Michael Jackson - zloraba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jackson je obtožen, da je spomladi 2003 spolno zlorabil takrat 13-letnega fanta, ki naj bi ga tudi opijanil. Pevec je doslej vse obtožbe zanikal.
Vir.
Kaj si vi mislite o tem ... je kriv ali ni?
Kakšen se vam zdi Jacko na splošno?
Vir.
Kaj si vi mislite o tem ... je kriv ali ni?
Kakšen se vam zdi Jacko na splošno?
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
krfjolca napisal/-a:Sta na avionu skupaj G. Bush in M. Jackson. Pa letalo začne strmoglavljat. Pa pravi Jackson:"rešite otroke!" Pa pravi Bush: "Ma jebeš otroke!" Pa pravi Jackson: "A imamo še čas?"
...
loooooooooooooooooooooooool
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Seveda, če jih je zlorabil je kriv in naj plača za to.
Po drugi strani pa bi kaznovala TUDI STARŠE! Kateri starši lahko kar tako dajo svoje otroke prespat k popolnemu tujcu????
Saj jih ni on prišel domov iskat in posilit, ampak so mu jih kr domov pripeljali. Jaz svojih otrok nebi nikoli nobenemu pustila kr tako čez noč.
Pa še nekaj otroci niso bili lih tako majhni otroci: 13 let! Saj vemo kaki so lahko 13-letniki! Malček jih starši našimfajo (da dobijo kej dnarja od Jackota), pa takim mulcom ni težko lagat.
Ni še čisto vse jasno, zato pa tudi sojenje poteka tako dolgo...
Če bi vsi starši bolj pazili na svoje otroke, bi bilo veliko manj zlorab in ostalega...
Po drugi strani pa bi kaznovala TUDI STARŠE! Kateri starši lahko kar tako dajo svoje otroke prespat k popolnemu tujcu????
Saj jih ni on prišel domov iskat in posilit, ampak so mu jih kr domov pripeljali. Jaz svojih otrok nebi nikoli nobenemu pustila kr tako čez noč.
Pa še nekaj otroci niso bili lih tako majhni otroci: 13 let! Saj vemo kaki so lahko 13-letniki! Malček jih starši našimfajo (da dobijo kej dnarja od Jackota), pa takim mulcom ni težko lagat.
Ni še čisto vse jasno, zato pa tudi sojenje poteka tako dolgo...
Če bi vsi starši bolj pazili na svoje otroke, bi bilo veliko manj zlorab in ostalega...
Don't worry, be happy!!!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men on deluje mal bolno, glede na to kar je naredu iz sebe..iz simpatičnega črnčka se je prelevil v bledično izumetničeno pošast (pismo k una tamala iz vodnjaka v filmu Krog )...men je ful antipatičen, tut njegova glasba mi nikol ni bla nevem kaj..
...te obtožbe pa..kaj pa vem, men se on ne zdi zmožen počet karkoli povezanega s seksom Je pa vse možno, da je kriv al pa da so od otrok tastari pohlepni in počnejo take stvari, da otroke izkoriščajo za denar...sick uglavnem vse skp.
...te obtožbe pa..kaj pa vem, men se on ne zdi zmožen počet karkoli povezanega s seksom Je pa vse možno, da je kriv al pa da so od otrok tastari pohlepni in počnejo take stvari, da otroke izkoriščajo za denar...sick uglavnem vse skp.
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men je on že tko al tko :runterdrueck: , pa naj bo z obtožbami al pa brez. Ne vem, tak scary mi zgleda.... Bbbbrrr...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
baby girl napisal/-a:krfjolca napisal/-a:Sta na avionu skupaj G. Bush in M. Jackson. Pa letalo začne strmoglavljat. Pa pravi Jackson:"rešite otroke!" Pa pravi Bush: "Ma jebeš otroke!" Pa pravi Jackson: "A imamo še čas?"
...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
krfjolca napisal/-a:Sta na avionu skupaj G. Bush in M. Jackson. Pa letalo začne strmoglavljat. Pa pravi Jackson:"rešite otroke!" Pa pravi Bush: "Ma jebeš otroke!" Pa pravi Jackson: "A imamo še čas?"
...
HEhehehehe looool...dobra je...tega se dejansko nisem cula
Glede Jacsona pa le to, kjer je dim, je tudi ogenj...res pa obstajajo tudi ljudje, ki bi cloveka porinili v drek, da bi dobli denar Tako da pravega odogovora nebi vedela dati...po moje se bo vse razjasnilo ko bodo njegovi otroci odrasli in napisali avtobiografije o zivljenju z bogatim in bolnim ocetom, kateri se je mogoce spravljal tudi na njih...
-
manck - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow
Ledenka napisal/-a:Seveda, če jih je zlorabil je kriv in naj plača za to.
dodajam moj podpis
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
sAdie napisal/-a:baby girl napisal/-a:krfjolca napisal/-a:Sta na avionu skupaj G. Bush in M. Jackson. Pa letalo začne strmoglavljat. Pa pravi Jackson:"rešite otroke!" Pa pravi Bush: "Ma jebeš otroke!" Pa pravi Jackson: "A imamo še čas?"
...
LOL
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
opium napisal/-a:pomoje je Jacko nedolzen...
Po moje tudi. Zakaj? Nimam pojma, mam pač tak filing.
Se mi pa kot človek ful smili. Kaj vse je doživljal, že od otroštva, vse zaradi slave in denarja. Mislim, da je res en ekstremen primer, kako se ne bi smele stvari obrnit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov