Metal glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
rammsteingirl napisal/-a:ja, bulma, ql d greš na sepulturo...sm lih hotla prašat če kera gre...k mene tut skos bl ma, d bi šla
pa morm še našparat, pa ubistvu še "zbiram" folk, k bi še šu....
Eh,na ta koncert pa res treba it!
Ja,jest tudi moram našparat. Si lih iščem neko delo preko študenta,da nekaj denarja nakopam skupaj.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
..........je bila katera mogoče dones na metal karaokah part 2 v orto baru............? ..........kakšen komentar, vtisi?
me zanima, ker meni ni uspelo iti zaradi službenih obveznosti......bi pa rada slišala kako je bilo, saj so bili baje slovenski Testament, Helloween ipd.......
no kakorkoli že.......lp
me zanima, ker meni ni uspelo iti zaradi službenih obveznosti......bi pa rada slišala kako je bilo, saj so bili baje slovenski Testament, Helloween ipd.......
no kakorkoli že.......lp
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jap to je pa tko...koncerti te koštajo, sam se splača men še ni blo žov keša za koncert....
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
jz pa poslušam punk/rock/metal ipd. pa mi tut ni žau dat dnarja za koncert, kr grem itk na take ko se mi dopadejo.žau bi mi ga blo za skupino ki mi ne bi odgovarjala-tam pa me itak ni drugač sm bla pa nazadne na zaklučku turneje leaf-fat/multiball 2005 u kLjubu pa je blo res noro biu še kdo??
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Bulma - Cosmopsiho
rammsteingirl napisal/-a:jap to je pa tko...koncerti te koštajo, sam se splača men še ni blo žov keša za koncert....
Meni tudi še ni blo žal keša. Aja,za Nightwish mi je mogoče kar bilo
-
Bulma - Cosmopsiho
ČrnaSenca napisal/-a:Ja, Dark Funeral. Ja normalno, da bom na koncertu. Jih čakam že kar nekaj let.
Itak! Ali skoraj ni za verjet da bojo v Sloveniji-oziroma v Mbju in to celo na Štuku. Bi prej mislila da jih bojo v Pekarno dali
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
sj vem da je še mal prezgodej sam mi je ta ideja lih šinla v glavo in sicer, da bi se pa mi dobil - pač folk iz te debate na kakem pivcu na metal campu?
What do you think?
.........tko, da se mal spoznamo..........k sem vidla, da majo tut neke cosmo žure tega foruma.......tja me lih ne bi blo:), sam metal folk bi pa spoznala....o,ja......
lp
What do you think?
.........tko, da se mal spoznamo..........k sem vidla, da majo tut neke cosmo žure tega foruma.......tja me lih ne bi blo:), sam metal folk bi pa spoznala....o,ja......
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov