Michael Jackson - zloraba

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 13. Apr. 2005 14:36

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:
krfjolca napisal/-a:Mislim, da so ljudje preveč pogoltni na denar, naj bo čigarkoli že. In pri osebnosti, kot je Jackson, denarja ni težko izvleč. Zmisliš si zgodbo in jo prodaš naprej. Meni se to zdi podlo.

tudi jst se podpisem pod tole, mislim da ni kriv za kar ga obtozujejo, le denar je v igri

Ja, jst tut tko mislm, u bistvu sm zihr, da je tko. :(

BTW Jst sm ful Michaelova oboževalka - no bl sm bla včasih,škoda k ni blo koncerta :cry: sm mela že karte.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 14. Apr. 2005 11:21

mislim, da je nedolzen...veliko je kriv denar, pa naiven je. Muzika?...po svoje je car...
Uporabniški avatar
MiS[hK]a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: *NeKjE DaLeČ*

Neprebrana objavaNapisal/-a MiS[hK]a » 14. Apr. 2005 12:45

moje mnjenje...jacko čist nič kriv...če bi se "ukvarjal" z pedofilijo bi pomoje to storil prej,in bi tud prej prišlo v javnost.glede tega,kako je preživel svoje otroštvo in da ga ponovno doživlja,pa samo poglejte kaj vse je dal otrokom...kolk denarja,zgradil jim je zabaviščni park..pa vse..pomojem ni no..ga pač izkoriščajo ane?

glede njegove muzike..pa stila & plesa...nimam besed...perfekt :D
*°...:::Ł0V€ |§ BŁ|nD:::...°*
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 14. Apr. 2005 13:13

Se strinjam s miško; Jacko je še otrok - to je bolezensko stanje - živi otroštvo, ki ga kot otrok nikoli ni imel in zdej se mu je mal odpelal in misli da je še otrok. Do otrok se obnaša kot njihov vrstnik. Naprimer njegov varnostnik je potrdil, da ga je vidil lizati otroke; če gledaš to v primeru odrasel - otrok se ti zdi seveda zelo čudno, kaj pa če to počneta dva otroka - samo igra, ne? (Vem da ko sva se z bratom igrala, je bila najhujša stvar, da je kdo od naju polizu roko in se pol hotu dotaknt druzga) Vem, čuden primer ampak OK ... :)
V Ameriki pa je itak tako, da če prdneš, te lahko tožjo in po moje da so starši tega otroka samo izrabili tožbo iz pred nekaj let; videli so da se v tem skriva denar. Seveda je bolj verjetno, da bodo nekoga obtožil, da je kriv, če je že bil tožen zaradi tega in se pri obsodbi lahko sklicujejo na to.
Sej nič ne rečem, lahko je pa tudi kriv, samo zavedat se je treba tega, da so na svetu ljudje, ki bi za denar (in to ne bo majhna vsota) naredili vse. Če ste slučajno kaj spremljale tale proces proti ljudem, ki so zlorabljali otroke v Franciji - oče in mati sta prodala hčerko za nove gume :!: :!: Kaj bi šele nekateri starši naredili za miljone dolarjev??

Da ne bom preveč dolgovezila, čeprav sem že, tole je samo moje razmišljanje in nekomu sm mogla to povedat :schlaumeier:
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 14. Apr. 2005 13:23

Men se zdi da ga folk tud zlo obtožuje zarad njegovga videza, za vs ne vem, ampak če bi ga jst vidla u živo bi se ga ustrašla, ker se mi zdi grdo al pa lepo povedan ogaben. Seveda pa človekov videz ni merilo tega, kakšen je človek v notranjosti! :P
Zase ne bi mogla rečt, da je nedolžen al pa kriv; rečmo da sm 50:50!
:D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 29. Apr. 2005 12:03

Nekaj novega o tem.

Sploh ne vem komu verjet :roll:
Me res zelo zanima kaj je res.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 29. Apr. 2005 13:00

Jaz ženski, ki se je že takrat prodala za denar (nihče mi ne bo trdil, da je šlo za ljubezen!), nikakor ne morem verjeti.

Žal pa ne bomo nikoli vedeli kaj je resnica in kaj ne, ne glede na izzid tožbe.
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 29. Apr. 2005 14:00

samomojca napisal/-a:Žal pa ne bomo nikoli vedeli kaj je resnica in kaj ne, ne glede na izzid tožbe.

Na žalost res :?
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Piglet » 29. Apr. 2005 17:59

Razen če se preoblečem u otroka in potrkam na vrata njegove hiške :D !
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 29. Apr. 2005 19:33

Kruta šala na Michaelov račun: "He didn't sexually molest those children. He made love to them."

Okay, moje mnenje o tam pa ni preveč pozitivno... če je bil dovolj neumen za tako operacijo ki mu počasi uničuje videz in življenje, je dovolj neumen tudi za kaj takega. SAD :?
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 01. Maj. 2005 16:28

jaz pa ne vem komu bi verjela.Tistim otrokom oziroma staršem(ki so povečini revni), in si hočejo na ta način pridobiti kak dinar
al pa da je res kaj ušpičil ta Jacko umetni.
Če je je p..... :nixweiss: :nixweiss: :wall:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
kimmy02
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kimmy02 » 01. Maj. 2005 18:17

Js pa res ne vem, komu bi verjla. Če je Micheal rez zlorablu otoke, potem je navaden prasec, če pa jih ni se mi pa zdi full ne fer do njega da ga starši od otrok tko nepravično obtožujejo, sam zato da bi zaslužli. :gruebel: :hallo:
(s)mejte se
Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 01. Maj. 2005 18:50

pomojm pa je kriv!!
sej majo kokr tok dokaze, pa otroci se pomojm neb lagal..
velik vs reče "ja obtožujejo ga sam zarad videza, človeka pa ne smemo sodt po videzu" stem se ne strinjam, ker do neke mere lah videz kr dost pove o človeku. in o njemu pove zlo velik!
ker se mu že na obrazu vid da je sprevržen.. tkoj se vid, d v njegovi glavi neki ne štima... k normaln človk, tud neb dou tok lepotnih operacij skoz..

pa ne me napadat-moje mnenje pač!
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 01. Maj. 2005 19:00

XtRa napisal/-a:sej majo kokr tok dokaze, pa otroci se pomojm neb lagal..

lepo da tako mislis o otrocih :D
kaksne dokaze pa majo??? neki ljudi k jih je majkl odpustu in k bi se prodal za 1000$.
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 02. Maj. 2005 9:41

Otroci ne lažejo? Od kdaj pa to? Sicer pa to niso glih šest letni otroci, ki o taki stvari res ne bi lagali, ampak so že kar nekaj starejši in zelo dobro vedo, kaj pomeni nekaj tisočakov dolarjev. Dokazov pa, kolikor je meni znano, razen pričanj nekaterih (sumljivih) virov, ni.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov