Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
kepka napisal/-a:Bulma napisal/-a:Ste vidli da so za Metalcamp potrjeni The Exploited?
Ce bodo res bi sla sam zarad njih, zavoljo starih cajtov
Ja,bodo! Zdaj je 100% Tak da pridi..pa gremo na pivo. Upam samo da bo Thrashy tudi prišla. Se nič ne oglasi na forumu ker ji baje nekaj freta
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Bulma - Cosmopsiho
Opala-potrjeno na strani Iron Maidnov - pridejo v Slovenijo http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=436 Zdaj pa že mene mika...
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Ja karto že imam in že komaj čakam. Še manj kot dva tedna.
Pri Maidnih je tako, da jih moraš večkrat poslušat, da ti sploh postanejo všeč. Meni tudi niso bili kakih 5 let nazaj, zdej so pa CDji že skoraj obrabljeni.
Pri Maidnih je tako, da jih moraš večkrat poslušat, da ti sploh postanejo všeč. Meni tudi niso bili kakih 5 let nazaj, zdej so pa CDji že skoraj obrabljeni.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
-
Bulma - Cosmopsiho
Ti greš v Beograd,ne?
Mogoče pa maš prav, da jih je potrebno večkrat poslušati. Saj meni full dobro igrajo...samo ko se tip oglasi s tem svojim cvilečim glasom. Ojej! Samo zdaj mi že to gre nekak ignorirati, ker sploh niso slabi. No,saj jaz poznam tak samo te glavne pesmi-najbolj znane Mogoče me pa kaj vtrga pa jih bom začela redno poslušati (čeprav dvomim)
Fajn se mej na koncertu+sporoči kak je bilo!
Mogoče pa maš prav, da jih je potrebno večkrat poslušati. Saj meni full dobro igrajo...samo ko se tip oglasi s tem svojim cvilečim glasom. Ojej! Samo zdaj mi že to gre nekak ignorirati, ker sploh niso slabi. No,saj jaz poznam tak samo te glavne pesmi-najbolj znane Mogoče me pa kaj vtrga pa jih bom začela redno poslušati (čeprav dvomim)
Fajn se mej na koncertu+sporoči kak je bilo!
-
Bulma - Cosmopsiho
15.10.2007 - nenormalno dober koncert v Ljubljani.
DIMMU BORGIR + AMON AMARTH imajo skupa turnejo in se bojo ustavili tudi pri nas. Komaj čakam!!! (sicer je še pol leta do takrat, ampak vseeno ).
PS: Metalci,metalke-kje ste?
DIMMU BORGIR + AMON AMARTH imajo skupa turnejo in se bojo ustavili tudi pri nas. Komaj čakam!!! (sicer je še pol leta do takrat, ampak vseeno ).
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Bulma napisal/-a:15.10.2007 - nenormalno dober koncert v Ljubljani.
jupiii! can´t wait.... glih okol mojga rojstnga dneva... to bo pa obvezno treba it
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
hmm letos pridejo Maidni in Motorheadi (če bi bla še Metallica-moj daleč naj bend, bi bil to sanjski trojček ),tako da se bo definitivno splačalo it.Končno malo tapravega metala pri nas.
-
Bulma - Cosmopsiho
Saj za Metallico so še tudi verjetno kakšne šanse. Na MCju bi naj igralo okrog 80 bendov- kaj pa veš, mogoče bo pa Metallica med njimi To bi blo res super...če pa bi še stare pesmi igrali, potem pa itak
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Bulma napisal/-a:Saj za Metallico so še tudi verjetno kakšne šanse. Na MCju bi naj igralo okrog 80 bendov- kaj pa veš, mogoče bo pa Metallica med njimi To bi blo res super...če pa bi še stare pesmi igrali, potem pa itak
to bi blo pa že kr prveč dobr... ubijalsko
sj se mi zdi d je zadne cajte kr dost tkole teh "pamtnih" koncertov
-
Bulma - Cosmopsiho
Aha. Slovenija se je full odprla glede metala! Meni je sicer še itak najboljše iti na koncert v Maribor v Pekarno. Samo v Ljubljano pa itak tudi grem
Ti si naročila kaj preko spletnih trgovin? Ker si zadnjič spraševala če kdo pozna kakšno trgovino.
Ti si naročila kaj preko spletnih trgovin? Ker si zadnjič spraševala če kdo pozna kakšno trgovino.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov