Miran Rudan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zvezdica14
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2008
Nič nikjer o Miranu Rudanu! (... pa tak cukr je.... )
Pa mislim, da si zasluži, da ma tudi on svojo temo.... me zanima kaj se zadnje čase dogaj z njim... ne zasledim nič... če je kdo kaj na tekočem... naj kaj napiše. Tip mi je drugače car, da o galsu sploh ne govorimo....
... a ja pa nov komad ma ... Na nebo .... hud, full hud komad...
Pa mislim, da si zasluži, da ma tudi on svojo temo.... me zanima kaj se zadnje čase dogaj z njim... ne zasledim nič... če je kdo kaj na tekočem... naj kaj napiše. Tip mi je drugače car, da o galsu sploh ne govorimo....
... a ja pa nov komad ma ... Na nebo .... hud, full hud komad...
- Gost
Se hecaš?
Meni je antipatičen v vseh pogledih, njegovi komadi so v večini priredbe (tudi tale zadnji Na nebo), še ena vanabi zvezda na slovenskem nebu, ki še kar vztraja ... S to razliko, da ima vsaj posluh.
Meni je antipatičen v vseh pogledih, njegovi komadi so v večini priredbe (tudi tale zadnji Na nebo), še ena vanabi zvezda na slovenskem nebu, ki še kar vztraja ... S to razliko, da ima vsaj posluh.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
zvezdica14 napisal/-a: da o galsu sploh ne govorimo....
Ja, pa res bolš da ne govorimo o...hm..."glasu"...dretju. Meni osebno antipatičen, posebno na odru in za mikrofonom. Mi je pa že bolj všeč Vili Resnik...
- zvezdica14
- Sramežljivka
.... hallo ne mislim čisto resno... tip mi je legenda... že od otroštva... sicer se strinjam, pol samega sebe, upravičeno... On se ne dere, njegov glas je nekaj posebnega... ja no glede na Nebo, pa si predstavljaj, da komad odpoje naprimer Plestenjak... Halllllllooooo .... vztraja, ja upam da bo še dolgo.....
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja jst sm povedala svoje mnenje, zame se dere. Vem kakšen glas je mel ko je pel Laure ni več in kakšen glas ma zdej. Pa na posnetih komadih je mogoče še ok, v živo pa...da zbežiš z nastopa!
- zvezdica14
- Sramežljivka
ja, valda... spoštujem vsako mnenje... vsake oči imajo svojga malarja in vsaka ušesa drugače slišijo... hvala bogu da ne poslušamo in ne mislimo vsi isto... drugače pa mnenja dobrodošla.. zato sm pa odprla temo...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a je res da je on enkrat eno peško zbil in pol spiz**** iz prizorišča.glede na to da je imel na avtu napis miran rudan so ga pol itak dobilidobili.
to sem enkrat nekje slisala, pa me zanima.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
pred slabimi 14 dnevi sem ga videla v kr v qlandiji. v hervisu in je bil tip ful neki hud.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
on odkar je imel tisto prometno v portorožu ( k se je vozu zadi na skuterju brez čelade in pol jih je en z avtom zbil), mu je šlo vse sam dol... loču se je... čisto se mu je utrgalo.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Em nism fenica njegova Kak komad ma hud..al je še od Pop Design al kje to ne vem..Vem pa, da ne vem kako lahko reče nekdo, da nima posluha Jst kjer je biu u živo k je s PD peu je fuuul hudo peu..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Enkrat me je urilo, ko se peljem mimo Petrola in vidim Rudana u beli katrci, ki je komaj komaj bila u enem kosu, kako lepo leži na sedežu z nogami skozi šipo, sončnimi očalci, kanotjero in japonkami....smehi za popizdit
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Od nekdaj mi ni všeč.Tak skrajno samovšečen mi zgleda.
Edini komad,ki mi je všeč,je Laure ni več,pa še ta ni njegov.
Kar se glasu tiče je vredu,če se ne dere in ga ne zvišuje,vendar to počne skoraj v vsakem komadu.Edini,ki si dretje na slovenski sceni lahko privošči je Oto Pestner,čeprav tudi njega ne poslušam.Ampak ta se ima saj s čim dreti.
Edini komad,ki mi je všeč,je Laure ni več,pa še ta ni njegov.
Kar se glasu tiče je vredu,če se ne dere in ga ne zvišuje,vendar to počne skoraj v vsakem komadu.Edini,ki si dretje na slovenski sceni lahko privošči je Oto Pestner,čeprav tudi njega ne poslušam.Ampak ta se ima saj s čim dreti.
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
floribunda napisal/-a:a je res da je on enkrat eno peško zbil in pol spiz**** iz prizorišča.glede na to da je imel na avtu napis miran rudan so ga pol itak dobilidobili.
Jap, to je res. In to je bilo ravno po tem, ko je on kao okreval po tisti nesreči s skuterjem. Pa ni bla peška, bla je kolesarka, vozila se je po kolesarski stezi, kjer je on parkiru in glih v tistem, ko se je peljala mimo njegovega avta, je on vrata odprl in jo zbil...
- zvezdica14
- Sramežljivka
.....ko se je peljala mimo njegovega avta, je on vrata odprl in jo zbil...[/quote]
..tko pravjo, kaj je blo pa res pa mislim, da ve samo on sam (no vsaj mene ni blo zdraven, tako da jaz ga ne obsojam)... on trdi da je ni zbil.... sicer pa to kar ma on v privatnem lajfu ma tam... ampak, fora pa je v tem, da ga nekateri prav zato ne marajo... on vseeno dobro poje in nardi dobre špile..... ma tko je on je za mene legenda in to bo ostal neglede na vse...
..tko pravjo, kaj je blo pa res pa mislim, da ve samo on sam (no vsaj mene ni blo zdraven, tako da jaz ga ne obsojam)... on trdi da je ni zbil.... sicer pa to kar ma on v privatnem lajfu ma tam... ampak, fora pa je v tem, da ga nekateri prav zato ne marajo... on vseeno dobro poje in nardi dobre špile..... ma tko je on je za mene legenda in to bo ostal neglede na vse...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov