Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
men ta zvrst ni všeč -vsak ma svoje mnenje
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
somebody napisal/-a:Noctiferia
V tem vikendu na TV Slovenija ponavljajo koncert Noctiferie ob njihovi 10. obletnici. Koncert bo na sporedu v soboto, 06.10. ob 22:50 na TV Slovenija 2.
tole bo pa treba gledat
Si gledala? Jaz sem vmes malo preklopila.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jst sm. Full dobr, pa še oni so pol komentiral. V bistvu me je mami spomlna, je mal čekirala programe, ujela koncert in ga dala tok naglas, d sm še jst slišala. Pol sm pa naprej na moji televiziji gledala
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
uh mene pa metal ni nikoli kaj preveč "not potegnu" ... na-a... moj sošolec je bil nekaj časa ful mahnjen na to sceno, hodil je na MC, zdej ga je pa minilo pa je tako čist casual, ne fura nobenega stila posebno
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 15:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Bulma napisal/-a:somebody napisal/-a:Noctiferia
V tem vikendu na TV Slovenija ponavljajo koncert Noctiferie ob njihovi 10. obletnici. Koncert bo na sporedu v soboto, 06.10. ob 22:50 na TV Slovenija 2.
tole bo pa treba gledat
Si gledala? Jaz sem vmes malo preklopila.
ja, sm neki časa gledala, sam ne dokonca k sm bla ful utrujena. drgač pa ful dobr d so to predvajal. res ne bi prčakvala kj tazga od rtv-ja
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
čak ker dan to že pride ,sorry k ne vem z glave;)...............ja,ja itak na metelkovi se poj dobimo na kašni pjački to čist kamot res! ti mi sam plis še enkrat povej ker dan je to pa približn kdaj bo konc koncerta tam oz. kdaj boš prbližn na meti.
lp.
lp.
-
Bulma - Cosmopsiho
Torej...koncert je v ponedeljek (15.10.2007 ) ob 20:00. Pred njim nimam časa, ker gremo pozno od nas. Konča se pa...hm...nimam pojma Naj bi bil v Gospodarskem razstavišču, vendar sem malo prej dobila mail, da je prestavljen v Mediapark Po moje ni bilo zadosti kart prodanih, ali kaj...
Jaz sicer karte še nimam, ker čakam do jutri. Sem igrala 3 nagradne igre+za vse bodo objavljeni nagrajenci jutri. Če dobim kaj super, če ne pa moram jutri hitro naročiti. Ali pa če koga najdem da mi jo kupi.
Torej..če se nič ne slišive te ko bo konec pokličem. Vala?
Jaz sicer karte še nimam, ker čakam do jutri. Sem igrala 3 nagradne igre+za vse bodo objavljeni nagrajenci jutri. Če dobim kaj super, če ne pa moram jutri hitro naročiti. Ali pa če koga najdem da mi jo kupi.
Torej..če se nič ne slišive te ko bo konec pokličem. Vala?
-
Bulma - Cosmopsiho
Jeeeeeeeee! Očitno sem spet zadela karto za koncert Jupi! Dobro da si je nisem prej kupila.
Edino če sta dve Nuši P., pa to ne bom jaz. Ker na mail nisem dobila nič, samo to je kar piše na 24ur
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/glasba/20071012_3106916.php
Edino če sta dve Nuši P., pa to ne bom jaz. Ker na mail nisem dobila nič, samo to je kar piše na 24ur
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/glasba/20071012_3106916.php
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov