvo je, da je povzročil nesrečo in dejstvo je, da udeleženki ni pomagal, ampak je spizdil stran. Pa baje tudi avtomobila ne bi smel voziti že takrat. Zadeva se obravnava tudi na sodišču, ne vem pa, če je že bilo razsojeno.
- tvojazvezdica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2008
hubabuba napisal/-a:Ne, tega ne ve samo on, to ve družina od nesrečne gospe (gospa je bila teta od moje mrzle sestrične - ja, bila -po nekaj mesecih kome je umrla) in očividci. Ga ni potrebno nič braniti, dejstvo je, da je povzročil nesrečo in dejstvo je, da udeleženki ni pomagal, ampak je spizdil stran. Pa baje tudi avtomobila ne bi smel voziti že takrat. Zadeva se obravnava tudi na sodišču, ne vem pa, če je že bilo razsojeno.
Mislim, da še ni bilo razsojeno, tko ali tko pa mislim,da ga ne bodo obsodili. Se bo verjetno že kako znašel tale naš Rudanček.... drugače jaz osebno nimam nič proti njemu, tip ma posluh vsekakor, zgleda tko tko nič posebnega, očitno pa so nekatere še vedno lude na njega... sam bog ve zakaj. Drugače pa mislim,da tip nima vseh koleščkov v glavi pošlihtanih!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
eni stari njegovi komadi so kr kul.Najbolj mi je všeč "naj vidno tvoj poljub sladi".
Drgač pa o nesreči rečem samo to lahko da ga ubistvu nekak razumem.Tip si je poškodval glavo, bil v komi, komaj nazaj oživel in potem zlo hitro se je zgodila tud tista nesreča s tisto gospo.Ok, pač vsja tam bi lahko ostal in ji pomagal a ne.Drugače pa mu bodo verjetno itak dokazali kšno neprištevnost.
Drgač pa o nesreči rečem samo to lahko da ga ubistvu nekak razumem.Tip si je poškodval glavo, bil v komi, komaj nazaj oživel in potem zlo hitro se je zgodila tud tista nesreča s tisto gospo.Ok, pač vsja tam bi lahko ostal in ji pomagal a ne.Drugače pa mu bodo verjetno itak dokazali kšno neprištevnost.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Men osebno se pa ne smili, če b obtožen. Ne sočustvujem z njim. A zdj ker je bil pa v komi pa mel poškodovano glavo pa lahko kr vsakga zbije pa ubije pa bomo vsi rekl da je ql ker je bil pred parimi tedni še v komi??
Js pa pravm da nej ga kr obtožijo!!!! Ženska je UMRLA zarad njega, haloo????
Pa če je bil tok bogi da se ni vsega zavedal, pol tut vrjetn nebi smel vozit avta ane? No se prav je on kriv ker se je vsedel v avto, čeprov se nebi smel....
Js pa pravm da nej ga kr obtožijo!!!! Ženska je UMRLA zarad njega, haloo????
Pa če je bil tok bogi da se ni vsega zavedal, pol tut vrjetn nebi smel vozit avta ane? No se prav je on kriv ker se je vsedel v avto, čeprov se nebi smel....
- zvezdica14
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2008
... po moje ne bo obsojen.... to, da pa ne bi smel vozit, se pa čisto stirnjam! Amapak če si slaven, je pač tako... a ja pa še upati si moraš glih en prov.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Men je on kot pevec ful všeč, kaj čem, so mi dobri komadi... "Vzemi si čas za stare slike, Kristinaaaaa..."
Sem našla na Netlogu njegov profil in videla, da je zdaj skupaj z eno mlado punco, je med njima menda enih 20 let razlike ampak sta mi simpatična
Sem našla na Netlogu njegov profil in videla, da je zdaj skupaj z eno mlado punco, je med njima menda enih 20 let razlike ampak sta mi simpatična
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
a ste vidli to?
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... letom.html
in to ?
http://sl.netlog.com/anita_zvezdica
to je ziher ta zvezdica, ki je sploh odprla temo o njemu.
ahahahhahahahhahahahah
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... letom.html
in to ?
http://sl.netlog.com/anita_zvezdica
to je ziher ta zvezdica, ki je sploh odprla temo o njemu.
ahahahhahahahhahahahah
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Yancha napisal/-a:Antipatičn do amena !
Se ne bi mogla bolj strinjat
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
ojej...s to smrkljico sem ga pa srečala predlani v okolici term Olimje...sem sicer posumila, da je najbrž njegova nova trofeja, čeprav mi je delovala bolj kot njegova hči, pa še držala se je kislo kot ena mila jera, ki ne zna štet do pet
Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Osebno mi se gnusi,ampak ljubezen ne pozna za leta.
Želim,da jima uspe.
Samo ni mi jasno,kako je lahko naredil otroka,če je neprišteven ?Je kar spustil v njo,pa se ni zavedal,da jo bo zaplodil ?
Mislim,da je vse to načrtovano,da se bo on dajal ven,da je mladi očka,pa ponovno se je vrnil Pop designu.Vse to bo vplivalo.
Mislim,da bi moral že na začetku sojenja priznati svojo krivdo,ter kazen odslužiti,saj bi ziher dobil samo pogojno kazen.
Mislim,da je finančno propadel kot grška banka,pa da se zaradi tega ven daje na neprištevnost.Ker bi moral plačati odškodnino.Ga vest nič ne peče.
Želim,da jima uspe.
Samo ni mi jasno,kako je lahko naredil otroka,če je neprišteven ?Je kar spustil v njo,pa se ni zavedal,da jo bo zaplodil ?
Mislim,da je vse to načrtovano,da se bo on dajal ven,da je mladi očka,pa ponovno se je vrnil Pop designu.Vse to bo vplivalo.
Mislim,da bi moral že na začetku sojenja priznati svojo krivdo,ter kazen odslužiti,saj bi ziher dobil samo pogojno kazen.
Mislim,da je finančno propadel kot grška banka,pa da se zaradi tega ven daje na neprištevnost.Ker bi moral plačati odškodnino.Ga vest nič ne peče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov