Shelve napisal/-a:Se je še komu zdel govor od hčere Paris nekako fake? "Odkar sem se rodila, je bil moj očka najboljši očka.." meni deluje, kot da so ji to naročili, da pove. Sploh pa, teli njegovi bratje in sestre..še posebaj pa OČE (ki ga je btw maltretiral celo otroštvo: tepel, govoril, da je grd, nesposoben..), zdaj tu stojijo in jokajo za njim.. vse zelo fake! Ne razumem, zakaj je oče dobil dovoljenje, da je zraven? Vse skupaj mi je zgledalo kot nek medijski dogodek, da zaslužijo na Michaelov račun. Osebi, ki sta mu DEJANSKO stali ob strani.. LIZ TAYLOR in DIANA ROSS nista prišli v Staple center, ker nista želeli biti del te šarade, kar za moje pojme VSE pove.
Meni se je zdelo ravno obratno.Paris se mi je za razliko od ostalih zdela še najbolj iskrena.Vsi so kričali v mikrofon,kakšen dobrotnik je Michael bil,najboljši človek na svetu,kako se je boril za lepši svet in oh in sploh.Nastopajoči so na nek način kar tekmovali med seboj,kdo mu bo namenil lepši govor.
Nekaj let nazaj,ko je bil Michael obtožen splonih zlorab,ni bilo nikjer nobenega od teh"prijatelljev"ki bi mu stopil v bran in javno povedal to,kar so vedeli povedati zdaj.Takrat,ko je bil živ,in javno linčan,bi mu te besede zagotovo pomenile precej,precej,več kot zdaj.

Edina,ki se je javno postavila na njegovo stran takrat je bila Liz Taylor,ki je svojo odsotnost s slovesnosti opravičila z besedami,da je njena žalost nekaj osebnega in,da je ne misli deliti s celim svetom.