Michael Jackson - zloraba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
manck - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow
samomojca napisal/-a:Otroci ne lažejo? Od kdaj pa to? Sicer pa to niso glih šest letni otroci, ki o taki stvari res ne bi lagali, ampak so že kar nekaj starejši in zelo dobro vedo, kaj pomeni nekaj tisočakov dolarjev. Dokazov pa, kolikor je meni znano, razen pričanj nekaterih (sumljivih) virov, ni.
tud js tko mislm. to so 15 16 let stari al tm nekje okol...kaj da nebi lagali, vsak ma svojo ceno pravjo. pa še če mamica reče, da nj pove po ˝resnici˝ aham...mal mi je sumlivo vse skuoj ta pričanja in ta šit
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ma jst skor ne verjamem da je kriv. To je v Ameriki ena sama kuhinja...dejmo se spravt na enga pa ga totalno v drek spravit!!!
Michael je zgodovinska osebnost...čeprov ga velik ljudi nikol ni maralo in se tdej na njega spravljajo. Sej zdej se kaže resnica, k jim kar naenkrat zmanjkuje prič!
Michael je zgodovinska osebnost...čeprov ga velik ljudi nikol ni maralo in se tdej na njega spravljajo. Sej zdej se kaže resnica, k jim kar naenkrat zmanjkuje prič!
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
A so že kaj odločili? Me pa prav zanima, kako bo.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
izitanči - Kofetarica
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
izitanči - Kofetarica
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov