Michael Jackson umrl
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
djte no..prej ga ni noben niti pogledu zdj k je pa pač šou na drugo stran al karkol že pa vsi neki sočustvujejo pa so žalostni pa drame zganjajo...djte no...bodimo resni...itak je blo za pričakovat da bo umru za kožnim rakom...sj ni nč čudnga..ker normaln človk bi si pa dau kožo menjat
katastrofa
katastrofa
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Dadyka15 napisal/-a:djte no..prej ga ni noben niti pogledu zdj k je pa pač šou na drugo stran al karkol že pa vsi neki sočustvujejo pa so žalostni pa drame zganjajo...djte no...bodimo resni...itak je blo za pričakovat da bo umru za kožnim rakom...sj ni nč čudnga..ker normaln človk bi si pa dau kožo menjat
katastrofa
Ti si očitno malo premalo obveščena o tem kako je umrl in na kak način ter zakaj je 'postal' bel. Ne vem kaj se imaš sploh za oglašat. Če ti ni bil všeč, potem se prosim oglašaj kje drugje, ne pa v tej temi. Đizs ej...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja sej pač more zmer se en najdt in neki moralizirat.Mislm krneki
Mislm k race ste naštelani en za drugim in če ne preberem tlele, pa na fejsbuku, pa slišm, pa na msnju, pa pousod eno in isto sranje.ja pa kaj če je komu zdej bog, pa mu prej ni bil.A je sploh važn?Men ni bil baš neki, razen to da je naredu enga izmed najboljših komadou na svetu ever (We are the world), ampak pri takem memorialu, pri bolečini ki jo izražajo bližnji, pač ne morm ostat hladna.In na kraj pameti mi ne pade, da kogarkol obsojam.
in mal bolj podrobno pouguglaj kaj je blo njemu in tko naprej, predn kvasiš bedarije!
skratka, šokantno! men se je zdel tko nesmrten....to, da bo on umru pa res nisem pričakovala.. Rip.
Mislm k race ste naštelani en za drugim in če ne preberem tlele, pa na fejsbuku, pa slišm, pa na msnju, pa pousod eno in isto sranje.ja pa kaj če je komu zdej bog, pa mu prej ni bil.A je sploh važn?Men ni bil baš neki, razen to da je naredu enga izmed najboljših komadou na svetu ever (We are the world), ampak pri takem memorialu, pri bolečini ki jo izražajo bližnji, pač ne morm ostat hladna.In na kraj pameti mi ne pade, da kogarkol obsojam.
in mal bolj podrobno pouguglaj kaj je blo njemu in tko naprej, predn kvasiš bedarije!
skratka, šokantno! men se je zdel tko nesmrten....to, da bo on umru pa res nisem pričakovala.. Rip.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Pri Usherju sem ravno stran skočla in nisem ujela, vidla sm pa tamalo. Čist zlomlena, jeb**o.
Jst nisem bla ravno njegova fanica, me je pa njegovo življenje vseskozi zanimalo, zato sem spremljala tud tole danes. Nobenih solz al pa pretirane žalosti, pač je kot je.
Jst nisem bla ravno njegova fanica, me je pa njegovo življenje vseskozi zanimalo, zato sem spremljala tud tole danes. Nobenih solz al pa pretirane žalosti, pač je kot je.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Ne vem če se da videt celotna slovestnost, možn da kej obstaja po delih mal poglej. Sicer pa jz sm tale del našla ko hčerka govori in mi je bil tud najbolj ganljiv trenutek.
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dadyka15 napisal/-a:ker normaln človk bi si pa dau kožo menjat
Ok, ker vidim, da je še VELIKO takih ljudi, ki stresajo tovrstne neumnosti, sem se odločila, da vam povzamem razlago, ki nazorno prikaže zakaj je Michael postal bel.
Torej, Michael si NI spremenil barve polti, ker bi hotel biti belec, ampak zato ker je imel bolezen VITILIGO, kar je zelo huda oblika luskavice, kjer se človeku zgornja plast kože - povrhnjica začne luščiti. Michael je že v zgodnji mladosti postajal lisat... in ker se te bolezni NE DA pozdraviti, si je dal odstraniti zgornjo plast kože... kar je logično, kajti kdo bi si želel celo življenje hodit listat po svetu, sploh če si medijsko izpostavljena osebnost?!
Posledica tega je tudi ta, da je bil manj odporen na sonce in različne bolezni, tako da je ob sončnih dnevih vedno imel dežnik ali pa tisto masko na ustih.
Tukaj je primer kako ta bolezen izgleda:
Na teh slikah spodaj si lahko pogledate kako je bil Michael vedno lisast:
To bolezen je on podedoval od svojega dedka. Tudi Janet Jackson jo ima, vendar se bolezen pri njej ni toliko razvila kot pri Michaelu.
Tukaj je en slovenski članek, kjer so pred kratkim pisali o Michaelu in njegovi bolezni: Vizita - Zakaj je umrl Michael Jackson. Priporočam branje!!! Predvsem tistim, ki nikoli niso bili seznanjeni za pravo resnico o njem.
In še zelo poučen posnetek, kjer kažejo Michaelove slike in opisujejo bolezen VITILIGO:
<object width="480" height="398"><param name="height" value="398"><param name="width" value="480"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="src" value="http://www.genspot.com/FlashPlayer/player.swf"><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.genspot.com/FlashPlayer/player.swf" width="480" height="398" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="config=http://www.genspot.com/Handlers/GetVideoEmbed.ashx?video_id=193493"></embed></object>
Torej pozabite na vso tisto nakladanje, češ da ni hotel biti črnec in da se je namenoma "preobrazil" v belca. To so bile samo manipulativne zgodbe, ki so si jih izmišljali mediji. In res mi je žal za vse tiste ljudi, ki so temu vedno nasedali
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
ave Bumenrang!
Ti, Maya19, pa bodi raje tiho in ne hodi v teme, ki te ne zanimajo.
Mene prav malo briga zakaj ljudje, ki michaelove glasbe prej niso preveč poznali zdaj žalujejo za njim, dejstvo je da žalujejo in da jim ni vseeno.
In zame je to dost.
ti pa pejt kej druzga brat.
Mene prav malo briga zakaj ljudje, ki michaelove glasbe prej niso preveč poznali zdaj žalujejo za njim, dejstvo je da žalujejo in da jim ni vseeno.
In zame je to dost.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Smetka_ napisal/-a:ave Bumenrang!
In zame je to dost.
Čakaj kaj mam jaz zdaj s tem?! Ravno mene zanima ta tema, tako da ne vem zakaj zdaj tak napad ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov