Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
waw pol pa še ni tok velik kt sm prčakvala...kera gre??
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
uf....kok bi jst šla ej...sam n morm k mamo lih v petk podelitev spričval(konc šole ) pa mi razredničarka kr neki ne pusti it.....brez veze
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
ja, jz osebno bi kr rajš šla na Nova rock al kakorkol se že imenuje kt pa na metal camp, sam grem letos kar na MC ker se za kej druzga tut menil nismo s frendi.............so pa good bandi ni kej..........
hehe, kok si ti pridna Cosmopupa, da prašaš še prfoxo če smeš na festival...........the best...........mislim men se to prov zanimiv zdi, ker jaz tega nism nikol prakticirala
a pol pa prov nobena ni bla na apokaliptiki k se je took pisal?
apokaliptika igrajo na čela-lol, zj saj vem...........
..........apokaliptika praviš, da je mešanica med klasiko in metalom?
Metal which pa? Al znajo bit kakšn melodic vrjatna, ne vem točn..........................eh sj ni važn, sam izjava je smešna mešanica med klasiko in metalom........
Metal pa zadnje čase tko trgajo na koščke in razna imena, da spoh sam debev gledaš.........kwwaaaaa.........mislim, osnove so le osnove (heavy,thrash, speed, death, black......) tko da taka opredelitev bi bla pa cool.......mešanica med "kerim".........itd..............
Kero-mogoče kaj vleče na HeavyMetalNight na Primorsko nekam,.8.7. kjer bodo špilal Divlje Jagode pa Pomaranča-first slovenian heavy metal band........idr?
Jz upam, da mi bo ratall.........lp
hehe, kok si ti pridna Cosmopupa, da prašaš še prfoxo če smeš na festival...........the best...........mislim men se to prov zanimiv zdi, ker jaz tega nism nikol prakticirala
Metal which pa? Al znajo bit kakšn melodic vrjatna, ne vem točn..........................eh sj ni važn, sam izjava je smešna mešanica med klasiko in metalom........
Metal pa zadnje čase tko trgajo na koščke in razna imena, da spoh sam debev gledaš.........kwwaaaaa.........mislim, osnove so le osnove (heavy,thrash, speed, death, black......) tko da taka opredelitev bi bla pa cool.......mešanica med "kerim".........itd..............
Kero-mogoče kaj vleče na HeavyMetalNight na Primorsko nekam,.8.7. kjer bodo špilal Divlje Jagode pa Pomaranča-first slovenian heavy metal band........idr?
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Thrashy napisal/-a:Kero-mogoče kaj vleče na HeavyMetalNight na Primorsko nekam,.8.7. kjer bodo špilal Divlje Jagode pa Pomaranča-first slovenian heavy metal band........idr?
zanimivo, kdaj pa kje točno bo to???
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
rammsteingirl napisal/-a:waw pol pa še ni tok velik kt sm prčakvala...kera gre??
Ja,samo res ni dosti. Čist fajn cena je. Pa še dobri bedni so full. Jaz ne grem,ker moje finančno stanje zmore samo en festival čez poletje. Tak da bom kar na Metalcamp šla. Če so pa Amon Amarth
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Thrashy
- Komunikatorka
ej Tenisačica, jz sicer pojma nimam kje naj bi blo to- kraj se imenuje Ubiljsko-baje je to ne tako daleč ven iz Lj proti Primorski...................bom pa še malo prašala kolega ki je iz Primorske naj bolj natančno pove-če te seveda zanima......
wiii,wiiii............jz se pa res že najbolje veselim MC06, da mal pozabim na tele študijske obveznosti
a kera mogoče ve če bo res campin' place nekje drugje kot last year-baje full nekje stran od prizorišča? Saj tko mi je nekj en kolega pravu.......in jz resnično upam, da to ni res.........ker pr nas gre dost folka zraven samo zarad kao piknik placa in ne gredo dejansko notr......
wiii,wiiii............jz se pa res že najbolje veselim MC06, da mal pozabim na tele študijske obveznosti
a kera mogoče ve če bo res campin' place nekje drugje kot last year-baje full nekje stran od prizorišča? Saj tko mi je nekj en kolega pravu.......in jz resnično upam, da to ni res.........ker pr nas gre dost folka zraven samo zarad kao piknik placa in ne gredo dejansko notr......
-
Bulma - Cosmopsiho
Thrashy napisal/-a:wiii,wiiii............jz se pa res že najbolje veselim MC06, da mal pozabim na tele študijske obveznosti
Jaz že tudi komaj čakam! Pa še te dni grem po karto,tak da bo
Glede camping placea-po moje bo isto kot je blo lani(ker nikjer nisem zasledila da bi bil kje drugje). No,vsaj upam!!!!
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Thrashy napisal/-a:kraj se imenuje Ubiljsko
Ubeljsko je blizu Postojne oz. Razdrtega. Pod Nanosem.
napovednik.com napisal/-a:HEAVY METAL NIGHT
Kaj: Koncert
Kdaj: sob, 8.7. ob 21.00
Kje: Drustvo Eden, Veliko Ubeljsko 11/a, Postojna
Vstopnina: 2000 sit
Divlje Jagode, Pomaranca, Metalsteel ter Forgotten Eden bodo prebudili zaspano Postojno
Ze tretji tradicjonalen Heavy Metal Night se bo zgodil kot vsako leto na Velikem Ubeljskem pri Postojni in sicer na igriscu za staro solo. Letos nam bodo druzbo delale skupine Divlje Jagode, Pomaranca, Metalsteel in Forgotten Eden. Vec o sami prireditvi si lahko preberete na http://www.forgotteneden.com/heavy ali pa nas povprasate na email> drustvoeden@gmail.com
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Trashy, Emina thanks. Sliši se zanimivo
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- Thrashy
- Komunikatorka
Ja Emina nam je pa zj res natančno povedala kje je to........full tenx za te informacije, v upanju seveda da jih tudi uporabim .......
Ja,ja karta za MC......hmm, upam da jo bom dobila po cenejši varianti preko nekega študentskega kluba v naši bližini.......bomo vidli kwa bodo zrihtal do konc tega tedna........držte pesti
drugač pa tut če bo po redni ceni se vidjamo notr.......
Ja,ja karta za MC......hmm, upam da jo bom dobila po cenejši varianti preko nekega študentskega kluba v naši bližini.......bomo vidli kwa bodo zrihtal do konc tega tedna........držte pesti
- Thrashy
- Komunikatorka
aja ej Bulma full zakon maš napisan.........avatar al kuko se že reče.........prov hudo res.......
.........men je pa osebno un rek full zakon od Megadeth in sicer:
WHAT DO YOU MEAN I AM NOT KIND..........JUST NOT YOUR KIND!!!!!
ok Lp
.........men je pa osebno un rek full zakon od Megadeth in sicer:
WHAT DO YOU MEAN I AM NOT KIND..........JUST NOT YOUR KIND!!!!!
ok Lp
-
Bulma - Cosmopsiho
Thrashy napisal/-a:Ja,ja karta za MC......hmm, upam da jo bom dobila po cenejši varianti preko nekega študentskega kluba v naši bližini.......bomo vidli kwa bodo zrihtal do konc tega tedna........držte pesti
Jaz sem vidla da prek štud.servisa Jesenice dobiš karto če si član za 11.000 sit. Samo Jesenice so predaleč da bi se jaz šla včlanit tja Mogoče še veš za kakšen študentski servis kjer bi se dalo karte za MC dobit vsaj za 2000jurja ceneje? Sicer pa ja-tudi jaz priden v vsakem primeru tja,pa če bom pač mogla plačati teh 18.000 sit!
Aja- pa na pivi se moremo dobit! Ne pozabit
ps: Tnx za pohvalo avatarja
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Thrashy napisal/-a:ja, jz osebno bi kr rajš šla na Nova rock al kakorkol se že imenuje kt pa na metal camp, sam grem letos kar na MC ker se za kej druzga tut menil nismo s frendi.............so pa good bandi ni kej..........
ne ni blo tko....rekla sm ji da pač nom mogla pridt k grem na novo rock(tkrt je blo drgač še vse v dvomih)....pa je ona kao rekla, da ne morm da ni dovoln nkamr na zadn dan spričval....... ....sory sam ne prenesem besede pridna
- Thrashy
- Komunikatorka
Mycosmogirl........ej sj te razumem kuko je to......pa full sory nism mislna nič tazga z besedo "pridna" k nism vedla da jo kao ne preneseš......................
.......uf, jz bi pa prov rada bla pridna za kake stvari.......pa mi lih ne ratuje.....anyway.....cheers
.......uf, jz bi pa prov rada bla pridna za kake stvari.......pa mi lih ne ratuje.....anyway.....cheers
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov