Michael Jackson - zloraba

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 28. Mar. 2005 16:31

Si ne bi drznila dajati sodbe o tako delikatnih stvareh. Sem pa vcasih o Jacksonu imela podobno mnenje kot vecina vas. Dokler se nisem streznila, se poskusala postaviti v njegovo kozo in si predstavljala le delcek tistega, kar je prezivel on. Prisla sem do ugotovitve, da je on pravzaprav ena najbolj tragicnih osebnosti nasega casa. Na jok mi gre, ko gledam na viodez odraslega cloveka, ki v srednjih letih (mislim, da je celo isti letnik kot moja mami) isce otrostvo, ki ga nikoli ni imel. Ce bi koga dala na giljotino, bi bili to njegovi starsi.

Sicer je pa Ledenka zelo dobro napisala. Kaksni starsi pa pustijo svojemu otroku preziveti noc pri popolnem tujcu, za katerega je tudi precej ocitno, da je malce motena oseba?! Ce bi bila nesramna, bi rekla, da grabezljivi. Pa ne bom. :D
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 28. Mar. 2005 19:15

samomojca napisal/-a:
opium napisal/-a:pomoje je Jacko nedolzen...

Po moje tudi. Zakaj? Nimam pojma, mam pač tak filing.

jp, se strinjam.
Pa ne mi čez jackotovo muzko no :nein: , model ni zastonj postou kralj popa, njegovi spoti so bli inspiracija danes najbolšim koreografom in plesalcem (wade robson, eddie morales, marty kudelka ...). :top:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 28. Mar. 2005 22:07

To, da je kriv ali ne nebi komentirala ker niti mal ne spremljam tega kar se dogaja z njim...

Se mi pa model ful smili....njegovi starši so krivi, da je tak kakršen je...sj je še 5 letni otrok v glavi, sam poglejte kje živi...k v pravlici 5 letneka otoka...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Mar. 2005 7:05

samomojca napisal/-a:
opium napisal/-a:pomoje je Jacko nedolzen...

Po moje tudi. Zakaj? Nimam pojma, mam pač tak filing.

Se mi pa kot človek ful smili. Kaj vse je doživljal, že od otroštva, vse zaradi slave in denarja. Mislim, da je res en ekstremen primer, kako se ne bi smele stvari obrnit.

Ja,jes se strinjam z vama.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 24. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Davorin » 29. Mar. 2005 9:17

FemmeFatal napisal/-a:Ce bi koga dala na giljotino, bi bili to njegovi starsi.

Če je to res, je verjetnost, da imajo tovrstne deviacije tudi Britney, Christina in Justin, saj so jih starci podobno "gnali" od mladih nog. No, vsaj Justin. Čeprav se meni ne zdi, da bi postajal vse bolj črn. In če je temu tako in tvojea teza drži, potem so za pedofilijo duhovnikov krivi njihovi starši?!?!
Uporabniški avatar
jess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2004
Kraj: ljutomer

Neprebrana objavaNapisal/-a jess » 29. Mar. 2005 17:11

nevem kaj bi rekla ampak po moje jacko ni kriv...drugače mi tip gre ful na živce ampak mislim da nekako ni kriv....te priče ki majo kakšno koli zvezo z tem fantom samo nekaj bluzijo in mislim da se kar vidi da je zmišljeno,.....saj pa tisti brat ali kaj koli je je kar obtožu tisto dekle ki piše zapisnik da si je zmislila in je sama napisala,ter da on tega ni reko (se ne spomnim več točno kaj je bilo) mislim too much po moje...mislim da ni kriv...
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 29. Mar. 2005 17:14

Mislim, da so ljudje preveč pogoltni na denar, naj bo čigarkoli že. In pri osebnosti, kot je Jackson, denarja ni težko izvleč. Zmisliš si zgodbo in jo prodaš naprej. Meni se to zdi podlo.
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 29. Mar. 2005 17:19

krfjolca napisal/-a:Mislim, da so ljudje preveč pogoltni na denar, naj bo čigarkoli že. In pri osebnosti, kot je Jackson, denarja ni težko izvleč. Zmisliš si zgodbo in jo prodaš naprej. Meni se to zdi podlo.

tudi jst se podpisem pod tole, mislim da ni kriv za kar ga obtozujejo, le denar je v igri
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 30. Mar. 2005 0:53

Davorin napisal/-a:Če je to res, je verjetnost, da imajo tovrstne deviacije tudi Britney, Christina in Justin, saj so jih starci podobno "gnali" od mladih nog. No, vsaj Justin. Čeprav se meni ne zdi, da bi postajal vse bolj črn. In če je temu tako in tvojea teza drži, potem so za pedofilijo duhovnikov krivi njihovi starši?!?!

Tezo? Nobene teze nisem postavila, le subjektivno trditev. Nekako pa dvomim, da so Justinovi,... starsi na njem/njej uporabljali razne predmete, ker roka prevec boli, ce z njo tepes (to je namrec izjavil Michaelov oce). Pa tudi sicer bi o mladenicih in mladenkah, ki jih omenjas tezko ze zdaj kaj govorili, ker so veliko mlajsi, kot je bil Michael, ko so se pojavile tozbe v zvezi s pedofilijo. Kar se tega, da ne postajajo bolj crni tice pa...nisem psiholog, ampak bojda velja, da toliko kot je ljudi, toliko je znakov, da je s posameznikom nekaj narobe. But then again...to je samo MOJE mnenje.

Lahko torej iz tvojega posta sklepamo (tisti del o duhovnikih), da si Jackota pri sebi ze oznacil za pedofila?
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 30. Mar. 2005 2:55

troških letimi je bil Jacko všeč, mislm na njegovo glasbo, potem pa sem prerasla to.
Ne bom zdej komentirala o tem a je kriv ali nedolžen, to je delo sodišča. Sam se strinjam, s tem, kot ste že napisale, da so tudi starši krivi za to, da so spuščali svoje otroke čez noč k njemu. To se mi zdi malo čudno. Ne vem, če bi bila jaz sposobna otroka poslat nekam čez noč, slavni a kljub temu neznani osebi. Pa tud če je to G. Bush al pa naš Drnovšek, al pa sam papež. Se mi zdi, da gre tuki po večini za denar.
Enkrat sem gledala oddajo o njemu, ko je predstavlajl svoje otroštvo vse do današnjega sojenja in je govoril tudi o tem. Bila je že dolgo nazaj, tako da se ne spomnim ravno vseh podrobnosti, sam se mi je pa ful zasmilil. In če je vse to res, kar je bilo prikazano v tej oddaji, se mi zdi da ima vso pravico, da živi v pravljici kot 5 letni otrok. Zakaj pa ne, denar ima in vse ostalo. Jaz bi tud, če bi bila tega zmožna. Nekateri to spridom izkoriščajo. Otroke pa je najlažje v nekaj prepričat (tudi 13-letnike) samo da se pride do denarja.
V glavnem moje mnenje je, da Jacko ni kriv.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 30. Mar. 2005 10:19

Jaz mislim, da je on zelo rad z otroci, ker je sam preskočil to dobo(biti otrok) in bi nekako rad nadoknadil zamujeno. Denarja žejni starši pa pol svoje otroke podtikajo in delajo škandale, da pridejo do velikih vsot denarja.
Bi rekla, da je to to.
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 01. Apr. 2005 21:55

Jst pa sploh nimam mnenja o temu a je kriv a ni, vem pa da ga ful cenim kot pevca, ker ma res hude komade, pa hud plesalec je.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
Uporabniški avatar
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a Kunigunda » 01. Apr. 2005 22:02

kriv ali ne kriv on je meni že itak psihično bolan človek...saj praktično razpada :stupid: ...če pa je zagrešil še vse tiste stvari za katere ga dolžijo potejm je pa itak izmeček človeštva...grozovija :box: ...sicer pa ne spremljam ne procesa ne nič ker me v bistvu ne zanima kaj dosti...če je klriv naj se mu sodi to je dejstvo!

pa še en vic na njegov račun...samo 2 bitji na svetu se rodita črni in ko odrasteta sta beli...to sta lipicanec in michael jackson! :D
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 03. Apr. 2005 9:38

VPR. :Melkijad, kaj je to pedofil?
ODG. : Nič lažjega. Pojdi z mano!
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 05. Apr. 2005 9:38

Davorin napisal/-a:
FemmeFatal napisal/-a:Ce bi koga dala na giljotino, bi bili to njegovi starsi.

Če je to res, je verjetnost, da imajo tovrstne deviacije tudi Britney, Christina in Justin, saj so jih starci podobno "gnali" od mladih nog.[quote]
Za Justina ne vem, Christina in Britney sta pa sami tako hoteli in so jima bili starši le v oporo.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov