Ne vem, meni se pa ta hčerin govor ni zdel fake. Kaj pa vem...ni mi zgledalo, da bi jo kdo prisilil govorit, ampak da se je sama tako odločila. Meni se je ta govor zdel najbolj pristen od vseh kaj so govorili. V medijih pa ful kritizirajo, kako naj bi Paris prisilili, da je govorila in da naj bi ji od zadaj vsi govorili, naj govori. Koliko sem jaz slišala in videla, ji je Janet samo parkrat rekla, naj govori bolj na glas. Ker je mala pač bolj tiho začela. In sem gledala na nemški televiziji kako so eni ogorčeni, da so malo prisilili v to in ji še na odru govorili naj govori. Tako sem jaz to dojela.Zdaj pa kaj je res in kaj ne pa vedo samo oni.
Glede tega očeta pa itak nimam besed

. Če bi bila na njegovem mestu, se bi pogreznila nekam v zemljo, ne pa da bi se še tam tako na veliko izpostavljala. Pri bratih sem pa jaz osebno imela občutek, da so njihova čustva pristna in da jim je nekako res hudo. Najbolj na dnu pa se mi je zdela itak njegova mama. Pač koliko jo je pokazalo. Pa še Paris jo je non stop objemala tam.
Če je to bilo zaradi zaslužka pa je spet težko reči...Ne vem in me sploh ne zanima, če po pravici povem. Vem samo, da so memorial odlično organizirali in s(m)o oboževalci potrebovali nekaj takega. Ker si je to zaslužil in upam, da so se ljudje, ki so ga celo življenje kritizirali, malo zamislili ob besedah določenih govornikov.