Michael Jackson - zloraba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
pa ja če je otork! sj sam reku d nikol ni hotu odrast in ne vem še neki! Itak d ni normalno d je tak. sam pač! to ga še ne nardi pedofila! ma ja ljudje so mu sam folž!||MuCkAa napisal/-a:pupica20 napisal/-a:bi se ja! sam neo tem al je kriv ker ni! no vsaj po moje!||MuCkAa napisal/-a:pupica20 napisal/-a:js tut!! Sj je mal čudak sam tok pa spet ne! je otrok ujet v odraslem telesu!!
O tem bi se dalo debatirati..
Ne vem no, normalen moski pri 45-ih ne bi imel doma gruco otrok, spal z njimi.. takega cloveka po moje ni.
Pa ze po govoru se slisi, ker prej ni mel takega glasu, zdaj pa je cedalje bolj cvilec, prilizljen... blah..
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
pupica20 napisal/-a:pa ja če je otork! sj sam reku d nikol ni hotu odrast in ne vem še neki! Itak d ni normalno d je tak. sam pač! to ga še ne nardi pedofila! ma ja ljudje so mu sam folž!
45+ star moski ni otrok! Me zanima kake bi bile reakcije, ci bi tako vodil domov otroke kak nepoznan osebek.. stvar bi bila kar konkretno drugacna.. Saj pa je vseeno... bomo vidli kaj bo rekla porota.. joj kak se vlece vse skupaj..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Enschede napisal/-a:Šele zdej pršli na sodišče.
Tole bo pa trajalo
O ja, potem pa bodo okoli 1 rekli da se niso mogli odlociti, da potrebujejo se nekaj casa..

And I''ll take you for who you are
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
možno možno||MuCkAa napisal/-a:Enschede napisal/-a:Šele zdej pršli na sodišče.
Tole bo pa trajalo
O ja, potem pa bodo okoli 1 rekli da se niso mogli odlociti, da potrebujejo se nekaj casa..:D
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
js sicer nism spremlala procesa....ampak si pa mislim kaj vse so si ljudje pripravljeni zmislit za denar...tko, da js ne vem.....ne bom rekla, da je blo kej, pa tud da ni blo....itak se čiste resnice po mojenikol ne bo zvedl (če je blo kej)....
sm pa vesela, da je te more konc za njega....
zdej pa musko delat!!!!
sm pa vesela, da je te more konc za njega....
zdej pa musko delat!!!!

Waiting in the queue oh whoopee doo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov